מותר לעשות רעש?

Another Brick

New member
מותר לעשות רעש? ../images/Emo9.gif

טוף אתם אוהבים סקרים כאלו נראה לי אז.. הממ..
אילו 3 סדרות אתם הכי אוהבים?
בלי יותר מדי טררם... להגיד את השמות ודי ולא להתלונן שאתם אוהבים יותר מ3 תשובה שלי: ------------- Third Watch Gilmore Girls FRIENDS לא בהכרח בסדר הזה מור :)

יאללה.....

אני לא מבינה מה מעניין כל כך בקטנטננות.. לדעתי זאת תכנית משעממת ונועדת לילדים..כי הרי הם בעצמם ילדים ומדברים שטיות וריבים ילדותיים כמו להיות ברוגז וכאלה.. אני רק אומרת את דעתי על התכנית הזאת מבלי ללעוג.. מחן..

~*~gaL

New member
שלי

ER ראשונה תמיד הייתה תמיד תהיה משמרת שלישית ודגראסי...... לא יודעת מי שניה או שלישית

חיפושיט

New member
הממ

יש לי כל כך הרבה!!! בע!!! אבל הכי הכי: *של מי השורה הזאת בכלל *המופע של דרו קארי *ועוד מיליון סדרות מצוירות שאני לא יכולה לבחור מהן... אבל הכי הכי מתוכן: פריקזויד

מאוהבת!

New member
של הן......

חברים! חולה על התוכנית הזאת!!! קטנטנות!!! ו..... תוכנית שכבר לא משדרים לצערי הרב מאד מאד מאד
צער גידול בנות.....

lll_lll

New member
ושלי הם (בסדר הזה):

1. ניקיטה
2. זינה 3. אוז (אחרי התלבטויות מאוד קשות)

הסדרות שלי....

חברים דוסון קריק בנות גילמור ת´אמת היה לי ממש קל ולגבי הסדר אז חברים ודוסון קריק במקום הראשון ובנות גילמור במקום השני.

קצת קשה, אבל:

1. זינה 2. אי.אר 3. הבית הלבן (ואם הייתם משאירים לי מקום ל-4 אז משמרת שלישית).

blackwolf

New member
בואו נראה...

1. באפי ואנג´ל ( וזו אותה תוכנית גם אם לא, אז זה נחשב ). 2. הכי גאים שיש. 3. הבית הלבן. ( זה לא בטוח, אני צריכה לדעת איך תהיה העונה הבאה )

העונה הבאה של הבית הלבן

תהיה שווה מאד. ראיתי את רובה כשהייתי בארה"ב. יש בהחלט למה לצפות.

fluppster

New member
אוקיי:

לפי הסדר: 1. באפי. 2. בנות גילמור. 3. חברים/ אי.אר (אני לא יכולה להחליט!) אם הייתי יכולה להכניס 4, נראה לי שהייתי מוסיפה את "הבית הלבן", כי זאת סדרה פשוט מצוינת. חן

talytal

New member
הסדרות שלי הן:

1. באפי 2. אוז 3. מופע שנות ה-70 (עם התלבטות לכיוון דוסון קריק)

פליסיטי, מופע שנות ה-70 וחברים...

הקטע הוא שאין לי כבלים וזה חרא. וזה הכל בגלל אבא שלי! שלא רוצה שאני אהיה "דבוקה" (לטענתו) לטלוויזיה. נו טוב... האמת- כבר למדתי להסתדר בלי! ועכשיו אני כבר לא "דבוקה לטלוויזיה".... (נו טוב.. כי עכשיו יש לי רק ערוץ 1 ו-2 ). אבל עכשיו אבא שלי לא שם כבלים (או לווין) מתוך עיקרון!!! נכון אבא מעצבן???

למעלה