הקירור כוון ל-17 מעלות המינימום האפשרי . ללא הטבה בהשתללות המדחס .. . אבל כאשר מפעילים המאוורר במהירות גבוהה המדחס נרגע מעט ועובד במחזורים של כל דקה מפסיק לכמה שניות ,שזה כבר סביר , אבל לא נעים לנהוג ברכב באוורור כה גבוה ....לדעתי שורש הבעייה בתכנון לקוי של המזגן כאשר החיישן מזהה התקרבות לקפאון .של המאדה .לכן פעולת המדחס נפסקת לכמה שניות ..התבקשתי ע"י בעלי רכב אחרים לא לחשוף יצרן הרכב ...אבל כן מגלה שמדובר על יצרן ידוע , פאר תעשיית הרכב היפנית ......
אם הבעיה ידועה בכל העולם, אין לך מה לחפש אצל מוסכי היבואן.
אני מניח שזה מקצר במידה מסוימת את חיי המצמד של המדחס. אז במקום להחזיק 15 שנה הוא יחזיק 10. לא מעניין.
אני גם מניח שמאבחן יצירתי היה יכול לבדוק בכל זאת מה גורם לבעיה או לנסות "לרמות את המערכת" כדי למנוע את זה. למשל על ידי הוספת נגד על קו חיישן הטמפרטורה, משהו כזה.
כי זה לא עובד ככה. כשמזגן פועל (גם מזגן ביתי), הוא מכוון לקרר את האוויר ל-2 עד 4 מעלות. זאת בערך הטמפרטורה של האוויר שיוצא. במקביל המזגן מודד את טמפרטורת האוויר שנכנס מפתח היניקה שלו, ושם הוא צריך למדוד 17. אז יש לנו שני חיישנים. חיישן אוויר יניקה שמודד אם החדר הגיע ל-17 מעלות, וחיישן טמפרטורת מאדה, שמוודא שטמפרטורת המאדה לא יורדת מתחת ל-2-4 מעלות וזאת כדי שהמאדה לא יגיע לאפס. אם הוא מגיע לאפס, המים המתעבים מהאוויר קופאים עליו וסותמים אותו, ואז המזגן מוציא אוויר חם, והמדחס ממשיך לעבוד בלי הפסקה, או יותר מדי.למה זה עלול לקפוא. הוא הרי זורק חום ומכוון ל17 מעלות קירור שזה הרבה מעל ל0
לא. זה לא אמור לקצר את חיי המדחס. המדחס הוא זה שמייצר את הלחץ. יש שם מתג לחץ או חיישן לחץ שאמור להפסיק את פעולת המדחס אם הלחץ גבוה מדי. למעשה ייתכן שהרכיב הזה הוא הגורם לתופעה אצלך. זה עוד משהו שאני הייתי בודק.חן 1111 -תודה להתייחסותך המקצועית..בנוסף לקיצור חיי מצמד המדחס .בהפעלות כל כך תכופות . איך הדבר משפיע על המדחס עצמו. ? הרי גז הקרר בצינור לחץ גבוה מגיע ל-250 PSI לערך ..כאשר השהייה בין הפסקת פעולת המדחס וחידוש פעולתו הינו מספר שניות בודדות עוד לפני שהלחץ בצינור ירד ..האם זה לא אמור לקצר חיי המדחס ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.