מותר לצעוק כאן???????????

הוא לא יקרא!!!!!!!

זה המקום היחידי שהוא לא יודע עליו... בעצם הניק הזה ניפתח כדי שאהיה מצב שאכתוב והוא לא יוכל לקרוא. מין פינת סתרים כזו קטנה שלי.. למרות שהוא יודע את כל רחשי לבי, אני מרגישה יותר מוגנת או שאולי אני מדברת שטויות עכשיו? ראבק אני בת 37 ומיתנהגת כמו בת 17...שזה אגב הגיל שהכל התחיל ביננו

Calabasa

New member
הוא יקרא מותק הוא יקרא

את לא מכירה את מסתוריי החיים?. הגברים נכנסים לכל חור. חחחח סתם בדיחה. יופי את בגילי, טוב להרגיש שיש פה עוד אחת שלא רוצה להתבגר כמוני. חח.נראה לי שהיום נפלתי על הראש. בא לי לצחוק. אל תתיחסו מחר אני ארגע. (נראה לכם?).

שטויות את בטח לא מדברת.

חושב שאם מדברים מרחשי לב זה אף פעם לא יכול להיות שטויות. שטויות אומרים כשרוצים להשתטות וגם זה בסדר.
דרך אגב, זה יפה מאוד לאהוב 20 שנה ועוד ישאר כוח לצעוק.

Calabasa

New member
היי אור

נראה לך שהיא מרוקאית? אם כן תסתמו אוזניים, מניסיון שלי. אוולה איזה מחורפנת אני היום. שיהיה בסבבה. מי יודע איך אני אקום מחר.

Calabasa

New member
אני מרוקאית ותיכף אני מתעצבנת.

איייך נכנסים לצט. יאאלה כבר.

Calabasa

New member
היי חברה זה רושם

לי לא יכול להתחבר לשרת. איזה חוצפה. חכו חכו תראו מה מרוקאית מסוגלת לעשות.

Calabasa

New member
בואאנה המחשב הזה לא

סובל אותי. לא מתחבר לצ'ט. אולי הוא כועס עליי?

Calabasa

New member
הבן הנקניק שלי

לא רוצה לעזור לי. לא משנה, מחא אמא כסף הוא יקבל קלאאאוווי.

חחחחחחחח קלאווי

יש לי ידיד מרוקאי, המרוקאי היחיד שאני מכירה מקרוב והוא לימד אותי וא כל העולם סביבי להגיד חלאדרבוק אובובוק אובול חראם אל הדיבוק
חוץ מזה, תעשי מה שכתוב בספר מתכונים למרוקאיות "קודם כל תירגעי"

Calabasa

New member
מה את אומרת כמו שבאתי

ואיך את חושבת מתחיל מתכון לעוגה פרסית? לשים 5 בצים.....לא חייב.

בד"כ פשוט לגמרי

לפעמים האור מתעמם, אז פחות פשוט. מקווה שיבואו עוד גברים ונשים. ןהעיקר שיהיו אנשים טובים כמוכן. ביום אחד של שיעמום, עברתי כאן. ראיתי שאתן מתחבטים בכל מיני שאלות.החלטתי להביע דעתי. סה"כ מצאתי פה מקום נחמד.

Calabasa

New member
סבבה אור

אתה תמיד מקובל. ולא רק ברגעי שיעמום. אלא אפילו סתם לקשקש. נעשה הכל כדי שתרגיש שזה מקום שבו אתה יכול לשפוך הכל לטוב ולרע. בינתיים אני רואה רק טוה. מאחלת לך שימשיך כך ושתמיד בחייך יהיה רק אור. יאאלה איזה קשקשנית אני, בקיצור סבבה, אתה אחלה.

למעלה