מו"ר בשנת 3000...

morancho1

New member
מו"ר בשנת 3000...

טוב, אז רוב המועמדים והסטודנטים כבר מכירים את המושג מו"ר.. כולם פה יודעים או יידעו שיש לי קצת דמיון מופרח.. בכל מקרה! חשבתי. אם כבר יש מבחנים שחורצים את גורלנו. ואנשים עושים ימים כלילות במטרה לפענח מה לעזאזאל קורה שם.. ומתאמנים בסימולציות עם חברים..וחורשים דילמות וכולי..למה כבר לא נמסד את זה? חשבתי על מצב בו כמו שיש את ה"יחידה-לקראת גיוס" יהיה גם "היחידה לקראת מו"ר" .. אנשים ירוצו מחדר לחדר..ידקלמו את כל הבעד ונגד לספר לחולה את האמת או לא..תוך כדי כך יעזרו לזקנות לחצות את הכביש וילטפו בצורה עדינה ואף משכנעת את החולה השוכב לידם.. טירוף נהיה כל העניין הזה!! :)

יוסי n

New member
אני לא רוצה להישמע קטנוני...

אבל הביטוי הנכון הוא "לילות כימים", ולא "ימים כלילות". אם נעשה ימים כלילות, הרי שנישן כל היום...

בן100

New member
../images/Emo45.gif

בתור מי שמתעורר בין 11 ל-13 והולך לישון בין 2 ל-4, אני בעד.

בהחלט בעד ../images/Emo45.gif

כיף להיות ערים בלילה

morancho1

New member
חח אני בעד לישון כל היום:)

אגב, קיבלת את ההודעה ששלחתי לך היום? הייתה בעייה עם שליחת הודעות..

greys

New member
אגב זקנות וחציית כבישים

פעם אחת באמת יצא לי שבדרך (הארוכה) ממעונות קסל לפקולטה (טכניון...) זקנה בקשה ממני לעזור לה לסחוב איזה שקית נענתי כמובן לבקשתה העניין הוא שהיא היתה צריכה לחצות את "צומת הגלות" למי שמכיר - זו צומת שעוברים בדרך לפקולטה, ליד אגד ואנחנו נתנו לה את השם "הגלות" כי לוקח שם שעות לעבור את כל הרמזורים... והזקנה הנחמדה, היתה צריכה לחצות דווקא בצד (שמאל) שלוקח יותר זמן... ואני הייתי בדרך לפקולטה, והייתי אמורה להרצות בשעה הראשונה.... בקיצור, היה משעשע... כמעט איחרתי להרצאה , אבל כמעט לא נחשב....

morancho1

New member
אווו

גם לי קרה משהו דומה..מישהי התעלפה בבית ספרי אז כמובן שהלכתי לעזור לה..הגעתי באמצע לשיעור. המורה שאלה בעצבים: "איפה היית???????" והמבטים של כל הכיתה הופנו אליי והתבאסתי להגיד את מה שבאמת קרה כי זה נשמע כמו תירוץ מצוץ מהאצבע..אז פשוט אמרתי משהו כמו "איחרתי וזהו" וקיבלתי את העונש על איחור..החסרה ב"מנה" (שיטה בה אם מחסירים X שעות יורד ציון מסויים מהממוצע...)

למעלה