מותר להתבכיין קצת?

אליסהב

New member
מותר להתבכיין קצת?

אחרי שנה פלוס שלא קיבלתי מחזור (9 חודשי הריון + 5 חודשים מאז הלידה), ביום חמישי האחרון קיבלתי. ולא סתם קיבלתי - הכל חזר כפי שהיה: החולשה והתשישות האיומים, הדימום הכבד (עברו כבר 4 ימים וזה עדיין ממשיך כמו ביום הראשון) והכי נורא - הכאבים האיומים (!!!). כ"כ קיוויתי שאחרי הלפרוסקופיה האחרונה וההריון אני לא אסבול יותר, לפחות לא ככה. ועכשיו חזרתי לגלולות (סרזט), דבר שכ"כ לא רציתי ואני רק מקווה שזה ימנע את חזרת המחזור. אוף אוף אוף! (וכל החברות/בנות משפחה ששואלות אותי מה קרה ולמה אני מתנהגת כמו סמרטוט רצפה, שומעות שקיבלתי ומברכות אותי ואומרות מזל-טוב ואף אחת לא מבינה שאין שום יופי בעניין ולא מבינות כמה שאני חרדה עכשיו שהאנדו' תרים את הראש שוב). מצטערת על ההתבכיינות. בעיקר בפני בנות שמצבן חמור יותר אבל חייבת לשפוך קצת בפני בנות שיכולות להבין.

זואילי

New member
../images/Emo201.gif

בוודאי שלא אגיד מזל טוב שאת במחזור אחרי כ"כ הרבה חודשים מבורכים בלי... זה ברור לי לגמרי מה שאת מרגישה ואין שום צורך שגם תתנצלי בפני ה"חמורות". מותר לך לבכות לנו על כל מכשפה שמגיעה לבקר. אני רק יכולה להניח שהדימום כבד בגלל הדיכוי הארוך הטבעי. לאחר ה IVF שעשיתי ולא הצליח - דיממתי 15 יום... במחזור הנוכחי - היו רק יומיים. עם דימום ממש קל. (לא ניכנס ל"קטנות" בעניין הכאב הנלווה...) אז כולי תקווה שהגלולות עכשיו ימנעו ממך מחזורים עתידיים. תמשיכי להנות מפרי בטנך ואנחנו פה - כל הזמן.

lee E

New member
עוד אאוץץץץץ....

זו לא התבכיינות, זו המציאות שלנו.. "התבכיינות" זה רק הגדרה של כאלו שאין להם מושג מה זה כאב.. הרבה אין מה לעשות. את תהיי חייבת לחזור לגלולות. המחזור הראשון אחרי לידה הוא כואב במיוחד אז זה די צפוי.
תרגישי טוב.

ר ו מ י ה

New member
מצטערת לקרוא ../images/Emo201.gif

אני דווקא מאלו שההריון היטיב עימן, אם כי חשוב להדגיש שכבר בחודש השני שלאחר הלידה התחלתי לקחת סרזט וזאת למרות שהנקתי. מכיוון שאצלי הגלולות האלו לא עשו את העבודה, הפסקתי הנקה (לאחר 3.5 חודשים) ועברתי לגלולות ברצף מסוג אחר. הרבה פעמים המחזור הראשון שלאחר הלידה הוא חזק במיוחד ואיתו מגיעים גם הכאבים האיומים, אין זה אומר לגבי המחזורים הבאים, אבל לדעתי כן יש לשקול מעבר למדכאים חזקים יותר במידה והסרזט לא ישפיע. תרגישי טוב

זה המקום להוציא מה שיש

כמו שכתבו רצוי לחזור לדיכוי טוב במידה והגלולות לא יעזרו ...תתייעצי עם הרופא שלך או אם מרפאת האנדו בתה"ש. מקווה שהכל רגוע היום... תרגישי טוב...

אליסהב

New member
תודה לכולכן בנות יקרות

היום עדיין אותו הסיפור, כבר התחלתי להתרגל. כנראה שזה באמת כ"כ כבד בגלל הדיכוי הטבעי הארוך. ואחרי התגובות שלכן אני באמת חושבת שהגיע הזמן שאני אוציא לי מהראש את ההגדרה שלי של ההתבכיינות. הרי הרווחתי את זה ביושר... כנראה שקשה להשתחרר מהגדרה שהחברה הטמיעה בי מגיל 12 כשהמכשפה ביקרה לראשונה (כ"כ הרבה שנים לפני שהאנדו' הוגדרה כסיבה לגיטימית ל"התבכיינות"). מדהים כמה נחמה אפשר לשאוב מהפרדס הוירטואלי הזה. תודה!

טשומפי

New member
../images/Emo201.gif

זה בהחלט המקום לשפוך, ובטח זה עוד יותר קשה כשכולם מסביב לא מבינים... אני רק מקווה שהמחזור הזה לא מעיד על העתיד לבוא או על האנדו' שמרים ראש (לפעמים המחזורים הראשונים אחרי הלידה ממש לא מעידים על העתיד לבוא).
טשומפי.

למעלה