מזגן פינתי

רולקה

New member
מזגן פינתי

האם מישהו מכיר את המזגן הפינתי של טורנדו? ואת החברה עצמה? מבחינת תקלות ושירות? האם יש גם חברות אחרות עם מזגן פינתי? תודה.

liorn

New member
לא לגעת בטורנדו

גם לא עם מקל באורך 10 מטר. תקלות חוזרות ונישנות, לא רציניים. בסוף, לאחר שנת האחריות הם הגיעו למסקנה שצריך להחליף מדחס, כמובן על חשבוננו כי עברה שנת האחריות.

rami48

New member
לא טורנדו

במהלך שנת האחריות דיוחתי על תקלה. בגלל שזו היתה עונת קיץ, והתקלה היא בחימום, הרי שהם לא היו יכולים לבדוק את טענתי, ולחכות עד החורף זה כבר לא בשנת האחריות. לא היה עם מי לדבר.

אלי ו.

New member
דברתי עם מספר מתקינים

על מזגנים סיניים. כולם אמרו לי שכעקרון לא הם לא ראו בעיות עם רוב המזגנים המיובאים לארץ והם ממליצים על מזגנים סינים בגלל המחיר הנמוך (שבינתיים עלה משמעותית). כששאלתי "אז כולם אותו הדבר?" ענו לי, כולם בסדר חוץ מטורנדו. אני לא יודע, אולי היבואנים של טורנדו דופקים את המתקינים במחירים או משהו כזה, אבל זה מה שאמרו לי.

שי ז.

New member
טורנדו הוא לא בדיוק מזגן סיני

בניגוד לאחרים (פרט לאלקטרה) שהם מזגנים מייצור ותכנון סינה הטורנדו מתוכנן בארץ ורק מיוצר בסין. לאלקטרה שעובדת בצורה דומה יש ניסיון ארוך התכנון ויצור מזגנים וביקורת האיכות שלהם במפעל הסיני מאוד קפדנית. טורנדו הוקמה ע"י פורשים מאלקטרה והם עוד טריים בענף. אני מאמין שתוך כמה שנים הם יישרו קו ויוכלו להתחרות בכבוד. בינתיים תכיפות השינויים והשיפורים במוצרים שלהם מעידה על חוסר בשלות.

למעלה