מותר לקטר קצת ?

מותר לקטר קצת ?

יצא לכם פעם לסדר דברים עם ההסדר המשלים של קופ"ח כללית בפעם אחת ובלי בעיות ? אני כבר רגילה לרדוף אחרי בירוקרטיה של קופות חולים, במכבי זה גרוע לא פחות עם זה שכל יום שני חמישי, שלישי, רביעי ובעצם כל הזמן מבקשים דוחות על כלום (שיעשו עסקה עם עיריית ת"א ואז אולי אוכל להעביר את דוחות החניה למכבי
). אבל ב"רותם" של הכללית הם בירוקרטים נטו, בלי שום ענין מקצועי אפילו. הם סתם אוהבים לטרטר. שלחת בדואר ? היית צריכה לפקסס. פיקססת ? לא הוספת מספר טלפון. נתת להם אותו חמש דקות אחרי ? חכי שבוע לתוצאות. מפה לשם גם כשקופות החולים כבר שולחות ילדים לטיפולים, אין כסף, אם בגלל שהפקידה במכבי נתנה הפניה לא נכונה (אז מה אחרי שהילדים הגיעו באמצע גשם שוטף ברגל, רטובים מכף רגל ועד ראש אני לא אקבל אותם כי הפקידה טעתה ?), אם בגלל שכבר חודש אני לא מצליחה לקבל את התלוש הנכון מרותם-כללית כי כל פעם יש להם תירוץ אחר, ואם סתם בגלל שהצ'ק לא הגיע בדואר, או הגיע הצ'ק הלא נכון או שסתם הם מתעכבים. וזה בלי להתחיל לדבר בכלל על המקומות שבהם עובדים כשכירים ומס הכנסה לא מכיר באישורים של עצמו על ניכוי במקור. אוףףףףףףףףף !

mishtal

New member
לא נותר לי אלא לשמוח

שאינני עובדת כעצמאית ...
לא הייתי עומדת בכל הבירוקרטיה והעצבים האלה. אבל תחזיקי מעמד. אולי אם תפני לאנשים הבכירים יותר במערכת כדי ליידע אותם על הסחבת/הטעויות שנעשות, משהו ישתפר. (אבל אני ממש בספק). בכל מקרה, לקטר תמיד אפשר...

ימימה5

New member
מצטרפת

עבדתי כשכירה במכון שקיבל ילדים בעיקר מ"מאוחדת" בירושלים. וזה בדיוק כפי שאת מתארת: ביורוקרטיה מעצבנת,המון ניירת,(מבקשים שאכתוב דו"ח מפורט אחרי כל 5 טיפולים- לא משלמים על זמן הכתיבה!), המון סחבת, אחראית שקשה עד בלתי אפשרי להשיג,מתיש מאוד אותי ואת ההורים.

למעלה