מותר לפרוק?

מסתבר שהחוצפה שלהם עוברת כל גבול

אתמול הגיע העובד שלהם לנקות, ולפי ההסכם בינינו - החתולה שלי אמורה להיות סגורה באחד החדרים (חדר שינה או שירותים) כדי שהיא לא תברח מפחד. ואתמול החצוף החליט בכל זאת להכנס לחדר השינה כדי לנקות - והחתולה כמובן היתה בחרדות. כמובן שהוא לא ביקש את רשותי אלא רק הודיע לי בדיעבד כדי להתכונן מראש לזה שאני אגלתה את זה.

בנוסף, כהכנה לזה שבאו זוג לראות את הדירה אתמול - הבחור הזה "עשה סדר" ולא רק סידר לי את המיטה כדי להסתיר עיתונים וספרים מתחת לשמיכות, אלא גם דחף דברים מתחת למיטה כדי שהחדר יראה "יותר מסודר" ויותר גדול. שלא לדבר על זה שהוא "הסתיר" את האוכל והמים ל החתולה מתחת למיטה בצורה שהיא לא יכלה לגשת אליהם. כמובן שגם דברים מהסלון הועברו לכל מיני מקומות כדי לפנות כמה שיותר ריהוט מהסלון כדי שהוא יראה גדול יותר. ולא רק זה - אלא הוא השתמש בכמויות מטורפות של חומר ניקוי לרצפה ועד עכשיו אני חוטפת בחילה מהריח שכ"כ חזק שאפילו אוורור של לילה שלם לא העיף אותו...

אמרתי לעצמי ששווה לחכות עד היום בבוקר כדי להעיר לו על דברים שהוא לא אמור לעשות. לגבי העובד שנכנס לחדר שסיכמנו שהוא לא יכנס כבר אמרתי לו שאם זה יקרה עוד פעם - העובד עף ולא נכנס אף אחד במקומו. הוא הסכים, כי כנראה שהזוג שראה אתמול את הדירה חושב כנראה לשכור אותה, אז הסיכוי שיהיה לו פיתוי כזה נמוך. ובכל מקרה סידרתי מחדש את הריהוט בסלון - כי יש לי זכות לחיות בדירה כמו שצריך.

אם זה היה רק אני מילא...

אבל גם לסחוט כספים - וגם להתעלל בחתולה שלי וגם להסתכן בזה שהיא תברח מהבית (והיא חתולת בית)????

אן שפר

New member
אין להם שום זכות להתערב בחייך הפרטיים

ולקבוע איך, מתי וכיצד תנקי. אני חושבת שהיית צריכ להעמידם במקומם מהרגע הראשון ואז לא היית מוצאת את עצמך במצב שבו את נמצאת. יש לפעמים לשוכרים נטיה להרגיש שהם נחותים לעומת בעלי הדירות ושהם צריכים להכנע לכל גחמה שלהם, כאשר בעצם מעמד שני הצדדים זהה.

בכל מקרה, חבל שנכנעת לדרישות לפי מספר חודשים. אני במקומך הייתי מבהירה למשכירים את מקומם ואם לא היה עוזר, פונה לבימ"ש.

את לא חייבת לאסות מה ש לא רשום ב חוזה הסקרה

גם לא לשלם ל אובד זר שלהם
ו לתקן או להחליפ דברים זה לא your problem

למעלה