הודעות שלי שמתחילות ב"יודעת מה? אגיב במחווה דומה" ו"לא כן ושוב כן" הפואנטה שלי הלכה לאיבוד בין הבית והעבודה. :-\ הייתי מקשר ישירות, אבל אני משתמש בתגובה מהירה.
גדול! אנחנו עוד נאמץ את זה בסופו של דבר. בקשר לגובלינים - מעולם לא טענתי שמדובר באותם אנשים, למעשה אחת הסיבות למה שהולך בינינו התחילה כאשר ניסיתי לקבל מגיל כמה תשובות לשאלות, ואחד החברים שלו התעקש לענות במקומו. אני לעיתים נדירות כותבת במקום הבלש, ופעם אחת עשיתי את זה באמת במקומו ( וגם אז, עם התנצלות על זה), דעותינו לא חופפות בכל מצב ( בעיקר שזה מגיע לרומח הדרקון) וזו הפעם השניה בפתיל הזה שאתה מטיח בי האשמות שאולי כדאי שתשמור לבלש.
לא הבנתי את ההימנעות של ניהאו מפרסום ההרצאה שלה בפורום עד עכשיו, עכשיו אני גם מבינה אותה - יש אנשים, עכבר ראשי, שמאוד לא מעריכים שמפרסמים פרטים אישיים עליהם בפורום, אני מאוד אשמח אם לא תעשה את זה יותר ( והייתי מאוד שמחה גם לא לקרוא את ההודעה הזו, אבל זו כבר בעיה שלי < תדמיין סמיילי כועס> ).
כשאדם שאתה לא מכיר מציין עלייך פרטים פחות או יותר אישיים, תגובה בנוסח "עוקבים אחרי" איננה בלתי הגיונית. דמיין במבטא מזרח גרמני את: אנחנו יודעים איפה אתה גר...
מחמיאים על " גזרה, תספורת וחולצה", בלי שום קשר לאיך שהיא נראת, נכון? אין לי מושג מה יותר מעליב - לדעת שהוא אכן מכיר אותנו והמחמאות האלה אמיתיות, או שהוא עבד בשיטת ה" נו, זה עובד על כולן..." כך או כך, הוא פספס את המטרה.
לפחות לא בהרבה. אני לא יודע יותר מדי, אבל נשים אני כן מכיר ואת אישה (זה לא אאוטינג, את אמרת בעצמך) וזה כן עובד על כולן - עובדה. יש גם דברים שעובדים על כל הגברים ויש גם דברים שעובדים על כל בני האדם (סטטיסטית, כמובן). לא התכוונתי להעליב, קבלי את את זה או שלא ואני מאוד מקווה שכן. תומר עם הקוקו והזיפים.
אני שיוויוניסט. נשים הן לא פחות או יותר טובות מגברים הן פשוט שונות, והן עדיין בני-אדם. בני אדם הם חיות, לכל אחד יש את האישיות שלו אבל הוא עדיין אדם. ומי שמבין את זה יכול להשתמש בזה. המדע הוא כלי מאוד חזק - תשתמשי בו.
באמת. אמא שלי היא אחד האנשים היותר מדהימים שאני מכיר. וחברה שלי - היא הבוקר והלילה שלי והיא יותר חכמה ומצחיקה מכל אדם אחר שאני מכיר ולא - היא לא קוראת את הפורום הזה אז אני לא מתרפס (לפחות לא עכשיו). נשים - אתן מ-ד-ה-י-מ-ו-ת אבל אתן עדיין נשים... אתן בנות אדם, בשר ודם. גם לכן יש מתגים שאפשר להפעיל ולכבות, לא התכוונתי להעליב והדיון הזה גולש למקומות הזויים.
להתלוצץ קצת ? מישהי בפורום הודיעה שאנשים שלא מוכנים לקחת הערות הומוריסטיות ברוח טובה הם... אבל למה שאני אמשיך, את הרי מכירה אותה טוב מספיק. הזקן של הבלש הוא די מגניב והתסרוקת הקצרה הולמת אותך. אופס העזתי שוב. (על משקל בריטני)