מותר קצת לקטר?

וונקי

New member
מותר קצת לקטר?

לא משנה מה, לא משנה באיזה תקופה אני,אני תמיד מוצאת את עצמי חוזרת לכאן רק חוזרת מי צבא שאני טוקע שם באיזה גדוד מסכן ברמת הגולן קופאת שם מי קור, מתנהגת כמו איזה חיילת טובה הרס"ר(המפקד המעצבן שלי) אמר לי לרדת אותו לשכם ירדתי אז נכון חזרתי מי שם נורא מהר על התנהגות טובה מתברר שרק את חיילם שהוא שונא הוא ילחליט להשאיר שם,אז חשבתי שרס"ר יודע להיות בנאדם אבל מה טעתי ובגדול, חזרתי לגדוד עד שביום ראשון קבלתי טלפון מי רס"ר שאמר לי אני משחרר אותך עכשיו הבתיה עד יום ראשון הבאה, הוא גם אמר לי שעקב זה שאני קורעת את תחת שלי, הוא ישחחר אותי שוב הביתה ביום חמשי, לפני שעה אני מקבלת מינו טלפון, שאני נשארת בסיס (גדוד) עד יום ראשון של חנוכה ומה סיבה שלו הוא צריך חייילת שתשעשה את עבודה כמו שצריך, מתברר לי שאני לא נמצאת שם אז הולך שם בלגן, גאד דמיט אתם. קיצור תלמדו להיות חיילת טובה זה רע ועוד יותר רע להיות חיילת של רס"ר=רב סמל רשע למי שלא יודע ושל ראס"פ שהוא עוד איזה מפקד אדיוט למפגש של חנוכה אני ישדל להגיע אליו אני יעשה להם בלגן עד שלא תהיה לכם ברירה אלה לשחרר אותי הביתה. אז רק שתדעו אני לא נעלמתי עוד לא אלה אם כן הרס"ר ימשיך לעצבן אותי ואז לכו תדעו מה היה הסוף. מה התפקיד שלי בצבא אם זה מענין אתכם אתם יודעים איך לתופס אותי אני ישמח מאוד אם משהו יעדכן אותי בקשר למפגש הפלאפון שלי תמיד פתוח תמיד פתוח כמו תמיד אני יראה בפורום הזה מקום שבו אפשר לדבר לכתוב ולדעת שלמשהו אכפת תודה לכם על מה שאתם באמת אני רק נכנסת לכאן וכבר טוב לי הלב תודה לכם על זה

Thestral

New member
זה הצבא../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

ואין מה להגיד חוץ מ"זה מה יש" כי אין הרבה שאפשר לעשות נגד זה, אבל מתבגרים בצבא, זה טוב.(-_; בערך
) המממ... אל תבכי! תהיי גבר
(מה! זה מה שאבא שלי אומר לי
)

וונקי

New member
אודי

ביום שבו ירדו אותך לשכם למשך שבוע היה לך זכות להגיד שצבא רשע אחרי שקרוב לחודש לא תראה בית תוכל להגיד שצבא רשע הצבא לא רשע הוא פשוט לא הוגן לפעמיים אני לא בוכה כי אני מבינה את מערכת הזאת יותר מדי טוב

וונקי

New member
כייף בשכם

אין כמו להיות בשכם כייף שם יותר כייף מאשר להיות במפקדה(גדוד) לפחות יותר חם שם תשרת אתה ברמת גולן בקור הזה ועוד בעבודה שלי שזה כול זמן להיות בחוץ להסתובב לישון אין לי זמן אבל שהייתי בשכם לפחות ישנתי איזה שלוש שעשות

Thestral

New member
אבל הדס../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אם את אומרת שכיף לך בשכם, אז... למה מקודם אמרת שאת סובלת בשכם

וונקי

New member
סובלת שם לא

תראה שאני בשכם יש לי מה לעשות וזה לפעמיים מעצבן שאני בגדוד אין לי מה לעשות והוא גם ריק עכשיו אז זאת בעיה אין דבר יותר כייף מי להיות עם ח'ברה אבל רס"ר כרגע בגדוד אז אני מעדיפה להיות בשכם זה הכול ענין של זמן מזג איור ותיאום יום אחד אולי תבין את זה שבצבא הכול יכול להשתנות בין רגע אני חוזרת לגדוד מחר מי לדעת מתי אני יראה שוב את הבית אני רק מקווה שאני היה בית עד נר ראשון של חנוכה בכול מקום שאני היה עכשיו אני יגד שאני סובלת שם אבל ת'אמת שכייף שם

Kouryuu

New member
*חיבוק*

נאמ, צבא זה רשע. *רועדת* את תבואי למפגש, את. וגמאני, אני מקווה. לא יודעת.

וונקי

New member
שלא תבני אותי לא נכון

אני אוהבת את צבא אוהבת את מערכת הזאת כייף שם רוב הזמן זה רק צחוקים ובדיחות וכייף חיים אם אני רק לחזור לשם ביום ראשון התושבה היא כן למרות שאני הולכת לקפוא שם מי קור קר נורא ברמת הגולן ובגלל שאין אף אחד בגדוד אז כנראה גם יתנו לי לשמור וזה כבר מעצבן אבל גם מי זה עושים בידור אחד גדול

משעשע...

נראה כאילו את מביגבה לעצמך כפיצולש
... אז תחשבי על הכיף והצחוקים וזה יעשה לך טוב

למעלה