מותר לקטר?../images/Emo5.gif
מנצלת את הרגעים האלה שמחשב עובד קצת (כי לאחורנה קורס כמה פעמים ביום) כדי להגיד שלא יכולה יותר! סופי והחתולה לא מסתדרות: החתולה לא רוצה אותה קרובה אליה בכלל וסופי להיפך, בכל הזדמנות שיש לה רוצה רק לשחק איתה ככה יוצא שהחתולה חיה בחדר שינה שלי עם הדלת סגורה פרט קטן- אין לי מזגן והדירה שלי בת שני חדרים חמה כמו תנור
יש מטבח קטן מחובר לסלון קטן ויש חלון אחד רק במטבח כך שאין בסלון הרבה אוויר ובגלל הדלת החדר השינה סגורה אז זה עוד יותר קשה קניתי לפני שבוע מכונת כביסה עם פתח קדמי- כזה שרואים את הכביסה בפנים וסופי שלא הכירה קודם מה זה מכונת כביסה פשוט לא מפסיקה לנבוח כשמכונת הכביסה עובדת- היא מסתכלת על הדלת ורואה מה הולך שם וכועסת נורא ונובחת! אז כדי שלא תנבח אני סוגרת את הדלת של השירותים-מקלחת שם נמצאת מכונת הכביסה וכמובן שזה שגם הדלת הזו סגורה זה מאוד מוסיף על החום ועל ההיסטריה שלי כמובן
אשמח להמלצות לגבי החתולה והכלבה- מה ניתן לעשות? מזכירה שהחתולה בת 8 או 9 והיא רגילה להיות לבד והיא גם לא יוצאת מהבית (אף פעם לא יצאה) הנה
סופי בתמונה למי שכח תודה
מנצלת את הרגעים האלה שמחשב עובד קצת (כי לאחורנה קורס כמה פעמים ביום) כדי להגיד שלא יכולה יותר! סופי והחתולה לא מסתדרות: החתולה לא רוצה אותה קרובה אליה בכלל וסופי להיפך, בכל הזדמנות שיש לה רוצה רק לשחק איתה ככה יוצא שהחתולה חיה בחדר שינה שלי עם הדלת סגורה פרט קטן- אין לי מזגן והדירה שלי בת שני חדרים חמה כמו תנור