מו"ד - דווקא כן

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
קצת יותר למטה.

הודעות שלי שמתחילות ב"יודעת מה? אגיב במחווה דומה" ו"לא כן ושוב כן" הפואנטה שלי הלכה לאיבוד בין הבית והעבודה. :-\ הייתי מקשר ישירות, אבל אני משתמש בתגובה מהירה.

מירטל

New member
בומב"ה?

גדול! אנחנו עוד נאמץ את זה בסופו של דבר. בקשר לגובלינים - מעולם לא טענתי שמדובר באותם אנשים, למעשה אחת הסיבות למה שהולך בינינו התחילה כאשר ניסיתי לקבל מגיל כמה תשובות לשאלות, ואחד החברים שלו התעקש לענות במקומו. אני לעיתים נדירות כותבת במקום הבלש, ופעם אחת עשיתי את זה באמת במקומו ( וגם אז, עם התנצלות על זה), דעותינו לא חופפות בכל מצב ( בעיקר שזה מגיע לרומח הדרקון) וזו הפעם השניה בפתיל הזה שאתה מטיח בי האשמות שאולי כדאי שתשמור לבלש.

major mouse

New member
בחברות

אני שוב מתנצל - ההודעה הקודמת הייתה בגוון הומוריסטי וההפניה בקשר לפאראנויה היתה בהתאם. זה ברור לי שאת לא הבלש - הוא הרבה יותר מזוקן
, ובכלל הייתי רוצה להחמיא לך על הגזרה, התספורת והחולצה. אני עדיין אמשיך להשתמש בבומב"ה ואני שוקל להגיש בקשה לזכויות יוצרים. חברים ?

מירטל

New member
לא.

לא הבנתי את ההימנעות של ניהאו מפרסום ההרצאה שלה בפורום עד עכשיו, עכשיו אני גם מבינה אותה - יש אנשים, עכבר ראשי, שמאוד לא מעריכים שמפרסמים פרטים אישיים עליהם בפורום, אני מאוד אשמח אם לא תעשה את זה יותר ( והייתי מאוד שמחה גם לא לקרוא את ההודעה הזו, אבל זו כבר בעיה שלי < תדמיין סמיילי כועס> ).

major mouse

New member
לא צריך

פרטים אישיים ? לא ממש מכיר אותך או את הבלש, איך אני יכול לפרסם עליכם פרטים אישיים ? <תדמייני סמיילי כועס עוד יותר>

מירטל

New member
אם כך...

איך אתה מעז לציין משהו על זקנו של הבלש או על התסרוקת שלי?

DDN

New member
נו באמת.

הוא לא הוציא פרטים אישיים, הוא התלוצץ. לדמות הבלש הקלאסית יש זיפי זקן אחרי הכל. . . .

יש בזה משהו מלחיץ

כשאדם שאתה לא מכיר מציין עלייך פרטים פחות או יותר אישיים, תגובה בנוסח "עוקבים אחרי" איננה בלתי הגיונית. דמיין במבטא מזרח גרמני את: אנחנו יודעים איפה אתה גר...

מירטל

New member
ולבחורה הקלאסית

מחמיאים על " גזרה, תספורת וחולצה", בלי שום קשר לאיך שהיא נראת, נכון? אין לי מושג מה יותר מעליב - לדעת שהוא אכן מכיר אותנו והמחמאות האלה אמיתיות, או שהוא עבד בשיטת ה" נו, זה עובד על כולן..." כך או כך, הוא פספס את המטרה.

major mouse

New member
אני דווקא חושב שלא פיספסתי

לפחות לא בהרבה. אני לא יודע יותר מדי, אבל נשים אני כן מכיר ואת אישה (זה לא אאוטינג, את אמרת בעצמך) וזה כן עובד על כולן - עובדה. יש גם דברים שעובדים על כל הגברים ויש גם דברים שעובדים על כל בני האדם (סטטיסטית, כמובן). לא התכוונתי להעליב, קבלי את את זה או שלא ואני מאוד מקווה שכן. תומר עם הקוקו והזיפים.

major mouse

New member
אני לא שובניסט

אני שיוויוניסט. נשים הן לא פחות או יותר טובות מגברים הן פשוט שונות, והן עדיין בני-אדם. בני אדם הם חיות, לכל אחד יש את האישיות שלו אבל הוא עדיין אדם. ומי שמבין את זה יכול להשתמש בזה. המדע הוא כלי מאוד חזק - תשתמשי בו.

סנדרין

New member
ועדיין - ../images/Emo142.gif

לומר שמחמאה רדודה כזאת משפיעה על כל אישה זה בערך כמו לומר שגברים לא יודעים לטפל בילדים.

major mouse

New member
זה מעורר את חמתכן?

זה עובד, זה לא מעליב, זאת עובדה. יש מיליון משפטים שיעבדו על גברים באותה הצורה.

סנדרין

New member
זו פשוט הכללה מעצבנת - ../images/Emo142.gif

אני מניחה שכל אחד היה מתרגז אם אנשים היו מניחים על בסיס שהוא רובוט עם שיער ~_~

סנדרין

New member
*בסיס יומי ../images/Emo122.gif../images/Emo142.gif

["נו, איזו מין בחורה, אפילו מזכירה היא לא תצליח להיות"]

major mouse

New member
אני מעריץ נשים

באמת. אמא שלי היא אחד האנשים היותר מדהימים שאני מכיר. וחברה שלי - היא הבוקר והלילה שלי והיא יותר חכמה ומצחיקה מכל אדם אחר שאני מכיר ולא - היא לא קוראת את הפורום הזה אז אני לא מתרפס (לפחות לא עכשיו). נשים - אתן מ-ד-ה-י-מ-ו-ת אבל אתן עדיין נשים... אתן בנות אדם, בשר ודם. גם לכן יש מתגים שאפשר להפעיל ולכבות, לא התכוונתי להעליב והדיון הזה גולש למקומות הזויים.

major mouse

New member
איך אני מעז מה ?

להתלוצץ קצת ? מישהי בפורום הודיעה שאנשים שלא מוכנים לקחת הערות הומוריסטיות ברוח טובה הם... אבל למה שאני אמשיך, את הרי מכירה אותה טוב מספיק. הזקן של הבלש הוא די מגניב והתסרוקת הקצרה הולמת אותך. אופס העזתי שוב. (על משקל בריטני)

מירטל

New member
תשים לב לתמונה שיש לך

בפרופיל האישי, הוא בטח לא מודע מאיפה היא.

למעלה