מותר לי לקטר?????

מותר לי לקטר?????

אז ככה פעם ראשונה אני כאן לפני כן לא הרגשתי צורך
ולעניינו היום התעצבנתי ביוחד, אחרי שבועיים וחצי של כאסח עם הבעל, שהיה ריב רציני מאוד חמתי לא טרחה להרים אליי אפילו טל' אחד ולשאול מה קורה? הוא ישן אצלה 4 ימים, והיא מבחינתה למרות שהיא יודעת שמה שהוא עשה הוא חמור מאוד היא מעדיפה להתעלם והבן שלה הוא כמובן "נסיך"
, היום התקשרתי אליו הוא דיבר מהדיבורית , היא הייתה איתו וכמובן שלא טרחה להגיד שלום!!!!!!!! אז למה שאני אטרח בכלל לומר שלום? נכון?! לא אמרתי לה כלום פשוט העדפתי התעלמות מוחלטת, אח"כ ככשאלתי את בעלי למה היא לא אמרה שלום? הוא אמר "למה את לא אמרת?"
סליחה אם הכל מבולבל פשוט אני קצת כועסת כי כל הזמן ההורים שלי עוזרים לנו מכל הבחינות והם מעדיפים להתעלם. ד"א לברית של הנכד שלהם הם לא הזמינו את ההורים שלי לא חוצפה?! ובאמת שלא היה שום דבר לפני זה שאני יכולה להגיד אולי בגלל X זה קרה ממש לא. לא לחטוף קריזה?

sovlanit

New member
מתוקתי-הנמיכי ציפיות וקראי את תגובת

תגובתי לזאת ששאלה אם אנחנו רוצות לדעת איך זה מרגיש מהצד השני.

מותר לך../images/Emo24.gif

מותר לקטר ולפעמים אפילו רצוי, אבל פה אני חושבת שקצת התבלבלת (כמו שהגננת של הבן שלי אומרת
) הכעס לא צריך להיות מופנה אליה - אלא אם את מאשימה אותה בזה שהיא ילדה את בעלך.... אם כל הכבוד לך היא בראש ובראשונה אמא של בעל ומכאן שהיא תהיה לויאלית לבן שלה גם היא חושבת שהוא עשה מעשה חמור (וכמו שאת מציגה את זה היא בטח אמרה לו את זה) אבל להרים אליך טלפון שהוא ישן שם? זה שהיא לא אמרה לך שלום? אל תכנסי למקום הזה של מי אמר ראשון ומי לא אמר ראשון - זה מהר מאוד גולש למקומות מוזרים מאוד, אם לא מתחשק לך להגיד לה שלום אל תגידי.. אבל באותה מידה אולי גם לה לא מתחשק להגיד לך? בקשר לברית של הנכד שלהם? עם היחסים בין המשפחה שלי לבין המשפחה של יוד היו כאלה שמזמינים אחד את השני סביר להניח שגם אני הייתי נעלבת. דרך אגב ילדתי לפני חודשים את ביתי השניה, היא (אמא של יוד - אנחנו לא נשואים ככה שאני לא יכולה לקרוא לה חמתי
) באה לבקר אותי פעם אחת בבית חולים ומעבר לזה - נאדה.. אפילו מתנה לילדה לא קיבלתי.. והיא נסעה לפני חודש לשבועיים לתורכיה חזרה לפני שבועיים וקנתה מתנות רק לנכדים שיש לה מהבנות שלה (יש לה 4 בנות ו 3 בנים לכולם יש ילדים) מה את אומרת?

ניני51

New member
לא תפקידה של החמות לפשר ביניכם.

אם בעלך ברח צהבית זה אומר שמשהו דורש תיקון אצל מומחה. חמותך תמיד תהיה לצד בעלך כי הוא מין הסתם הבן שלה.

בעלי לא ברח מהבית

אלא אני ביקשתי ממנו לעזוב, ואני חושבת שתפקידה כן להתקשר כי הדבר גרם לבעיות כלכליות כמו 2 משכנתאות שלא שולמו, לכן אני חושבת שהיא לא צריכה להתעלם אלא להראות קצת התעניינות איך הסתדרנו.

ניני51

New member
אני חושבת שחמותך לא כל כך מבינה

את ההתנהלות של דברים בדורך. בדורה אני מניחה היא לא הייתה מבקשת מבעלה לעזוב את הבית אם היו לה בעיות איתו. לא נראה לי שהיא הייתה מצפה מחמותה ללבן את בעיותיה עם בעלה. אם את מרגישה שאת רוצה שהיא תתערב אז אתה מרגישה מאוד קרובה אליה. כל הכבוד לך. אני מעולם לא הייתי מערבת את אמי או חמותי בבעיות אישיות ביני ובין בעלי. אני הייתי טובה אל חמותי בצורה שלא תיאמן. והיא גמלה לי בהתקפי קינאה איומים בגלל שבנה הוא בן יחיד. כשבנה לא רצה לטפל בה בזיקנתה, אני דאגתי לה כאיתו הייתה אמי ואפילו שהיא לא אהבה אותי, ריחמתי עליה וטיפלתי בה.

שש שבע

New member
למה להיות בצד של הבן?

אז מה אם הוא הבן שלה? זה אומר שהוא תמיד צודק?

שש שבע

New member
את האמת?

לו בני היה רב עם כלתי ובא לישון אצלי, לא הייתי מתערב, בחרתם אחד את השני? תסתדרו לבד, מה אני פה גננת? מנסיון, כשמתערבים בין בני זוג, בסוף, מה שלא תעשי תיעצי תנסי , בסוף הזוג יגיד שאת בעצם גרמת להכל, למה? אנא עראף חוק מרפי כזה.

sovlanit

New member
שש שבע- חוק מרפי הזה נקרא

גם " חוק הציפורן" - כי בין הציפורן לאצבע נכנס רק לכלוך, הזוג ישלים והמייעצים הופכים ל"לכלוך" שהצטבר שם... מבלי להתערב אני כן הייתי מיידעת את כלתי שבני ישן אצלי - כדי לשכך את דאגותיה בעניין זה-ומסבירה לה שאני לא מעוניינת להיות מיודעת/מעורבת/מתערבת... וכמובן-מודיע לבני היקר שלא פותרים בעיות כשבורחים מהן וכל דחיה עשויה להחמיר את המצב, שיחזור מהר הביתה לאישתו ולהבא שיבוא רק איתה-אלא אם היא תבחר אחרת,זה הכל.

למעלה