מותר לשפוך את הלב ?

רוניה2

New member
מותר לשפוך את הלב ?

אני מנצלת כמה דקות של שקט כשההורים שלי שומרים על הילדודס. ונתחיל ב"הרפתקאות" השבוע: ביום ראשון הזעיקו אותי מהגן שהפפושה עם 40 מעלות חום, מיד רצתי לחפש רופא (ערב חג) והפלא ופלא הרופא הגיע למסקנה מאד מקורית וירוס, כך עבר עלינו החג: עם ילדה קודחת מחום וילד שרוצה לצאת לטייל... ובסיום החג - החום של הפפושה סוף סוף ירד וביום חמישי שניהם בגן. בשעות הצהרים שוב מגיע הטלפון מהגן שהפעם הפפוש קודח מחום, ואני כמובן זונחת את הכל בעבודה ורצה לחפש רופא שמקבל אחרי הצהרים וכמובן לילד יש וירוס. ולסיום השבוע ה"נהדר" הזה - אתמול בערב הצפה מהשרותים בבית, הזעקתי אינסטלטור S.O.S. שיאמר לזכותו שהגיע מאד מהר ונפרדתי מ 400 ש"ח ובנוסף הפפושה התעוררה בחצות צווחת מכאבים, שהסתברו ככאבי בטן מלווים בשלשולים. בקיצור בבוקר אספתי את הילדים, נכנסתי לאוטו ונמלטתי להורי לקבל קצת עזרה. ומצטערת על הקיטורים שלי (בדרך כלל אני נמנעת מלקטר) אבל באמת לא פשוט לגדל שני ילדים לבד וביחוד שני ילדים חולים. כאן גם ה"תרוץ" שלי למה לא הגעתי למפגש, כל כך חיכיתי להכיר את כולם !! בשלב מסויים כבר חשבתי לבקש מחברה לבוא ולשמור עליהם כדי שאוכל להגיע אבל ריחמתי עליה להשאיר אותה עם שני זאטוטים לא בריאים. אוף !!!!!!!!!!!

קודם כל תרגישו טוב

מותר לשפוך את ה
, בשביל זה אנחנו כאן. אני מעריצה אותך על כך שאת מגדלת שניים לבד, אני מתמוטטת והאיש הוא שותף מלא ויש גם מטפלת וסבתות. אני באמת לא יודעת איך את עושה את זה. אני צריכה ללמוד ממך משהו, על איך משתלטים על הכל. תרגישו טוב, וקחי קצת זמן לעצמך, איפה שאת רק יכולה, מגיע לך, את לא רק אמא, את גם בן אדם. אל תשכחי את זה.

מצטרפת למועדון המעריצים../images/Emo70.gif

כמו זוהרה, אני חושבת שזה על אנושי לגדל תאומים כחד הורית, אפילו אם יש לך עזרה חיצונית. זו משימה מורכבת מאוד. אז אם התרומה הקטנטנה שלנו היא שתקטרי קצת (או הרבה) נשמח להיות כאן! בפעם הבאה, אנא מהם, לא לתזמן חולי על מפגש. תודה מראש. תרגישו טוב, מקווה שקמצת "מלאת מצברים" בשבת.

רוניה2

New member
יום חדש, בוקר חדש !

הילדים בגן !! אני בעבודה. כולנו ישנו טוב בלילה, הילדודס מרגישים טוב אני חידשתי את כוחותיי ועכשיו נותר לי להצטער שפיספסתי את המפגש.
ותודה על הדאגה, בדרך כלל אני מסתדרת טוב ועכשיו במרומי גיל המופלג של שנתיים פלוס הרבה יותר קל, אבל לפעמיים יש נקודות שבירה...

למעלה