מות בתי בת ה-6

מות בתי בת ה-6

בתי בת ה-6 היתה חולה בסרטן שנתיים ומתה לפני חודש וחצי בצורה אכזרית ביותר. איך אפשר להסביר את זה שילדה בת 6 שלא הזיקה לאיש מתה ועוד בסבל נוראי. מה עשתה במה פשעה. אני מקווה שלפחות יש חיים אחרי המוות ושם טוב לה. היא נפטרה ביום שבת ואומרים לי שצדיקים נפטרים ביום שבת. האם מישהו יכול לתת לי תשובה נ ח מ ה. אמא מיוסרת ומתגעגעת

אושרת28

New member
מישתתפת בצערך וכן היא צדיקה

מי באמת שניפטר במוצאי שבת הוא צדיק לפי הקבלה מבינה את כאבך הענק המורה הרוחני והדגול שלי ניפטר היום מהתקף לב. אז מיבנה לליבך מזה לאבד אדם יקר לנו. ובמיוחד דם ומדמנו. עלי לאור הנעלה ,והצליחי.

sovlanit

New member
../images/Emo16.gifתנחומי הכנים,יקירה,

מי יתן ולא תדעו עוד צער .

rama69

New member
אף מילה לא תביא

ניחומים בשעה קשה זו, ויש הרבה, ליבי איתך אשה יקרה, וקראי מה שכתבתי בשירשור למטה דברים מילדה בת 4 על מוות, אולי זה ינחם אותך, בברכת אור, מי יתן ולא תדעי עוד צער. אתי

אושרת28

New member
קראתי באמת עשה קצת טוב על הנשמה

הילדים של היום זה לא הילדים של פעם
הם יותר חכמים מהמבוגרים
שבת שלום עוד מעט ההלוויה שלו ואני עדיין לא מעקלת שזה ניגמר

ניני5

New member
נכון אורנה. ילדים שנפטרו ביום שבת

הם צדיקים גמורים. אני בטוחה שהיא נמצאת במקום שאין בו ייסורים. מקום טוב. והיא גם שומרת עליך. היא מגיעה אליך בכל מיני צורות. במחשבות, בחלומות. היא רוצה לנחם אותך, היא יודעת שכואב לך ושאת מתגעגעת אליה. אנחנו לא יודעים מדוע דברים כאלה קורים. ליבי איתך

איל באש

New member
אורנה היי../images/Emo23.gif

ברוכה הבאה. יש חיים אחרי המוות, יש עולמות נוספים רבים ומגוונים. בתך האהובה המשיכה הלאה לדרכה המופלאה, המשיכה הלאה ללמוד ולחוות חוויות נוספות בעולמות נוספים. הנשמה נצחית, רק עוברת מצבים , גילגולים, ועולמות שונים ומשונים. את האהבה שיש בך כלפי בתך אף אחד לא יקח ממך, זה בוודאי הדדי. יבוא יום ותפגשו בעולם אחר, אבל זה לא חשוב כרגע. חשוב כרגע שתתחזקי ושתביני: לכל אחד מאיתנו בחירה לחיים, בחירה לזמן מסויים פה בכדור הארץ. כל אחד מאיתנו בוחר איך ומתי ולמי להיוולד, וגם איך ומתי למות. יש שבוחרים לחיות 100 שנה, יש ש50 יש ש 40 ושי שממש ממש פחות כמו הבת שלך. למה בחרה ביתך חיים כה קצרים ומלאי סבל? מכיוון שזה מה שבחרה ללמוד, זו החוויה שהיא ביקשה לחוות לפני שנולדה , על מנת תדע איך זה להיות חולה, ואיך זה להאבק על החיים, על מנת תחווה את החוויה של ההשלמה עם המוות, על מנת תלמד ותלמד ותלמד... זה שיעור אדיר לחיים, וזה מה שקרה. כמו הבחירה של הבת שלך, ככה גם לך הבחירה להיות אמא שלה. יש הרבה בחירות לא מודעות, ועלייהן אני מדבר פה. את למדת ולומדת שיעור אדיר בלהיות אמא של בת חולה ולעבור את המחלה מהצד הבריא שלה, ואת לומדת המון מלהיות אם ללא בת. יש פה שיעור שיכול להיות מתנה עבורך, יש פה משהו שעלייך ללמוד. אני מזדהה ומבין את עומק הכאב, הגעגוע ותחושת חוסר האונים של המצב. אם את יכולה להבין ששום דבר לא קורה סתם, ושאפשר להסתכל גם על הדבר הכי נוראי אחרת, תוכלי אט אט להבין למה היית צריכה כזו חוויה. היי חזקה בדרכך, האמיני , המישכי לחיות ולעשות. אשמח לעוד שאלות.

ניני5

New member
איל אני מורידה את הכובע לפניך על

התשובה הבהירה והנפלאה שענית לאורנה. אני מקווה בכל ליבי שתוכל לקחת את עצתך והסברך ולהתנחם. כי הכאב שלה כל כך עמוק וכל כך קשה. תנסי להתנחם אורנה. למענך ולמען ילדיך בהווה וילדיך בעתיד. לכל אדם יש את גורלו ובחירתו בחיים. הכניסי מעט שמחה לחייך, מעט אהבה.

למעלה