מותר להשוויץ?

zivadina

New member
מותר להשוויץ?

אז ככה: הבת הגדולה, שאובחנה רק באמצע י"א והייתה עד אז תלמידה בינונית מאוד, נהייתה תלמידה מצטיינת מאז האבחון, ומתחילה בקרוב למודים לתואר מהנדסת בטכניון במסגרת "עתידים", שזאת תוכנית לימודים צבאית, אשר מחייבת אותה לחתום קבע. הבן האמצעי, שהיה היפר ממש קלסי בהיקף הבעיות שלו, נבחר להשתתף בפרויקט "ניצני עתידים". הפרויקט מיועד לתלמידים עם ציונים גבוהים במיוחד שלומדים פיזיקה ומתמטיקה 4-5 יחידות, והם מקבלים שעות תגבור במדעים, מקבלים סיורים וסדנאות בעולם ההיטק וחונכות על ידי קצינים מחיל הים. אז עכשיו יש לי שני ילדים ADHD בפרויקט "עתידים", שקיבלו את כל ההטבות האלו כי החליטו לקחת את גורלם בידיהם וקורעים את ה... בשביל זה.

להשוויץ1 בטח להשויץ- המון../images/Emo140.gif

אולי נשדך לה את בן אחותי? גם הוא אוטוטו בטכניון.. מתחיל בשבוע הבא.(סיים טירונות) כל הכבוד להם! ולאמא ואבא שלהם גם

בוודאי שתשויצי, ואפילו להסתובב עם

גב זקוף וחיוך שמרוח על הפנים, בוודאי עברת דרך ארוכה עד שהתחלת לקצור את מה שזרעת. (רק מי שמכיר את כל הקשיים של ADD יכול להבינך) ,
שרק יהיו בריאים, והלואי על כל אחד שויץ כזה. שיהיה להם בהצלחה.

zivadina

New member
בוודאי שעברתי אתם דרך ארוכה

והתוצאות הגיעו אחרי כעסים, ריבים, צעקות, טיפולים והתלבטויות רבים. אני חושבת שכאשר יש מטפל טוב, שמפיח תקווה ואמונה בילד, וכאשר אנחנו ההורים בטוחים שהילד יכול וגם מעבירים לו את האמונה שלנו ביכולות שלו, הוא בסופו של דבר מתנער מן המצב הקשה ועושה מעשה.

חגית35

New member
להתנפח מגאווה- מותר?- חובה!

יש שכר לעמל זו ברכת הדרך לכולנו כאן שעדיין נמצאים בעיצומו של תהליך לא פשוט של גידול הילדים וזהו מסר לעתיד טוב. זה אומר שיש תמורה לאגרה. אמן !

צביבל

New member
את חייבת להשוויץ

זה נותן תקוה וכיוון לכולם! כל הכבוד לילדים שלך ולך כמובן!

adi kurman

New member
וואו, כל הכבוד ../images/Emo45.gif

זה רק מראה לנו ההורים שרק בתחילת או אמצע הדרך עד כמה רחוק אפשר להגיע.

shiraaaa8

New member
בטח שלהשוויץ

זה כ"כ מרגש ומשמח שאפילו אני גאה בהם. אז שאת לא תתגאי
כל הכבוד לכם! ושיהיה בהצלחה.

זה נותן המון תקווה

לנו הנמצאים בתחילת הדרך ולא רואים מבעד למחר.. יש אור בקצה..

מותר ? לא...

ח ו ב ה ברור שאת צריכה "להשוויץ" להתגאות, לספר ולדבר בשבחם ובשבחכם.
כל הכבוד

מותר. ואת צריכה להיות גאה בעצמך, כי

את הכוח המניע מאחורי כל זה - נא לא לשכוח.

דרדרית

New member
זיוה היקרה - יישר כוח לך ולילדייך.

כל הצלחה כזו- מרוממת את הנפש ובעיקר- כשהצלחה כזו באה לאחר הרבה מאמץ ומאבקים בלתי פוסקים. כל הכבוד לך ולילדייך והמשיכי לרוות מהם רק נחת.
חגית

רוני61

New member
זיוה היקרה,

ממש מחמם את הלב לראות שאם רוצים אפשר להתגבר על הכל ולהצטיין. אני לא צריכה לספר לך כמה זה חשוב לי לשמוע על ההצלחה הגדולה של שני ילדיך. ההצלחה שלהם וההתמודדות שלכם כהורים מעודדת ונותנת תקווה לכל ההורים בפורום ובכלל אלה המתמודדים עם קשיים דומים. שמחה ששלחת לי את המסר, תודה. כל החיבוקים והחיזוקים להמשך רוני

למעלה