מותר לעשות שאלון קצר?

Ragamala

New member
כמה מסורתי מצדך

להגיד שרק לנלחמים יש זכות תגובה. לכולם יש - גם ל"יורדים" שאני מאוד יכול להבין לליבם לפעמים.
 

sela v

New member
האם את ומסורתי יודעים מה אני עושה

בחו"ל? אולי אני בכלל עובד בסוכנות היהודית פה, או אולי בקונסוליה? העיקר את מרימה אצבע.
 

masorti

New member
אתה עובד בסוכנות? (בסוכנות נסיעות?)

אתה שם בענייניך הפרטיים. כמדומני לימודים. זכותך במדינה דמוקרטית לעזוב את המולדת ולעשות לביתך בחו"ל. אבל זו עזות מצח להתנדב לוותר לאויב כשאת הסיכון לוקחים רק אחרים.
 

sela v

New member
התבלבלת אני עובד כסוכן נסיעות

של המוסד
דיברתי באותו טון גם שהייתי בארץ, וחוץ כל משפחתי עדיין בארץ. נראה לך שאני רוצה שהם יהרגו? אתה פשוט מדבר שטויות. האם אתה גם נגד תרומות של יהודים למדינת ישראל? ברגע שמישהו תורם כסף הוא גם משפיע.
 

masorti

New member
מה שדיברת כשהיית כאן אינו רלוונטי..

ואם משפחתך בארץ - שהיא תדבר. לי יש משפחה בארה"ב, ולפי הלוגיקה העקומה שלך גם להם יש זכות להתערב בפוליטיקה הישראלית כי הם לא רוצים שאני איהרג. אגב, רוב התרומות אינן למטרות פוליטיות. ולפני שאתנגד לתרומות של יהודים מחו"ל, אתנגד למימון של תנועות שמאל ישראליות ע"י האיחוד האירופי שמייצג אינטרסים זרים.
 
נו באמת

אתה מותח עליו כזו ביקורת ואתה בכלל לא מכיר אותו כדי שתוכל לדבר(גם אני לא). בכל מקרה גם אם הוא חי ועובד בחו"ל יש לו עדיין הרבה קשר ואכפתיות למה שקורה בארץ ועובדה לכך זה שהוא מעורה בדיונים ומביע בקיעות ורצון לשפר את המצב, אני גם מאמין שיש לו קרובים בארץ שיהיה לו אכפת ממה שקורה להם(יש לך סלע?) וזה ממש לא לעניין לבוא בכזו התקפה חסרת פרופורציות.
 
מה זה עתודאי? ולמה לא עשית צבא?

בושה וחרפה.
מילא אני ערבייה, ובקושי יודעת לרוץ. אבל בחור כמוך... (סתם, סתם).
 

Azazel

New member
אני קודם הולך לאוניברסיטה -

ואח"כ לצבא. להרבה זמן, יחסית.
 
למעלה