מותר לקטר?

בת עולם

New member
מותר לקטר?../images/Emo5.gif

מנצלת את הרגעים האלה שמחשב עובד קצת (כי לאחורנה קורס כמה פעמים ביום) כדי להגיד שלא יכולה יותר! סופי והחתולה לא מסתדרות: החתולה לא רוצה אותה קרובה אליה בכלל וסופי להיפך, בכל הזדמנות שיש לה רוצה רק לשחק איתה ככה יוצא שהחתולה חיה בחדר שינה שלי עם הדלת סגורה פרט קטן- אין לי מזגן והדירה שלי בת שני חדרים חמה כמו תנור
יש מטבח קטן מחובר לסלון קטן ויש חלון אחד רק במטבח כך שאין בסלון הרבה אוויר ובגלל הדלת החדר השינה סגורה אז זה עוד יותר קשה קניתי לפני שבוע מכונת כביסה עם פתח קדמי- כזה שרואים את הכביסה בפנים וסופי שלא הכירה קודם מה זה מכונת כביסה פשוט לא מפסיקה לנבוח כשמכונת הכביסה עובדת- היא מסתכלת על הדלת ורואה מה הולך שם וכועסת נורא ונובחת! אז כדי שלא תנבח אני סוגרת את הדלת של השירותים-מקלחת שם נמצאת מכונת הכביסה וכמובן שזה שגם הדלת הזו סגורה זה מאוד מוסיף על החום ועל ההיסטריה שלי כמובן
אשמח להמלצות לגבי החתולה והכלבה- מה ניתן לעשות? מזכירה שהחתולה בת 8 או 9 והיא רגילה להיות לבד והיא גם לא יוצאת מהבית (אף פעם לא יצאה) הנה
סופי בתמונה למי שכח תודה

lilithmm

New member
מצב לא פשוט

גם לי היתה בעיה עם החתולים והכלב. לא התערבתי להם והיום הם עוברים אחד ליד השני כאילו הם אוויר. לקח לזה כמה וכמה חודשים ועדיין לפעמים יש מקרים נדירים של נשיפות וכו'. אני ממש לא ממליצה לך לעשות הפרדה. אני חושבת שזה יכול להחמיר את המצב. הכלבה תקבל כמה לטמות מהחתולה איך שאמרו פה לא מזמן ותבין שלא משתלם לה להתעסק עם החתולה ובסופו של דבר כנראה תניח לה או שהחתולה תתיאש ותתן לה להתעסק איתה. בקשר למכונת כביסה, אין לי דברים חכמים לכתוב לך, אולי תנסי להפעיל את המכונה ביחד עם טלויזה בווליום גבוה או מוזיקה.

בת עולם

New member
אני לא יודעת

קודם כל יש עוד בעיה: סופי בת 8 חודשים ועדיין פה ושם עושה פיפי בבית בימים האחורנים נתתי לה לכנס לחדר השינה והיא כמובן עלתה על המיטה והתפנקה שם וכמה דקות אחר כך כבר עשתה שם פיפי אם היא בחדר ואני לא רוצה שתעלה על המיטה אני ממש צריכה להלחם בה וזה בלתי נסבל אני גם חושבת כמוך לגבי לא להפריד ביניהם, אולי אנסה בכל זאת קרה שהן התקוטטו פעמיים וזה היה מפחיד הטלויזיה מקולקלת ואין לי כח לתקן אותה (כבר כמה חודשים חיה בלי ולא מתגעגעת אליה) בכל מקרה לא חושבת שוולויום יעזור כי סופי מתקרבת למכונה וממש רואה מקרוב את הכביסה מתכבסת לדעתי זה לא רק הרעש של המכונה אלא שהיא רוצה וזה מה שגורם לה לנבוח איך אני אגרום לסופי להפסיק לעשות פיפי במיטה שלי? זה עוד דבר שיבוא אם היא תתרגל להכנס לחדר שלי? תודה

lilithmm

New member
../images/Emo10.gif לא טוב...

