מות שוק ה50 סמ"ק?!

dblast

New member
לשוטרים אף פעם לא הפריע שום דבר

מלתת דו"ח, אם ירצה, הוא ידחוף אצבע לאגזוז, ויקבע כמה כוחות סוס יש. נא לא לזלזל. הם סיימו 2 שנות לימוד. מוסמכים למצבים כאלה.

ששאול

New member
האמת שבאמת רציתי לשאול:

עד כמה באמת בטוח ובדוק שבאמת החוק הזה יעבור? למה כוונתי: בשנת 2001 שקניתי את הקטנוע הראשון שלי אמרו לי שכדאי לי לקנות 125 כי : "ממש עוד מעט ישתנה החוק ומי שיש לו רשיון ל50 יוכל לנהוג על 125" זה היה לפני כמעט 5 שנים... אז השאלה שלי עד כמה זה אמיתי? ועד כמה זה נכון? ועד כמה זה ראלי שהחוק ישתנה באמת או לחילופין זה משהו שיכול לקחת עוד 5-10 שנים? אישית עד שאני לא אדע שהחוק עבר כבר אני לא האמין שישתנה בקרוב וכאלה...

TISAN1234

New member
תיקון לשאלה שלו.

השאלה היא לא אם יאשרו את החוק אלא מתי באמת יכניסו אותו בפועל.

enigo

New member
ב-9/1/07

והסיבה שהפעם אני די בטוח שהם ידייקו היא כי שינוי התקנות (זה לא חוק, רק תקנות) הוא חלק מהסכם סחר עם האיחוד האירופאי שהישום שלו נדחה כבר שנים, עד שלאירופאים נמאס וקבעו אולטימאטום. מכיוון שמשמעות ביטול ההסכם היא מליארדים ליקירי הממשל, אני מהמר שהוא יכנס לתוקפו בזמן.

DriverMan

New member
לכל אלה ששואלים שאלות על "הגיון"

ש 50 זה לא אותו דבר כמו 125, וכל מיני שטויות.. בקיצור בואו נסכם את זה ככה.. ממתי משו במדינה שלנו הגיוני?. אין הגיון במדינה הזאת.. ואין גם מה להתווכח ידוע שהחוקים שבזמן האחרון ובכלל שחוקקו ממש ממש לא הגיוניים.. וזה לא רק לאופנוע, למשל לאוטו, מלווה של חצי שנה שרצו להכניס, נו באמת? וזה היה עוזר? עזבו, אין הגיון במדינה הזאת.. הדבר היחיד טוב שקשור לחוקים במדינה הזאת.. זה עוד מעט עם החוק הספורט המוטורי שהולך להכנס.. זהו, לא יותר מזה..

אסף12351

New member
אני יעזור לכם.....

הפיתרום הוא שכל מי שיש לו טייפון 125 הולך להצליח למכור אותו בקלות שהוא עוד לא דמייין שיכנס כבר החוקקק אני מת לאחד כזהההה =)

enigo

New member
דווקא לגבי המלווה...

אחד הצעדים היחידים שמחקרים מסכימים לגבי היעילות שלו... בחר עץ אחר, יש יער שלם, לא חסר.

ch561

New member
עוד פעם בוכים על מדינת ישראל?

ואתה באמת חושב ש"אין הגיון" זה רק במדינת ישראל? בפעם הבאה שאתה מגיע לאיטליה, תשכיר אופנוע ותסע 200 קמ"ש באוטוסטרדה באיטליה, תראה איזה יופי הם סוגרים את הכביש ותופסים אותך. אתה באמת חושב שבחו"ל הכל טוב? אין חוקים טפשיים, השוטרים לא מחפשים על קטנות, הכסף גדל בעצים, מה נאמר, ממש גן עדן. רק בבקשה תסביר לי, איך זה שרק בישראל גיהנום?

DriverMan

New member
לא אומר שבחו"ל זה אחרת...

אני לא יודע מה הולך בחו"ל, אני יודע מה הולך בארץ אני מדבר על מה שקורה פה.

למעלה