מזאת אהבה מזה רוע . האם האדם הוא טוב מיסודו? האם האדם נולד לוח חלק ?
S soulbird New member 13/2/02 #1 מזאת אהבה מזה רוע . האם האדם הוא טוב מיסודו? האם האדם נולד לוח חלק ?
ד ~דויד~ New member 14/2/02 #2 האדם נולד עם חופש בחירה לבחור בין טוב ובין רע. חופש הבחירה הוא מתנה, המאפשרת לבני האדם להפגין את האור שבהם. אם לא היה חושך, אז היה די משעמם
האדם נולד עם חופש בחירה לבחור בין טוב ובין רע. חופש הבחירה הוא מתנה, המאפשרת לבני האדם להפגין את האור שבהם. אם לא היה חושך, אז היה די משעמם
ד ~דויד~ New member 14/2/02 #3 בכל אדם יש טוב ורע האדם מחליט איזה חלק הוא יבטא, ולכן יכולים להיות בני אדם שהם מלאכים, ובני אדם שהם חיות פרא. עד גיל הבגרות, מה שהילד עובר, זה את מה שהוא היה בגלגולים הקודמים שלו. קחי את המידע הזה כאמת חלקית ולא מוחלטת, כי גם אני בסך הכל בן-אדם.
בכל אדם יש טוב ורע האדם מחליט איזה חלק הוא יבטא, ולכן יכולים להיות בני אדם שהם מלאכים, ובני אדם שהם חיות פרא. עד גיל הבגרות, מה שהילד עובר, זה את מה שהוא היה בגלגולים הקודמים שלו. קחי את המידע הזה כאמת חלקית ולא מוחלטת, כי גם אני בסך הכל בן-אדם.
Z ZaZen New member 14/2/02 #4 הטוב והרע מושגים יחסיים הם. אדם חכם אמר לי כי השטן הוא המלאך הכי חשוב של אלוהים כי הוא הסמן לכיוון השני.
הטוב והרע מושגים יחסיים הם. אדם חכם אמר לי כי השטן הוא המלאך הכי חשוב של אלוהים כי הוא הסמן לכיוון השני.
S soulbird New member 14/2/02 #5 יצר הטוב ויצר הרע אוי אוואי לי../images/Emo2.gif זה מהאמונה הדתית ניטשה -אלוהים מת אלוהים - גם ניטשה מת
יצר הטוב ויצר הרע אוי אוואי לי../images/Emo2.gif זה מהאמונה הדתית ניטשה -אלוהים מת אלוהים - גם ניטשה מת
ד ~דויד~ New member 15/2/02 #8 אמת. מי אמר שהרע הוא באמת רע? הרי הוא נפלא, שכן הוא מאפשר לנו לבחור בטוב.