מותשת אחרי סופ"ש

מותשת אחרי סופ"ש

עם כל הילדים והנכדים שבואו לביקור. בקושי יש לי מקום איפה לאכלס את כולם (ועוד הזכרתי להם שכשאני היתי ילדה ישנו 6 אחים בחדר אחד קטנטן כולם על מיזרונים על הריצפה ישנים ראש לרגל..) כמויות האוכל שרצו השבת זה לא נורמאלי בכלל, המטבח תפקד כמו מטבח צבאי, היו תורני הגשה ותורני חיסול. חחח... ודווקא כשהחלטתי להניח ראש ולנמנם קצת הקטנטן הדנדש התחיל עם סירנות הגזים שלו. מסכן. בקיצור שישו ושימחו! כמובן שנהנתי מכל רגע!!! מזל שיש את יום ראשון ואת יום שני כדי לנוח :)

שויי

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה סוקי

הזכרת לי ראש לרגל, גם אצלנו כך היה מקובל וכיףףףף גם היום אני משתמשת בפטנט הזה

ריקי5

New member
סוקי, מקוה שעד עכשו הצלחת לנוח

בכל מקרה, ברוכה הבאה לצל קורתנו. תשארי עמנו, תראי כיף פה.

היי סוקי. את כבר בטח בהמתנה למפגש הבא איתם

אכן נבראנו בצורה כזו שבתור הורים צעירים כוחנו וסבלנותנו רבה יותר. עם השנים , כאשר מגיעים הנכדים אנחנו מתעייפים יותר בקלות אבל נהנים מהם כפל כיפליים. אז תמשיכי להנות וברוכה הבאה

גם אצלנו זה ככה

בתור פולניה חולת סדר וניקיון כבר למדתי להתעלם מהברדק ולהנות מההווי המישפחתי שלצערי לא קורה הרבה כיוון שכל ילדי כבר נשואים עם ילדים וכל אחד גר בקצה השני של המדינה (הקטנטונת אמנם). גם אצלי כשהבת שלי ילדה לפני חודשיים אז את החודש הראשון היא באה לעשות אצלנו במושב כי בעלה טס נון סטופ לחו"ל והצעתי לה עזרה וגם הקטן שלה סבל מאוד מגזים ולא נתן לאף אחד בבית לישון :) אבל מהר מאוד זה הסתדר כי היא התחילה לתת לו את הגרפווטר שעוזר והלילות חזרו להיות שלווים לכולנו.

למעלה