מותר לקטר בשבת?

מוּסקט

New member
מותר לקטר בשבת?

הלכה לי מכונת הכביסה!! בדיוק ביום ו' ביום היחיד שיש לי לכבס ערמות - יוק! הסלון מלא עכשיו בערימות ממויינות לפי צבע וסיב - וכל השבת אנחנו הולכים מסביבם... שלא לדבר על הערימה הרטובה במרפסת. המים נכנסו, המים גם יצאו אבל האדיוטית לא הסתובבה לשום כוון. אוףףף!!

ניסית לבעוט בה?

אני מוצא שאלימות עוזרת כל עוד מדובר בדברים דוממים... בשבועות האחרונים אני מחזיק פטיש 5 ק"ג ליד המחשב, והאמיני לי, מאז שהוא צריך להסתכל עליו כל יום, הוא לא עושה לי בעיות בכלל. מומלץ.

רק עכשיו?

באמת, אנחנו מכירים המון זמן... בכל מקרה, רצוי להבהיר שההודעה למעלה נכתבה בהומור. אין לי פטיש 5 ק"ג ליד המחשב (אלא 2.5 ק"ג. משהו סולידי הרבה יותר), ואני לא חושב שצריך לבעוט במכונות כביסה (אלא אם הן ממש מעצבנות.) אני נגד אלימות ואוי למי בעד... שישן עם עין אחת פקוחה!

גם אותי אתה מתחיל להדאיג

אבל מסיבות אחרות לגמרי. בעיקרון, אין לי בעייה עם זה משדי פעם אתה בועט במקרר, נוגח את הראש במיקרו-גל או תוקע אגרוף בטלויזיה - כל עוד אתה לא נודע לי במחשב. סיכמנו?

m L m

New member
אווץ...

אני מקווה שתצליחי לתקן אותה
אנחנו עכשיו היינו חודש ללא מכונת כביסה.. לא נעים

מוּסקט

New member
במוצ"ש הגיע הטכנאי

ככה זה שיש חברה עם בעל טכנאי... כשהוא היה שם - היא עבדה כמו בובה. חת'חת זונה! רק ראתה את חגורת הכלים שלו, מיד התחילה להסתובב. קיבלתי המלצה להכניס קצת פחות בגדים בכל פעם - מה שאומר יותר כביסות ויותר ווג'ראס. זונה כבר אמרתי?

D o r o t h y

New member
בפעם הבאה, תבואי אליה ככה

בעצמך עם חגורת כלים כזו (או שתבקשי מאיזה איש מסוקס שיעשה זאת עבורך) ותראי אם יש לזה אותו אפקט.

D o r o t h y

New member
נו, אז זונה זונה

אבל לא מטומטמת המכונה שלך. התנחמי בכך. (כאילו יש לך ברירה אחרת)

leeloo

New member
באמת אאוץ...

אין לכם מקומות ציבוריים כאלה שעושים בהם כביסה יחדיו? מקסימום זה תירוץ לקנות עוד בגדים
. אותי עיצבנו היום ברמות שלא יאמנו.. אחח הבריאות שלי, הבריאות... המפקד, אנשים מסביב, טלפונים, ואני סתם מרגישה ממורמרת על כלום.. ללא ספק, אני צריכה חופש. יום חמישי. אם המפקד לא ייתן, אבוי לראשו..

למעלה