מותר קצת להשוויץ??

turrican

New member
מותר קצת להשוויץ??

אתר Start שהוא אחד המנועים הגדולים בארץ בחר באתר שלי כאתר השבוע.. ולא זה לא האתר של שנות ה-80 . זה אתר ישן שהחל כבדיחה ב-1999 ביני ולבין עוד כמה פריקים של הקומודור 64 אבל מדי כמה זמן אני נותן עידכון קטן שם. שם אני בכינוי אחר (Dr.j) שזה גם בשם משחק מחשב מאד מפורסם מ-80. אז האתר שלי נמצא ב: www.my64world.cjb.net די נדהמתי שראיתי את האתר שלי מתנוסס שם כי הוא ממש לא הכי מושקע.

אתר מגניב אלכס - ../images/Emo127.gif

הסתכלתי על המשחקים ועל הגרפיקה שם וזה ממש הזכיר לי נוסטלגיות.

greenzg

New member
כל הכבוד ../images/Emo6.gif

סחתיין עליכום אלכס 1 אני רואה שאתה הופך לאימפריה אינטרנטית... רק תזכור את האנשים הקטנים שהיו איתך בפורום הקטן ההוא שקישקשו על שירים ישנים....

Ovi Basha

New member
מגיע לך אלכס ../images/Emo45.gif

בסופו של דבר יש תמורה בעד ההשקעה שלך
בתחום הזה אתה השולט ללא ספק. מעניין מה האתר הבא שלך שיזכה לתואר "אתר השבוע", יש מועמדים ?

שמש27

New member
וואו !אלכס ! ענקקק !!! כנס שניה

קודם כל - אתר אדיר - ממש עמדו שמעות בעיני עת נזכרתי כיצד היינו רצים מבית ספר להדליק את הקומודור ולשחק עד שהאימהות היו מוציאות את גרונותיהן... אגב, אני הכרתי גם ה Vic20 ואת הסינקלייר - שזה ממש ענתיקות... אבל משחק אחד היה חסר לי עד מאד, טוריקן שלי: Blue Thunder, זה עם המסוק הכחול, ועם הצ'פלין, וכו'... זוכר ?

Ice machinE

New member
נדמה לי שיש לי אותו ../images/Emo163.gif

גמני חיפשתי אותו מתישהו בעבר.

turrican

New member
שמש בוודאי שאני מכיר את "רעם כחול"

אחלה משחק,שד"א היה על הסדרה המצוינת בטלוויזיה . והאם אתה זוכר את האמא של המשחק הזה: "Choplifter" מ-1982?

למעלה