מזגן אישי מוואלה עסקים http://finance.walla.co.il/?w=/110/714172
L liquidspice New member 15/5/05 #2 עתיק מאוד...סקרנו את זה לפני שנה.. וגם אז התגובות היו צוננות... אם אני זוכר נכון,זה למנועי 650-750 ומעלה, יש איזה חיבור מוזר כזה לגופיה תרמית ובקיצור.... נראה לי שזה לא גרויסה מציאה
עתיק מאוד...סקרנו את זה לפני שנה.. וגם אז התגובות היו צוננות... אם אני זוכר נכון,זה למנועי 650-750 ומעלה, יש איזה חיבור מוזר כזה לגופיה תרמית ובקיצור.... נראה לי שזה לא גרויסה מציאה
D D the kid New member 15/5/05 #3 ../images/Emo5.gifאחרי התרסקות: "אח שלי אתה בסדר אל תזוז " "אחחח...כואב.. , מה בסדר , קר לי קור כלבים עשה טובה, סגור לי את המזגן.."
../images/Emo5.gifאחרי התרסקות: "אח שלי אתה בסדר אל תזוז " "אחחח...כואב.. , מה בסדר , קר לי קור כלבים עשה טובה, סגור לי את המזגן.."
O offנוען New member 15/5/05 #4 ואם נסעת לא ממוגן... המזגן יקרר לך את העור שבוער מהשפשוף של האספלט...
D D the kid New member 15/5/05 #5 ואם ראית ( ת מין) והתחלת להזיע ... אתה מראה לה את היציאה של המזגן ואומר: "תקלה מאמי, עובד רק על חימום . זה לא את, זה אני "
ואם ראית ( ת מין) והתחלת להזיע ... אתה מראה לה את היציאה של המזגן ואומר: "תקלה מאמי, עובד רק על חימום . זה לא את, זה אני "
P Pumi New member 15/5/05 #6 או "אח שלי, אני מת מקור. אני חושב שזה הסוף. אני לא מרגיש את הגוף" "יא אחד שמת את המזגן על שיא הקור"
M MoRunner New member 15/5/05 #8 משום מה זה פורסם עכשיו... לי אישית אין בעיה של חום. אני בחורה. לנו תמיד קר...
א אברהם הקצר New member 15/5/05 #9 אם איני טועה ראיתי באמריקה בטכסס אופנוע הונדה גולד ווינג ענק,בתוספת מזגן. זה יתכן ? או שאיני מבין מספיק,אשמח ללמוד.
אם איני טועה ראיתי באמריקה בטכסס אופנוע הונדה גולד ווינג ענק,בתוספת מזגן. זה יתכן ? או שאיני מבין מספיק,אשמח ללמוד.
ש שאול DR650 New member 15/5/05 #7 רק דבר אחד אני לא מבין הם רצו להראות שזה משהו לאופנועים ואז הם שמו שם קאסטום בתמונה... מה הקשר לאופנועים?
רק דבר אחד אני לא מבין הם רצו להראות שזה משהו לאופנועים ואז הם שמו שם קאסטום בתמונה... מה הקשר לאופנועים?