מזגן....

katykr

New member
מזגן....

איך בוחרים מזגן? מה מחפשים? איזו חברה נחשבת לחברה טובה? איזה מאפיינים צריכים להיות למזגן טוב? וקצת חומר רקע: אני מחפשת מזגן לחדר, שיהיה קטן (1 או 1.5 כ"ס) ואני לא יודעת לפי מה בוחרים. האם יש איזה מקום ברשת שמסביר איך בוחרים מזגן?

גיא 29

New member
בגדלים הנ"ל

כל המזגנים מיובאים מסין(גם של החברות היותר מוכרות כמו אלקו תדיראן אמקור) כך שזה לא משמעותי איזה מותג יהיה על המזגן. מה שיותר חשוב זה ההתאמה בין המזגן לגודל החדר.

מה דעתך על מזגן עם מסנן הפלאזמה

LG מפרסם מזגנים עליונים , עם הבנתי נכון, ליחידת חוץ אחד אפשר לחבר כמה יחידות מאיידים עיליים מסדרת LM מערכת מטהרת אוויר : מעשן, אבק, ריחות... אם נכון, מה שכותבים, אפשר לקחת אותם למזג דירות קטנות? מודה לך מראש: אווה

DCS

New member
עצה מניסיון

קנו כל מזגן שתם רוצים רק אל תקנו תדיראן קניתי לפני חודש וחצי : 3 פעמים ביקרו אותי טכנאים ולא תקנו ואני עדיין רודף אחריהם. שרות לקוחות של תדיראן ברמה הכי ירודה בארץ וזה בדוק. תתקשרו לפני קניה למוקד ותראו כמה אתה ממתינים יש לי 2 מזגנים תדיראן ואלקטרה לשם השוואה מהחודש האחרון תדיראן 25-40 דקות המתנה למוקדן שירות תוך 7 ימי עבודה וצריך לחכות כל היום בבית (חצי שעה לפני הטכנאי מתקשר) אלקטרה 20-40 שניות המתנה !!!!!!!!!!! שירות 4 ימי עבודה טווח של 3.5 שעות מראש לביקור הטכנאי קנו כחול לבן אבל אל תקנו תדיראן אין שם עם מי לדבר מהמוקדן ועד סמנכל השירות חבל לכם על הבריאות בברכה DCS

גיא 29

New member
ולמה לא התייעצת איתנו?

בכל מקרה אני מקווה שלא תזדקקי בכלל לשרות. תתחדשי ותהני !!

גיא 29

New member
יש אמת בדברי הבחור

שרות תדריאן התדרדר קשות מאז המיזוג של תדיראן עם אמקור(אמפא) מחכים כחצי שעה למענה של טלפנית שבדר"כ אינה מנומסת ואינה יכולה לענות על שאלות בסיסיות. לעומת זאת אלקטרה(אלקו) מתחייבים למענה תוך חצי דקה והטלפניות בדר"כ מנומסות ושאינן יודעות מה רוצים מהן הן מעבירות את השיחה לאיש טכני . אולם בין שתי החברות האלו מצויות חברות קטנות שהשרות שלהן לא רע כמו אלפין ובלקור.

גיא 29

New member
את מתככונת למזגן רב מאייד?

יחידה חיצונית אחת וכמה יחידות פנימיות? אם כן דבר זה אינו חדש בכלל הוא קיים בשוק מספר שנים, אני אישית מאוד לא ממליץ על מזגנים רב מאיידים מאחר ויש להם בעיות תפוקה ולעיתים יחידה אחת שלא תקינה "משביתה" את שאר היחידות(לדוגמא:היחידות של תדיראן). לגבי המסננים הם מצויים בכל המזגנים החדישים,לדעתי ההשפעה של המסננים הפחמיים יעילים רק במקומות שמעשנים בהם כמו משרדים, (לפי ההסבר המצורף למזגן),לא יצא עדיין שום מחקר/מאמר שידוע לי על יעילותם של אלו.

גיא תודה....../images/Emo135.gif

מדובר בדירות קטנות , בתל אביב. חלל מרכזי (כניסה, פינת עבודה, פינת ישיבה, מטבח עם דלפק ( 0.90 = H ), חדר מקלחת חדר שינה. סה"כ: לא יותר, מאשר 35- 40 מ"ר. אבל בכל זאת, צריך מזגן לחוד לחלל המרכזי, ולחדר השינה. הסינון, גם בבית חשוב, אם יש ילדים קטנים, והוריהם לא מסוגלים להיגמל מעישון.

למעלה