מזגן בטירונות

הוריקןH

New member
מזגן בטירונות

האם יש מזגנים בבקום או בבסיסים אני יודע שיש בבסיס של השריון אבל אני הולך למגב אני חייב לדעת כי בלי מזגן אני מת.?

מג``במג``במג``במג``במג``במג``במג``במג``ב

קודם כל שתדע לך שאני מאד מעריך מג``בניקים. נכון שמגיעים לשם המון דפ``רים אבל כולם אנשים טובים שתורמים ה מ ו ן לבטחון ועושים למעשה את העבודה השחורה בשטח. אני משרת כרגע בבסיס שנמצאת בו פלוגת מג``ב ויש להם תנאים מעולים! הרבה יותר טובים מהתנאים של החיילים! אני יודע שטירונות מג``ב היא לא נעימה, וקצת קשה. נדמה לי שעושים אותה במקום שנקרא ``מעלה-מכמש`` וזה איפשהו בדרך מירושלים לים המלח. מחר אני אברר מה קורה בטירונות מג``ב. ביום שלישי (אפטר...) תזכה , אני מקווה, לשמוע דיווח מלא. בכל מקרה, שיהיה לך המון המון בהצלחה. מג``ב זה חיל טוב. ואל תתן לאף אחד להשב``יז אותך ולהגיד לך שזה לא ככה.

nov-9

New member
מג``ב

אני הייתי עכשיו בבהד 1 עם מגבניקים והם אנשים טובים מאוד!

מג``ב אימפריה!

הוריקן! מה שלומך? אז ככה: טירונות מג``ב באמת עושים במעלה מכמש, לבסיס קוראים ``בסיס טירונות מג``ב ע``ש רבין`` בראשי תיבות: ב ס מ `` ר. או בקיצור מכמש. היא קצת קשה, ישנים באוהלים, יש קצת לוט``ר (לוחמת טרור), לש``ב (לוחמת שטח בנוי) ועוד כל מיני אימונים שיחודיים למג``ב. אבל בגדול: לדעתי אתה תצליח. שיהיה לך המון המון בהצלחה.

הוריקןH

New member
מה סדר היום בטירונות?

מתי קמים מתי אוכלים מתי הולכים לישון מה אורך ההפסקות מתי מתקלחים וכו` בקיצור מה סדר היום?

למעלה