מותר קצת פוליטיקה?

shellyland

New member
מותר קצת פוליטיקה?

רק רציתי להגיד שתוצאות מדגם הטלויזיה עשו אותי עצובה נורא, ושעידן, אני ועופר-בעזרת-השם בוכים קולקטיבית באיסיקיו. אני רק מקווה שזו לא תהיה בכייה לדורות.
אני יודעת שאני לא נוהגת להביע עמדות פוליטיות כאן בדרל כלל, אבל הפעם קשה לי.

Idan91

New member
מצטרפת.. ../images/Emo187.gif

פשוט זוועה. מי יתן והמדגם לא מייצג כלום..

הציייייייייייייייילוּּּּּּּ ּ ּ../images/Emo70.gif

עכשיו שלי, כשהפחדת אותי, פתחתי את הטלוויזיה-
חברים- להתרבות (עברית) מהר!!! פרו ורבו ומלאו את הארץ, כי אם לא- נאבד! [שנה יש לנו ללדת עם נלווה ולהמציא תוכנה שתפחית לו 18 שנים משנת הלידה.] זה לא נחשב תעמולה, נכון?

אלעד2

New member
שלום לתמימות, חברל´ך.

אולי כי חלום ה-תן התנחלויות קח שלום- התנפץ כזה כאילו? אולי כי דווקא ה-סו- קולד- אופן- מיינד- לא מוכנים לטיפת ביקורת עצמית? תעשו טובה ותעיינו במאמר "השמאל ועונשו" של אייל מגד שלכם ב Ynet. לגזור ולשנן מדי בוקר עם הקרואסון, ולתלות במקום בולט בכל סלון שמאלני מרוהט באנינות. אתמול ישבתי בקלפי עם איש מרצ נחמד, אינטליגנט וטוב לב, אבל בכל זאת אין לי אף טיפת רחמים עליכם ועליו. האם זה בגלל שאני אדם רע לב? לא, זה בגלל שגם לתמימות "יש גבול" בן היא הופכת לשותפות לפשע. בברכת שלום לתמימות ובידידות, אלעד2.

ידידי,

זה לא הכיוון ממנו כאבתי- הכאב הגדול הוא על מה שמדינתנו עוברת מבחינה כלכלית-חברתית. כאשר המפלגה שבעיניי, לפחות, מייצגת את הדאגה הכנה ביותר לשכבות החלשות בחברה "זוכה" ל-6 מנדטים- כואב לי הלב. כאשר מחנה השמאל, שיותר ממה שאני מעוניינת שיהיה בשלטון, אני מעוניינת שימשיך להיות גורם מאזן מצטמצם כלכך- זה לא נוח לי בבטן. (למרות שאני מאמינה שגם הימין לבדו בשלטון יישאר מאוזן דיו) [
סתם קוריוז לא קשור- בבחירות פנימיות שקיימנו בבי"ס: מרצ- 53 מנדטים, עבודה- 13, ליכוד-11...
]

גנגי

New member
הבי"ס שלכם באמת ידוע כמייצג

את אוכלוסיית-המדינה...
אולי אתם כבר תפרו ותרבו, אם כבר?

מה אגיד לך, שירה ../images/Emo141.gif

יש אמת כואבת במה שכתב אלעד2, כשמסתכלים מבעד לשמחה לאיד (מן הסתם, השמחה היחידה שיש לו): מרצ נתפסת, בצדק או שלא בצדק, כביתם של הנהנתנים. אלה שביתם מרוהט באנינות, וקרואסונים עולים על שולחנם. כל עוד זה לא ישתנה, לא יעזרו כל הצעות החוק שתעביר מרצ למען החלשים. היא תישאר מפלגת נישה, כמו אגודת ישראל. שוש שלא ממש הופתע מהתוצאות

shellyland

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo141.gif

שלילנד שגם לא ממש מופתעת אבל עדיין מאוכזבת.

גנגי

New member
אך לפתע נזכרתי...

שלצביכפית יש שיר מזעזע שבו הוא שר "אל תגידו *די, נמאס*, פרו ורבו בלי חשש!" ותודו שזה גם חרוז דגול וגם שיר ראוי לניתוח מעמיק, שנאמר - ילדים זה שמחה, ו-אל תחסום (שור?!)... בדישו. ולא נאמר בשום מקום "אל תחסמי". ותחשבו על זה. ואני אלך לישון שלא אפריע לכם לחשוב. ואם יש לכם טענות, אז לא אליי, אני בכלל לא הכרתי את השיר הזה מקודם.

למעלה