רוב המערכות שלי הן 1 על 1
אני גאה לומר שבמשחקי יחיד יש לי רקע קצת יותר נרחב - שכולל כמעט כל מהדורה של מו"ד - חוץ ממהדורה 3.5 (כן, שיחקתי במהדורה השלישית). באיזור שמו"ד אינה מכסה - יחסים בין אנושיים, תפקוד בתנאים שאינם דווקא תנאי קרב, דווקא שם אני צריכה את השיטה, מי לעזאזל צריך קרבות? הייתי רוצה קרבות ומכות עם מפלצות יש לי משחק מחשב מדהים, שממציא כל פעם מבוך חדש עם אתגרים לבחירתי, תאמיני לי - אם אני רוצה משחק כמו שמו"ד, עם כל החוקים שלו, יכול להציע לי, אני לא צריכה מנחה שיעבוד על זה שעות או כל דבר אחר - משחק תפקידים בשביל הוא כמעט חסר קרבות, אבל מלא באתגרים בין אנושיים - האם אני אגלה מה מטרתו של האידיוט שמסתובב אחרי? האם הבחור שמנסה למכור לי את הספרים משקר או אומר אמת? האם אפשר לסגור עסקה עם הבחור הזה או לא? הקטע הזה כל כך חסר בחוקים, כך שיש לי שתי אפשרויות - או לעשות כמו במו"ד ולהפוך את כל הקטע הזה של משחק תפקידים לגילגול קושי, או לשחק אותו כפי שאת תשחקי אותו - חופשיטה. אבל אם הייתי רוצה לשחק בלי שיטה, הייתי משחקת בלי שיטה, את רוצה לפתוח דיון למה? בבקשה, לא פה, בכל אופן. אבל תשימי לב למה את מנחה במו"ד - כי כולם מכירים אותה. ואם כולם היו מכירים את פריפורם?