מותר שאלה???

Lonely In Blue

New member
אין כאן...

ענין של תגובות אוהדות או לא אוהדות. יש כאן נסיון להסביר לך שישנה סבירות גבוהה שאת הולכת לסבך לך את החיים סיבוך רציני... שיש סכנה רצינית שמה שנראה לך עכשיו כהתגשמות של חלום יתנפץ לך על הקרקע לרסיסים... אבל יש דברים שאדם חייב ללמוד מטעויות של עצמו.

רו נה

New member
סנדרה

כמו שכתב לונלי - כנראה שאדם צריך ללמוד מהטעויות שלו. התגובות כאן עיניניות, שאלת שאלה ואנו עונים לך כדי לעזור.להציג בפניך צדדים אחרים שאני יודעת שהם בלתי נראים כאשר נמצאים בתוך התרוממות הרוח של האהבה, או ההתאהבות. כל אחד כאן עבר על בשרו, אהבה, התאהבות, סקס, ריגושים וסערות נפש, היינו בתוך זה, באמצע ובסוף..אחנו יודעים כמה קשה לפרק משפחה, לכאוב עם הילדים, להשאר ללא משענת כלכלית, להגיע לפעמים לתחתית הבור כי אין בן זוג שמשתתף בהוצאות, ואין בן זוג שמקל על החיים, כן, גם לחיות ללא משכורת נוספת זה מאוד מאוד קשה בפרט כאן במדינתינו. מאחלת לך מכל הלב שתמצאי את הדרך הנכונה עבורך
ואת כמובן מוזמנת להשאר, להשתתף כאן איתנו

חושבת ש...

אם את רואה בבעלך חבר שלך ואת מרגישה כלפיו רגש חיובי - סימן שיש מקום לנסות ולרענן את הקשר ביניכם. עכשיו שאת מחוברת באהבה טריה למישהו אחר - זה כבר מסובך. הרשי לי להוסיף פן נוסף שלא הוזכר - יש בעל בסיפור הזה. אחד שאולי נדמה לו שהכל בסדר... שלא מעלה בדעתו שהאדמה רוחשת תחתיו. המאבק שהוא מסוגל להרים אם/כאשר הוא יגלה, יכול להיות הרבה יותר כואב ממה שאנחנו מעלים בדעתנו כאן. כבר שמענו על הסטת ילדים, מניעת קשר עם ילדים, נקמה...רק את יכולה לדעת איזה מאבק הוא יכול לארגן. חוץ מזה, כששני אוהבים נלחמים בבני זוגם לצורך "צו שחרור" מהנישואין הקודמים -- שניים מצאים בצרות ובמתח, ומי יודע אם האהבה תהיה חזקה דיה כדי לתמוך זה בזה. לא יודעת מה נכון לאחרים. אני נמנעתי מה"ערבוב" הזה. אצלי זה "תורכי ולנוח". פעם הכרתי זוג שעשה את הסיפור של סנדרה. זה היה כואב מכל הכיוונים. מה שהחזיק את הצמד הטרי ביחד היה הצורך להוכיח לכולם שהם אכן אוהבים, שהבחירה היתה נכונה עבורם. סנדרה יקירתי - מאחלת לך שכל החלטה שתעשי תביא לך רק אושר עד קץ הימים. לזוג מהסיפור שלי בסוף זה לא הצליח, אולי לך כן. אם זה מה שתחליטי. חוץ מזה, אני קצת פטליסטית - מאמינה שכל אדם חוצה את חיינו עם גורם וסיבה. לפעמים אהבות שמחוץ לנישואין באות ללמד משהו, לאו דווקא לבצע משהו. אל תמהרי. ואם את הולכת על זה - קודם שאוהבך יעזוב את הבית. שיכין לך "קן חם" לפני שאת נוטשת את הקן שלך. ככה הייתי אני נוהגת אילו הייתי חייבת לשחק בסרט הזה.

סנדרה ב

New member
תודה

לכל מי שענה וכתב וניסה לעוזר. אני יודעת שכולכם צודקים. שיהיה קשה ושאולי אחליט החלטות שיותר מאוחר יתבררו כשגויות. אני מאוהבת, אבל יודעת שצריך לתת לזמן לעשות את שלו..ובזהירות. האכפתיות והנכונות להקשיב ולעזור נוגעות לליבי. כישראלית שחיה הרבה שנים בחו"ל, אני אפילו עוד יותר מעריכה את התגובות שלכם. אני חיה לי חיים שקטים ונוחים בארץ ירוקה ופסטורלית, אבל בתוכי אני גועשת ורוגשת. מצאתי קצת חום בפורום שלכם, ואני מאד מעריכה את זה..

judyr

New member
אני חושבת שבשביל זה הבית הזה....

ולך אני מאחלת לעשות החלטות נכונות תדאגי קודם כל לעצמך

למעלה