מזבח האהבה

מזבח האהבה

אהובתי יפה שלי אהובתי היחידה אני אוהב אותך בכל שניה בכל דקה חושב עליך מבוקר עד ערב מזריחה עד שקיעה חושב על עורך הנעים לנגיעה חושב על שיערך הגולש הנעים חושב על פנייך הענוגות מפרחים הייתי רוצה לברוח איתך לרוץ בשדות של פרחים לנשק את שפתייך וללחוש לך באוזן מילות אהבה יודעת את... אש אהבתנו לא תיכבה את האור שבעיני, החום שבליבי, כשהיתי איתך הרגשתי בשמיים ואותה האש לא תיכבה אפילו מתחת למים. פרח אהבתנו לא ייבול את הניחוח המתוק שמוסיף צבע לחיי, כשאני רואה אותך כל ליבי הולם רואה פרח, חושב שאני חולם. עדיי אהבתנו יבריקו לעד את היהלום שבכתר, יפה מכל תכשיט, כשאני מחבק אותך הרכות שלך מלטפת ועכשיו אני בטוח - זו לא אהבה חולפת. ים אהבתנו סוער וסוחף את מקור חיי, צלולה ונעימה, כשאני שומע את קולך העדין לוחש אותו הים רוגש וגועש. מתוקה את הדבר היחיד שגורם לי לאושר ורק למענך אני קם בכל בוקר, חצי המלכות זה כלום לעומתך נסיכתי תני לי להיות הנסיך בארמונך, על הסוס הלבן נעלה אני ואת ונרכב לאט לאט, נחצה שדות, נטפס הרים נשב לנוח בצל עצי התמרים, את פי אל פיך אקרב ואומר לך - אותך אני אוהב, ואז אשק לך בעדינות על המצח ונישאר מחובקים לנצח... דמך החם ימיס את ליבי ומשכיח מעליי את כל כאבי, מתיקות פנייך גולשת בים האהבה שמציף וסוער מתהלך כעיוור אחרייך ומצרף לתורתי את מילותייך, מנסה להבין מה היא טומנת בחובה - מקריב את עצמי על מזבח האהבה...

טאKילה

New member
כס המלכות לך..../images/Emo47.gif../images/Emo20.gif

כס המלכות לך רקמתי בחוטי זהב שבוייה בזוהר מבט עינייך הלילה שנינו במשתה כיד המלך נבטי אהבה ועדנה בזילוף יין שיכר אסגור חום תשוקתי בגופך הסורר אשקע בגומת תלמך אהיה לך תאווה כנסיכת המילים ולחן מנגינה קסומה כתר המלכות אניח על ראשך ייעדתי בכס המלכות מושב אחד בליבי בשערי הארמון כנס אל חדר נשמתי מלוך ברגשותיי באותיות יצוקות פז בלהט תעמיק שורשי אהבתך המופלאה תחולל בי תאווה ותשוקה חושנית הלילה את שפתיי אצמיד לשפתייך בשניי אשסה נגיסות בעורך המשגע אסמן משא רצונותיי וחשקיי בקודשך כפורעת אתערטל בגופך בשיכרון חושים אתופף לך בתוף שיר מזמור תשוקתי אתה מלך אהבתי כסני בצל ענן אהבתך בריקוד אתפתל בין ענבי יין תשוקתך בחושניות אלחך עסיסי עורך כדבש התפוח מארמון ערגתי לך כתר וכס המלכות בליבי

12אניהיא

New member
אליך שעל מיזבח אהבתי...

אילו רק ידעת... אתה המחשבה הראשונה שלי בבוקר, והאחרונה לפני שאני נירדמת. אתה כל כך קרוב ובעצם כל כך רחוק. רק איתך אני הופכת לשקטה, לקשובה, לרכה. אילו רק ידעת.... את מה שאני לא מעיזה להגיד: אני כל כך אוהבת!!! רק לחבק אותך לטעום את דבש שפתייך זה החיים בשבילי. אתה נוטע בי שלווה בדקות הגנובות איתך אני כל כך מאושרת. אילו רק ידעת... כמה רוצה אני אותך עד כמה אוהבת אני אותך!!! הלוואי והיה בי האומץ לאמר לך זאת. אז רק תדע: אין שנייה ביממה שאתה יוצא ממחשבותיי אתה כל הזמן איתי. הלוואי שאדע שאני מעט איתך. מקריבה את עצמי על מיזבח האהבה...

mr_lonely

New member
הנה אמרת ! כל מה שנשאר....

זה להודיע קבל עם ועולם למי זה ממוען.... למי את מחכה ? למה את מחכה ? אצה הדרך ! ידעת ?

mr_lonely

New member
ולמה את חושבת שאין תוכן ?

רב הנסתר מהגלוי...תסתכלי טוב...תראי שיש תוכן... יש תקשורת לא מילולית....

טאKילה

New member
אולסנית את על תקן חיפוש נושא???

תגידי את ביכלל מבינה מה את קורא? נראה שאת שולפת מהשרוול , אם אין לך מה לכתוב עדיף להימנע.

12אניהיא

New member
ללא נושא

למעלה