את מתארת מצב לא קל בכלל. פיפי במיטה זו הפרעת התנהגות, יש על זה מאמרים באינטרנט. תחפשי בטוח יש חומר בפורום על זה. יש ברשת תיאורים של הבעיה וגם דרכים לפתור אותה. אני חושבת שהיא תתרגל למכונה עם הזמן. ד.א. יש הרבה אנשים שתורמים טלויזיות שהם לא צריכים....

בת עולם

New member
../images/Emo4.gif

באמת? הולכת לחפש חומר קריאה על זה ואשמח גם לעוד עצות בנושא

בת עולם

New member
שכחתי להתייחס

לא מתגעגעת לטלויזיה, לכן לא מתקנת מגלה שיש דברים אחרים לעשות במקום לשבת מול המסך

lilithmm

New member
יש לי עוד כמה שאלות

את יכולה לתאר במדויק באיזה מקרים היא עוד עושה פיפי? קורה שהיא עושה ברגע שאת נכנסת הביתה?

בת עולם

New member
לא הרבה מקרים

היא לא עושה פיפי ברגע שאני נכנסת הביתה לאחרונה רק עושה בבית- בסלון/מטבח תמיד- רק אם אני עוד לא הוצאתי אותה והיא כנראה לא מתאפקת היא ישנה בלילה בחדר שירותים/מקלחת עם דלת סגורה ומתאפקת כל להילה שמתי לב למשל שכן יכולה לעשות פיפי מהתרגשות למשל נכנסה לדירה של שכן ומאוד התרגשה והתגלגלה על הרצפה והוא ליטף אותה ואז עשתה אצלו (ברור שזה היה מהתרגשות כי זה היה כשחזרנו מטיול בחוץ וכבר עשתה קודם)

lilithmm

New member
אוף.....

זה כ"כ קשה בלי להכיר את הכלבה שלה. יכול להיות שטפול בsubmissive peeing יעזור לך לפתור את הבעיה. תחפשי על זה ברשת.

lilithmm

New member
אויש חמודה

אני חושבת שזה נובע מכמה גורמים ואני יכולה רק לנחש כי אני לא מכירה את הכלבה וגם לא אותך ואת הבית/סביבה. גם ההתרגשות זה לא באמת רק התרגשות. תקראי את המאמר...

אפרתs

New member
וואיי.. יפהפיה. הופכת להיות דומה

לסופי שלי
מצחיק שהיא נובחת על מכונת הכביסה, ראיתי עוד כלבים שעושים את זה. אין לי ממש הצעות, נסי להגיד לה לא, לתקן אותה אולי עם רצועה וכשהיא מפסיקה אז לשבח. יכול להיות שהרעש מפחיד אותה..? בקשר לחתולה אני ממש לא יודעת מה להציע. בטוחה שיתנו כאן הצעות טובות. בהצלחה.

בת עולם

New member
תמיד אמרתי שהן דומות

רק שסופי שלי קטנה הרבה יותר נראה לי זה נורא מצחיק כי התלבטתי אם לקנות מכונה עם פתח עליון ועכשיו שואלת את עצמי אם זה היה עוזר בעיניין הזה של הנביחות

galizoe

New member
../images/Emo124.gifבקשר למכונת כביסה...

לאחי היתה ניופית שזה גם הטריף אותה... כל הצבעים המסתובבים... פתרון פשוט: לגזור עיגול קרטון בגודל החלון ולהדביק עם ה'מסטיק' הזה שמדביק פוסטרים או נייר-דבק מגולגל... (אם היא תמשיך לנבוח תדעי שזה בגלל הרעש ולא המראה...

יסמין 86

New member
את יכולה לנסות לשים כיסוי על המכונת כביסה

בזמן שהיא עובדת,איזה סדין או מפה ככה שאם זה שהיא רואה את המכונה פועלת גורם לה לנבוח אז אולי זה יפחית את זה..

למעלה