מותר להשוויץ?

zivadina

New member
רוני היא היועצת האולטימטיבית שלי

אני חייבת לספר לכם שאת כל ההדרכה שלי ב"זכויות" קיבלתי מרוני, שהיא יועצת בעצמה. וכך, בזכותה, הבת שלי למדה לפסיכומטרי בסיבסוד 70% (!!!) של חברת "קידום", והבן שלי עבר אבחון פסיכודידקטי על חשבון משרד החינוך. הלוואי שכל היועצות בבתי הספר היו מכוונות אותי כפי שהיא עזרה לי באופן וירטואלי.(אנחנו מכירות מכאן...)

zivadina

New member
זה רק למי שמוכיח שאין לו כסף...

צריך להראות תלושי משכורת וקצבאות, ולהגיש דרך יועצת בית הספר. יש לנו כאן קישור לכל הטופסולוגיה של משרד החינוך.

רוני61

New member
תודה זיוה, צריך רק להקשיב ולכוון

לא הרבה יותר מזה, אם למישהו יש שאלות קונקרטיות בנושאים הקשורים בבית הספר אפשר להפנות אלי ואנסה להדריך כמיטב יכולתי. אפשר דרך הפורום או דרך מסרים. שבת שלום

merav250

New member
כל הכבוד../images/Emo41.gif../images/Emo50.gif

זיוה, איזה כייף לקרוא את הדברים שאת כותבת. הרבה פעמים אני חושבת על הילדים שלי בבגרותם, כבעלי משפחות, האם יהיה להם הדחף להצליח,להיות מצטיינים. כל הכבוד לך, אין ספק שעשית עבודה מצויינת בתמיכה ובכיוון לדרך הנכונה. ישר כוח מרב

שויו

New member
זיוה, כל הכבוד!!!!! אני מצדיעה

לילדים ולך/לכם.כל כך מבינה אותך אני עם שני בנים לקויי למידה כאשר אחד מאובחן גם כ ADHD. נושא הלימודים אצלנו רגיש אף אחד לא אוהב ללמוד יותר מידי , גם הגדול שלנו שלא סובל מכלום אלא סתם מעצלנות. מעדיפים כדורגל, מחשב וכו. אבל אני יודעת שכשהם ירצו, בעיקר האמצעי, שהוא פייטר - הם יוכלו. אבל הקשיים רבים ואני ממש ממש מצדיעה לילדיך!!!!!!!!! מסרי להם זאת בבקשה.וכמובן שגם לך, כי הרי המנוע מאחורי כל ילד הוא ההורה...... המון הצלחה

למעלה