מותר לצעוק כאן???????????
C Calabasa New member 31/10/06 #2 את חייבת לצעוק בשביל כולנו מאמי. חחחחחחחחחחחחחחח. מתה עלייך. חייבים לפתוח פה ערב משוררים.
מ מלכת העולמות1 New member 31/10/06 #5 אתן ביקשתןןןןןןןןןןןןןן אני אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותווווווווווווווווווווווו {ואם הוא יקרא} אנייייייייייייייי אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאאאאאותתתתתתתתתתתךךךךךךךךךךךךךךך מלאןןןןןןןןןןןן מלאןןןןןןןןןןןן אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת חולהההההההההההההההה מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת משוגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. אתה החייםםםםםםםםםםם שלי!!!!!!!!!!!!!
אתן ביקשתןןןןןןןןןןןןןן אני אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותווווווווווווווווווווווו {ואם הוא יקרא} אנייייייייייייייי אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאאאאאותתתתתתתתתתתךךךךךךךךךךךךךךך מלאןןןןןןןןןןןן מלאןןןןןןןןןןןן אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת חולהההההההההההההההה מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת משוגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. אתה החייםםםםםםםםםםם שלי!!!!!!!!!!!!!
C Calabasa New member 31/10/06 #6 נכון שעכשיו את מרגישה הקלה אחרי שצעקת? חחחחחחחח (רק אל תתחרפני לנו פה).
כ כמו שבאתי New member 31/10/06 #7 חחח גנובה../images/Emo6.gif אני צריכה לצעוק באיזה ראש הר, ככה שההד יחזיר אליי את הצעקות אבל אף אחד לא יזמין לי משטרה (או אמבולנס ישיר לבית משוגעים)
חחח גנובה../images/Emo6.gif אני צריכה לצעוק באיזה ראש הר, ככה שההד יחזיר אליי את הצעקות אבל אף אחד לא יזמין לי משטרה (או אמבולנס ישיר לבית משוגעים)
C Calabasa New member 31/10/06 #14 לא נורא חיה מה אכפת לך, ככה השכנים לא ידרשו ממך תשלום של ועד בניין, לא יקחו סיכון איתך. חחחחחחח
א אור פשוט New member 31/10/06 #12 מאברוק על ההארה../images/Emo57.gif מקווה מאוד שהמאושר יקרא אם כך אפשר להמשיך לצעוק
א אור פשוט New member 31/10/06 #16 כי רציתי לשתות את הקפה בשקט../images/Emo13.gif אבל כל עוד אלה צעקות שמחה, אסתדר אפילו מרגיע. ומה איתך בכל ההמולה הזו? לא הצלחתי לשמוע אותך צועקת
כי רציתי לשתות את הקפה בשקט../images/Emo13.gif אבל כל עוד אלה צעקות שמחה, אסתדר אפילו מרגיע. ומה איתך בכל ההמולה הזו? לא הצלחתי לשמוע אותך צועקת
C Calabasa New member 31/10/06 #19 יופי או פשוט אם אני אתחיל לצעוק בזה ניסגר הפורום. חחחחח. תאמין לי אני מחכה ליום שבו אצעק משמחה. אבל יש כבר צעד ראשון, אני בהחלט בזכותכם מחייכת. לא יפה שלא הזמנת אותי לקפה. טוב סולחת, אולי פעם אחרת.
יופי או פשוט אם אני אתחיל לצעוק בזה ניסגר הפורום. חחחחח. תאמין לי אני מחכה ליום שבו אצעק משמחה. אבל יש כבר צעד ראשון, אני בהחלט בזכותכם מחייכת. לא יפה שלא הזמנת אותי לקפה. טוב סולחת, אולי פעם אחרת.
א אור פשוט New member 31/10/06 #23 תמיד את מוזמנת../images/Emo96.gif אם לא תשתי לפני שמגיע שותה אחד בבוקר מוקדם ואחד בערב כשמגיע. אם נשאר עד מאוחר, אולי גונב אולי עוד אחד.
תמיד את מוזמנת../images/Emo96.gif אם לא תשתי לפני שמגיע שותה אחד בבוקר מוקדם ואחד בערב כשמגיע. אם נשאר עד מאוחר, אולי גונב אולי עוד אחד.
C Calabasa New member 31/10/06 #26 יאאלה אור פשוט יוצא לי ריר מהפה, מה אתה מראה לי כוס קפה כזאת מגרה? אתה יודע מה? אני אלופה בקרואסונים, כשאני אבוא לקפה אביא איתי.
יאאלה אור פשוט יוצא לי ריר מהפה, מה אתה מראה לי כוס קפה כזאת מגרה? אתה יודע מה? אני אלופה בקרואסונים, כשאני אבוא לקפה אביא איתי.
C Calabasa New member 31/10/06 #37 מגיע מאמי מגיע. מי שיגיד לי איך מגיעים לצט, יקבל ראשון. מי בא, מי בא?
כ כמו שבאתי New member 31/10/06 #39 קחי קישור ישיר http://irc.tapuz.co.il/ChatTV_manage/index.asp?regUser=yes