מותר לצעוק כאן???????????

Calabasa

New member
את חייבת לצעוק

בשביל כולנו מאמי. חחחחחחחחחחחחחחח. מתה עלייך. חייבים לפתוח פה ערב משוררים.

אתן ביקשתןןןןןןןןןןןןןן

אני אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותווווווווווווווווווווווו {ואם הוא יקרא} אנייייייייייייייי אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאאאאאותתתתתתתתתתתךךךךךךךךךךךךךךך מלאןןןןןןןןןןןן מלאןןןןןןןןןןןן אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת חולהההההההההההההההה מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת משוגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת. אתה החייםםםםםםםםםםם שלי!!!!!!!!!!!!!

Calabasa

New member
נכון שעכשיו את מרגישה

הקלה אחרי שצעקת? חחחחחחחח (רק אל תתחרפני לנו פה).

חחח גנובה../images/Emo6.gif

אני צריכה לצעוק באיזה ראש הר, ככה שההד יחזיר אליי את הצעקות אבל אף אחד לא יזמין לי משטרה (או אמבולנס ישיר לבית משוגעים)

אני צעקתי השכנים וודאי חושבים ..

שהשתגעתי ...
ושאני צריכה טיפול.

Calabasa

New member
לא נורא חיה

מה אכפת לך, ככה השכנים לא ידרשו ממך תשלום של ועד בניין, לא יקחו סיכון איתך. חחחחחחח

מאברוק על ההארה../images/Emo57.gif

מקווה מאוד שהמאושר יקרא אם כך אפשר להמשיך לצעוק

כי רציתי לשתות את הקפה בשקט../images/Emo13.gif

אבל כל עוד אלה צעקות שמחה, אסתדר אפילו מרגיע. ומה איתך בכל ההמולה הזו? לא הצלחתי לשמוע אותך צועקת

Calabasa

New member
יופי או פשוט

אם אני אתחיל לצעוק בזה ניסגר הפורום. חחחחח. תאמין לי אני מחכה ליום שבו אצעק משמחה. אבל יש כבר צעד ראשון, אני בהחלט בזכותכם מחייכת. לא יפה שלא הזמנת אותי לקפה. טוב סולחת, אולי פעם אחרת.

תמיד את מוזמנת../images/Emo96.gif

אם לא תשתי לפני שמגיע שותה אחד בבוקר מוקדם ואחד בערב כשמגיע. אם נשאר עד מאוחר, אולי גונב אולי עוד אחד.

Calabasa

New member
יאאלה אור פשוט

יוצא לי ריר מהפה, מה אתה מראה לי כוס קפה כזאת מגרה? אתה יודע מה? אני אלופה בקרואסונים, כשאני אבוא לקפה אביא איתי.

Calabasa

New member
מגיע מאמי מגיע.

מי שיגיד לי איך מגיעים לצט, יקבל ראשון. מי בא, מי בא?

למעלה