מותר לעו"ד גוי

מצב
הנושא נעול.

tbh12

New member
מותר לעו"ד גוי

מותר לעו"ד גוי
להיכנס לרבנות ולייצג משהו/י? זה לא "טובל ושרץ בידו?" אם יש בסביבה כהן? הרבנות: המקום הכי גזעני שיש. איך ההררכיה ברבנות? קודם הכהנים, אח"כ בני ישראל, אח"כ הצאן והמקנה, ולאחר מכן, האשה, ומתחת העבד גבר ובסוף השפחה אשה. אין לי רקע דתי. לאחרונה בעקבות הגט, זה הידע שצברתי עד עתה. אודה אם תתקנו אותי יוום טוב לכולנו טלי

אין ספק שהדיינים גזענים מעצם

מותר לעו"ד גוי
להיכנס לרבנות ולייצג משהו/י? זה לא "טובל ושרץ בידו?" אם יש בסביבה כהן? הרבנות: המקום הכי גזעני שיש. איך ההררכיה ברבנות? קודם הכהנים, אח"כ בני ישראל, אח"כ הצאן והמקנה, ולאחר מכן, האשה, ומתחת העבד גבר ובסוף השפחה אשה. אין לי רקע דתי. לאחרונה בעקבות הגט, זה הידע שצברתי עד עתה. אודה אם תתקנו אותי יוום טוב לכולנו טלי
הרקע הדתי שלהם.

הנה דוגמא פנדריכית לשמירת הלשון

הרקע הדתי שלהם.
אתה מיבב על שתוקפים אותך במילים מעליבות ועושה בדיוק אותו דבר. כבר כתבתי לך שזה הפך פתלוגי ומצריך לדעתי בתיעצות עם מומחים שלא מתחום המשפט.

פרידמן.......אם תשתעשע בשמי

אתה מיבב על שתוקפים אותך במילים מעליבות ועושה בדיוק אותו דבר. כבר כתבתי לך שזה הפך פתלוגי ומצריך לדעתי בתיעצות עם מומחים שלא מתחום המשפט.
פרידמן.......אם תשתעשע בשמי
אגיש נגדך תביעת דיבה.

תוכל למצוא מידע רב באתר "דעת אמת"

מר פנדריך
אתה יכול להרחיב? הנושא באמת מעניין. לפי מה שהבנתי הדתיים בטוחים שהם העם הנבחר וכל השאר ""שקצים". אודה אם אירו את עיני. טל
תוכל למצוא מידע רב באתר "דעת אמת"
באופן כללי הדת היהודית גורסת שרק היהודים הם בני אדם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה