מותר לי גם קצת לקטר?? (ארוך..)

צילולה

New member
מותר לי גם קצת לקטר?? (ארוך..)

למי שלא יודעת, אני לומדת כרגע בבאר שבע וניר עובד במרכז. אם הוא ישן בב"ש הוא צריך לקום למחרת ב 5 בבוקר וקשה לו מאד עם זה מאד. לכן החלטנו על "סידור ביניים". פעם אחת באמצע שבוע הוא יגיע לדרום, פעם אחת באמצע השבוע אני אגיע אליו (להורים שלו), ובסופ"שים אנחנו בד"כ בדרום. כך שיוצא לנו להיות משהו כמו 5 ימים בשבוע ביחד. יותר נכון 3 ערבים ושני ימים שלמים. השבוע התחלתי את הסימסטר ויוצא שיש לי שני ימים שאני מתחילה ב-8 בבוקר, ואז אני לא יכולה לישון אצלו לילה לפני (כי אחרת אני לא אספיק להגיע לשיעור).מה גם שאני פחות אוהבת לישון אצלו כי כשאני מגיעה אליו, "צריך" לבלות עם ההורים שלו, ויוצא לנו פחות להיות ביחד. אפילו כמעט ולא להיות ביחד... הוא לעומת זאת לא אוהב להדרים ולקום מוקדם בבוקר כי זה הורס לו את כל היום. אז השבוע,למשל,נפגשנו רק אתמול כשנסעתי אליו, וגם זה בגלל שנאלצנו ללכת להלוויה של אמא של חברה שלי, שנהרגה בפיגוע (לא מסוג הדברים שרוצים ללכת אליהם, אבל זה כבר קיטור ארוך ואחר לגמרי כי זה השאיר אצלי המון מחשבות והמון צמרמורות..) ואני פשוט מתגעגעת!!! אני משתגעת מלהיות לבד (הכלבה לא משמשת כחברה טובה ביותר...מיציתי את השימוש בה להפגת השיעמום) אני משתגעת מגעגועים, מלא להיות איתו. גם אם לא עושים כלום... פשוט להיות לידו... ואם בד"כ השבוע עובר לי מהר כי אני מחלקת אותו לפי הימים שיוצא לנו להיפגש, אז עכשיו הוא בקושי זז לי... וזהו.. די נשברתי היום...
והייתי חייבת קצת לשתף...

shelycat

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה שתימצאו סידור נוח יותר בקרוב. בכל מקרה למה חייבים "לבלות" עם ההורים שלו? הם כבר ילדים גדולים והם יכולים להבין שאתם רוצים זמן לבד ולדעתי הם לא יעלבו אם תסתגרו לכם בחדר כשאת מגיעה למרכז.

צילולה

New member
זה פשוט יוצא ככה..

או שהנכדות נמצאות ואנחנו משחקים איתן, או שאנחנו מדברים על הדירה שראינו ואנחנו רוצים לקנות, או שיש חדשות ויושבים כולם לראות וניר פשוט נשאר בסלון... האמת שבפעמים האחרונות הערתי לניר על המצב והוא מנסה לבלות יותר איתי, אבל מספיק שנהיה בחדר, ואמא שלו תיכנס ותתחיל לספר לי על כל מה שקרה לה בשבוע האחרון, על הבגדים והנעליים שהיא קנתה, ואני חייבת, אבל פשוט חייבת לראות, וזה לא נגמר.. איכשהו יוצא שאנחנו נמצאים איתם ופחות מבלים זמן איכות של להיות ביחד. ואז שכבר הולכים לישון וזה רק אנחנו, אניחנו פשוט עייפים מידי כדי לנצל את הזמן כמו שהייתי רוצה.. בכל מקרה התכנון היה ששנה הבאה נעבור למרכז ואני אעשה את הנסיעות כל יום לדרום, כי השעות שלי יותר גמישות. עכשיו התחלנו לחשוב אולי כדאי להקדים את המעבר...

Ronnie*

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אוי, זה נשמע נורא קשה... מזכיר לי את תקופת הצבא אצלנו (למרות שזה היה אפילו יותר גרוע, לפעמים לא התראינו שלושה שבועות). מקווה שהתקופה הזו תיגמר בקרוב... תחזיקי מעמד

איילתי

New member
אני חושבת שאני יכולה לנחם אותך...

בקצרה: אנחנו נשואים חודשיים. ביום ראשון בעלולי נוטש אותי לשלושה חודשים לספרד לצורך עבודה. אני פה עובדת, הבוס שלי כבר החליף צבעים עצם המחשבה שאבקש ממנו בהמשך איזה חופש חמוד וקטן. מה אני אגיד??? ורק לפני שלושה שבועות עברנו דירה ואני מפחדת לישון לבד
נכון שהצרה הגדולה שנחתה עלי הצליחה לנחם אותך קצת? והלוואי שיכולתי לנחם אותך בדרכים אחרות

צילולה

New member
מנסיון הדבר היחידי שטוב בלישון לבד

הוא שישנים באלכסון. אני מתעוררת לכל רוחב המיטה וכשאני ישנה עם ניר קשה לי להצטופף שוב.. אל תדאגי!! כמו שאת רואה אנחנו נהיה פה בשבילך!!!!

אתי@

New member
../images/Emo24.gif נשמע ממש קשה

(במקומכם בטח לא הייתי שורדת
) נראה לי שעוברת עליכם תקופה קשה אבל מחשלת, שבסופה תאהבו יותר ותעריכו יותר את הזמן שלכם ביחד. לפעמים כשנמצאים הרבה ביחד לא ממצים את הזמן על הצד הטוב ביותר. אני בטוחה שאתם תעריכו כל דקה ביחד ותנצלו את זמנכם המשותף הכי טוב שאפשר. תחזיקי מעמד

למעלה