מותר להשוויץ?

מותר להשוויץ?

פרק 504 כבר אצלי!!! ואגב בעונה השניה של ישנן בנות יש 13 פרקים?והאם תהיה עונה שלישית? don't dream it...be it

gilriv

New member
יאלה ../images/Emo8.gif אל תורידי מייד -חכו עד ש

לפחות עד הצהריים -תנו לזה לחדור לכל התוכנות גם בקאזה אוף אני לא מצאתי עוד את 503 אוף

pika18

New member
עונה 2....

של ישנן בנות-יש 13 פרקים ותיהיהי עונה 3. בקשר לפרק 504-פרק מעולה-כרגע ראיתי.

Shane11

New member
אצלי כבר גם 505 ו 506 כמעט ירדו.

אבל אני עוד לא ראיתי 503 כי אני מחכה לראות את כולם ביחד. אני לא אוהבת לראות רק פרק אחד.

pika18

New member
אני לא.....

לא רצה עם הפרקים 1- כי זה סקרינרים 2-זאות עונה אחרונה שהיא כבר קצרה למה לרוץ?

Shane11

New member
נכון זה סקרינרים אבל../images/Emo27.gif

אני מוכנה לחכות את הזמן הזה עד שהם ירדו. ואפילו עוד לא ראיתי את פרק 503. כשיהיו לי כל הפרקים (503-506) אני הולכת לעשות חיים לא נורמלים. אני אוהבת לראות כמה פרקים ביחד.

pika18

New member
לא...

זה לא קשור לזמן עד שהם יורדים זאות פשוט עונה אחרונה ורק 13 פרקים אז אני לא ממהרת.

gilriv

New member
הודאה משמעוטית לציין ../images/Emo5.gif

- אני לא יודע מזה ?אבל הוציע גם סצינות פרקים קטנים "הכוונה פרקים קטנים מתוך העונה החמישית
שימו לב שעכשיו בכול תוכנה יש תרילרים =זה לא פרק שלם זה פריביוו מתוך העונה האחרונה 5 ------------------------------------------------------------------- אז בשביל שלו נתבלבל תיכתבו סצינה מכול פרק מהעונה גם אני קיבלתי את זה קיבלתי 503-1 זה סצינה אולי למחרת אני יקבל פרק שלם פרק רגיל שיש סאונטרק אתם מבינים

netaK

New member
באיזה איכות הסקרינרים?

אני ראיתי סקרינרים באיכות כמו של הפרקים, האם זה אותם קבצים?

gilriv

New member
כמו שלמשל את רואה פרק שלם

אין אבדל משמעותי בין סקרינרים אבל מבחינת הסאונד
איכות הקול זה מאוד שונה ומשמעותי ? יש סיומת שQAF נגמרת בAVI זה הכי טוב 'ואני בודק אני מוריד אותו פרק רק עם AVI או WMV {בחלק מהקבצים אפשר לשמוע סאונד - חלק תנסי

pika18

New member
האיכות של ....

הסקרינרים הם לא טובים והרבה אנשים לא מבינים שאותם פרקים עם הסקרינרים יכולים מאוד להזיק למחשב.

gilriv

New member
כרגע יש לי פרק שלם פרק3

יש אתו במחשב עכשיו לכולם

gilriv

New member
לכולם מצאתי את פרק3 אבל

זה ככה 357 באורך מלא מזה? זה הפעם האורך זה יותר גם לכם יצא ככה תסבירי לי ?

pika18

New member
בכללי....

הסקרינרים מזיקים למחשב[וזה מאנשים שמבינים]שידיד שלי הראה לי סקרינרים מכול העונה הוא ידע איך להיתעסק עם זה ולא דרך האימיול והקאזה.אבל בכללי עדיף לא להיתקרב אל זה.אני יודעת אצלי לדוגמא ולי יש מחשב חדש זה גרם לי לבעיות-אז אני לא מיתעסקת עם זה.

pika18

New member
סקרינרים....

אלו קטעים-פרקים שעוד לא שודרו[ככה גם מגיעים כול הספויילרים].ושורה תחתונה עדיף לא להיתעסק עם זה .

gilriv

New member
רק מי שרוצה -ואפשר גם לראות

זה לא כך מקלקל תמחשב -אפשרי למחוק אתם אחרי שראיתם - הקבצים שלהם לו כך גרועים

למעלה