מזגן בטירונות

הוריקןH

New member
מזגן בטירונות

מישהו יודע אם יש מזגנים בבסיסים אני יודע על מזגנים בבסיס של השריון אבל אני מתגייס למג``ב . כי בלי מזגן אני יכול למות!!!

מממממממ

אולי אני טועה, אבל לא אמורים לאכול חול בטירונות? כמה זמן כבר נמצאים בתוך בנין? חצי שעה בשבועיים? עוד לא הייתי בטירונות (אבל ראיתי את הסדרה) ככה שאולי אני טועה. בכל מקרה, עזוב מזגן, אם לא תהיה קוטג` - אז אני מת!

הוריקןH

New member
כושר בטירונות

ומה קורה אם באמצע אימון נתפס לך שריר או קורה לך משהו?

superyal

New member
מזגן? הצחקתם אותי

אל תדאגו לא יהיה לכם שום מזגן בטירונות הטירונות היחידה שאני יודעת שיש לחיילים שם מזגן זה בהנדסה קרבית אבל בגלל זה כולם נהיים חולים שם. אין מזגן, אין מנוחה ואין יותר מידי הפסקות אבל בסופו של דבר זה עובר וזו חוויה מעולה

חופשי

New member
תגיד לי מה אתה דפוק??

בטירונות הקרבית הפעם היחידה שתתקל במזגן זה אולי במשרד של משקית ת``ש. שכח ממזגן מקולה וכו` וכו`. תמות מחום תזיע בלילה כמו כלב מת רוצה קרבי תסבול כמו כולנו

iiddoo

New member
בטירונות של שיריון יש

אבל לא תזכה להנות ממנו בגלל שהדגש בטירונות הוא על שדאות.

השריון עשה היסטוריה...

בהחלט! לכל השריונרים ביננו , אתם זוכרים את המזגנים במגורים? אני לא ממש, כי כנראה היינו רוב היום בחוץ או במשטח ליד מגדל 2 המקולל (מקצועות...) יש תנאים טובים בביסל``ש, רק שרוב הטירונים לא יכולים להינות מהם כי הם בפעילות רוב הזמן... אני זוכר בטירונות שלי (אפריל 1998!!!!!!!!) שבשבתות שנשארנו, הרשו לנו להשתמש בבריכה! וואו. זה היה אי של ``אזרחות`` במציאות החמה וההזויה של המקום. כדאי מאד לא להלחץ ולזכור תמיד שהכל יגמר עוד מעט, והטירונות/מקצועות יסתיימו. יש חיים בביסל``ש. אני יודע. יש גם קהילה גאה קטנה במקום... המון המון בהצלחה לכולכם!

למעלה