מיכל בן טובים
New member
מותר לקטר קצת ?
יצא לכם פעם לסדר דברים עם ההסדר המשלים של קופ"ח כללית בפעם אחת ובלי בעיות ? אני כבר רגילה לרדוף אחרי בירוקרטיה של קופות חולים, במכבי זה גרוע לא פחות עם זה שכל יום שני חמישי, שלישי, רביעי ובעצם כל הזמן מבקשים דוחות על כלום (שיעשו עסקה עם עיריית ת"א ואז אולי אוכל להעביר את דוחות החניה למכבי
). אבל ב"רותם" של הכללית הם בירוקרטים נטו, בלי שום ענין מקצועי אפילו. הם סתם אוהבים לטרטר. שלחת בדואר ? היית צריכה לפקסס. פיקססת ? לא הוספת מספר טלפון. נתת להם אותו חמש דקות אחרי ? חכי שבוע לתוצאות. מפה לשם גם כשקופות החולים כבר שולחות ילדים לטיפולים, אין כסף, אם בגלל שהפקידה במכבי נתנה הפניה לא נכונה (אז מה אחרי שהילדים הגיעו באמצע גשם שוטף ברגל, רטובים מכף רגל ועד ראש אני לא אקבל אותם כי הפקידה טעתה ?), אם בגלל שכבר חודש אני לא מצליחה לקבל את התלוש הנכון מרותם-כללית כי כל פעם יש להם תירוץ אחר, ואם סתם בגלל שהצ'ק לא הגיע בדואר, או הגיע הצ'ק הלא נכון או שסתם הם מתעכבים. וזה בלי להתחיל לדבר בכלל על המקומות שבהם עובדים כשכירים ומס הכנסה לא מכיר באישורים של עצמו על ניכוי במקור. אוףףףףףףףףף !
יצא לכם פעם לסדר דברים עם ההסדר המשלים של קופ"ח כללית בפעם אחת ובלי בעיות ? אני כבר רגילה לרדוף אחרי בירוקרטיה של קופות חולים, במכבי זה גרוע לא פחות עם זה שכל יום שני חמישי, שלישי, רביעי ובעצם כל הזמן מבקשים דוחות על כלום (שיעשו עסקה עם עיריית ת"א ואז אולי אוכל להעביר את דוחות החניה למכבי