מות שוק ה50 סמ"ק?!

TISAN1234

New member
מות שוק ה50 סמ"ק?!

האם לאחר שינוי הרישינות של ה50 ל125 מוגבל בכ"ס אז פשוט יעלמו ה50 סמ"ק?! מה יעשה מי שברשותו 50 סמ"ק,האם יהיה ביקוש לקנות את הקטנוע ממנו?

Somacher

New member
להפך ... אם מחיר הביטוח ישתנה

ימות שוק ה 50 אם ישאר כמושהו עכשיו שוק ה 50 ימשיך לפרוח

Shachafm

New member
כנראה שבשלב ראשון

מחירי הביטוח ל-50 לא ישתנו. כך לפחות לפי מה שאמר לי אחד החבר'ה מביטוח ישיר. אבל העסק עדיין מוקדם מדי וזו רק ספקולציה. אני בכל אופן את ה-50 שלי קניתי, ומקסימום אפשר תמיד לברוח רגע לפני שהערך שלו צונח, ולשדרג אותו ל-125 בטרייד אין.

TISAN1234

New member
נראה לי שטרייד אין זה האפשרות

היחידה כי אף אחד לא ירצה לקנות 50 סמ"ק לפני שלא יהיה בו שימוש. השאלה אם הסוכנויות יעשו טרייד אין גם על כלים ישנים...

זה מביטוח ישיר, החבר שלך...

לא יודע ולא מחליט מה יקרה עם תעריפי הביטוח... איןלו שום שליטה, או אפילו מידע נכון לקראת הבאות מכיוון שאין כרגע לאף אחד את המידע הזה, ככל הידוע לי. כרגע, נראה שאף אחד לא יודע אם כי יש כוונה של אגוד היבואנים,כנראה, לזום שינוי בפוליסות כך שהתעריפים יתקרבו אחד לשני. גם הם לא מחליטים בסופו של דבר אך לכך הם שואפים.

ועל דא קא בכינן

הערפל הכבד מפריע לי לתכניות... חשבתי למכור בחודשים הקרובים את ה-DRZ האהוב
ולעבור למכונת שטח דופי"ת מרושעת. במקביל, יירכש טייפון משומש לגיחות עירוניות. מאחר ועמרני שומר חוק ומלא אחריות השאיפה היא להחזיק שני ביטוחים - סוגרים ענין בסביבות 5K כאובים. "...כוונה של אגוד היבואנים,כנראה, ליזום שינוי בפוליסות כך שהתעריפים יתקרבו אחד לשני"? אוי ווי זמיר.

אגב...

לא שאני מאמין שיש להם את הכוח לשנות לבדם, אבל בזמנו דובר על הורדת תעריף ה-125 והעלאת ה-50 עד כדי חוסר כדאיות לרכישת ה-50. כך שאולי עמרני לא צריך לבכות...

אז מצדי שיהיה תעריף מיוחד לטוסטוס

זקס עם מנוע עזר ICM בשלדת "ראלי", אני צריך הכי זול שיש. מאחר ואני אצטרך כלי רכב לתוך העיר ואופניים לא באים בחשבון (קוסאומו ירושלים) - כל העלאה היא מחורבנת. ככה זה כשאתה רוצה להיות צדיק ולשלם פעמיים בוסקילה.

enigo

New member
סגווי...

איטי מדי, קצר טווח מדי ובעיקר - יקר מדי... (אבל אין ביטוח!)

סיגאווי (יש לבטע בניב עירקאי כבד)

כך קראו לבוס שלי כשעבדתי במשרד פרסום ירושלמי. "וידר-סיגאווי". נראה לך שהוא רואה מזה כמה גרושים?

טיפון 125

New member
מי אמר שיעלמו ?

אחזקת כלי 50 סמ"ק 2 פעימות זולה מאחזקת כלי בן 4 פעימות... וזה יאפשר ליותר יותר כלים להיות משופרים... כי ב 4 פעימות המשחק של השיפורים מועט ויקר יותר... אין מה לדאוג.. בטוח תיהיה איזה עקיצה בחוק לגבי החוק אם ילדים בני 16 משתוללים על 50 סמ"ק אז מה הם יעשו עם 125 סמ"ק? בטוח תיהיה הגבלת לנפח.. אני מאמין שרק במחירי הביטוח זה ישתנה.. מה שכן מבטיחים הרבה שנים.. ולא יוצא לפועל כלום...

בצבא כבר יש יותר הגיון

מי שנסע על 50 בטסט יורשה לנסוע על 125?! ממש לא אחראי ומסוכן! האבסורד הוא שמי שעשה טסט על 500 er5 לא יורשה לנסוע עליו. איפה ההגיון??

enigo

New member
תגיד...

אתה ליצן או מוקיון? מה כבר ההבדל בין קטנוע 50 ל-125? עוד עשרה קמ"ש? שניה פחות בדרך ל-60? אין כמעט הבדל במימדים או ביכולות.

למעלה