מותר להשוויץ רגע?

אם אתה מבין שיש פגיעה

הפתרון פשוט - הפסק! אתה כל-כך שבוי בעמדתך, כל-כך מתעקש להוכיח חפותך, עד שאתה לא מבין שעצם קיום הפגיעה והרגישות לעניינים מסוג זה, מחייבת שקילה זהירה יותר של מילותיך. אם תרצה - אסביר לך בערוצים פרטים יותר מה פוגע בהודעות שלך, לדעתי. וגילוי נאות - אינני אישה.

shellyland

New member
אני מקווה מאוד שאתה לא אישה ../images/Emo6.gif

אחרת אישתך בצרות

אטיוד5

Active member
הפסק מה?

הפסק לכתוב? באמת אחלה פיתרון! הרי באה הדוברת הראשית של קבוצת הנפגעות והודתה שאיננה יודעת לשים את האצבע על מה אוכל אותה בהודעות שלי, בסגנון שלי. אז אתה כן יודע בשבילה? אדרבא - גלה לי. "עניינים מסוג זה" - באיזה סוג מדובר? אם מדובר בסקס, מעולם לא כתבתי פה דבר וחצי דבר על סקס. את זה אני אומר באחריות מלאה, כמי שכתב יותר משנה תמימה בפורום סקס אחר - קודם ב IOL, ואח"כ כשעבר הפורום לתפוז. רק דרך אגב, החומרים היו פורנוגראפיים - אך בלי הגראפיקה. ז'אנר מעניין. אם מדובר ברמיזות אינטימיות - הפורום הזה, כמו כל מקום אחר, לא חף מהן. כמו כן, בחודשים הספורים שאני כאן, לא שמתי לב שהפורום הזה חף מהשמעת דברים בעיניינים שבינו לבינה. בדרך כלל ברמיזה עם
או
צמודים. כאילו שאנחנו מתלחששים פה בכיתה ז'. יייווו, כמה שאנחנו ... חה, חה. ואם מדובר במשהו אחר - תגיד מה. אל תתחבא בבקשה ואל תחביא. "עיניינים מסוג זה" - פחחחחחחח. אינני רואה שום צורך שתסביר לי בערוצים פרטיים. דבר אוטוסטראדה. אבל אם אתה לא חש בנוח לדבר ב"עיניינים מסוג זה" באופן פתוח בפומבי - אתה יכול לפנות אלי בערוץ הפרטי.

מארסו

New member
האמת שזה היה די מצחיק, אבל

האמת שהתגובה של אטיוד היתה מצחיקה, אבל יש משהו שהוא לא מבין - וזה החשיפה והאומץ הנדרש לפרסם שיר (לא משנה באיזה אורך) פרי עטך לעיני אנשים ולהתפלל שהם אוהבים אותו, ובטח לא צוחקים עליך. כלומר, ישנן התחכמויות, אפילו מוצלחות, שייטב אם יחכו להזדמנויות טובות יותר

shellyland

New member
הו, זה פשוט מאוד

נדיר שתתפוס אותי מפרסמת שיר שלי במקום שהוא לא הפורום הזה. כאן אני סומכת על האנשים שיתנו לי תגובות כנות שבאות מהמקום הנכון גם כשהם לא אוהבים (וכבר קיבלתי כל מיני תגובות מכל מיני חברי פורום - אישיות ופומביות). במקומות אחרים אני לא.

בטח מותר ../images/Emo13.gif

רק שלא רצית להראות לנו... אבל מאחר והראית שירים אחרים, ואנחנו לפני יום כיפור, אז אנחנו מוכנים לסלוח שלא הראית לנו את אלה ומוכנים מראש להאמין שווה לראות אותם.

shellyland

New member
יובלי. אתה כבר מכיר אותי...

אם הייתי חושבת ששוה לראות אותם כבר מזמן הייתי מפרסמת כאן. אני משוויצה בעצם ההשמעה שלהם בפסטיבל, לא באיכותם.

shellyland

New member
במחוזותינו עדיין לא

אבל יש הזדמנות לביצוע ברעננה. ובכל אופן - את שמעת את השירים שלי ב"חליל בואדי" ובשבילך זו תהיה נפילה ברמה. זה ממש לא אותו דבר.

הזכרת לי מערכון של שי ודרור

על, מן הסתם, העיר עכו: על, מן הסתם, העיר עכו: דרור: עכו מתמוטטת. שי: מה קרה? מה? דרור: העיר עכו פשוט על סף קריסה. שי: מה? איך? זאת עכו, לעזאזל! זאת עכו של נפוליאון בונפרטה, זה עכו של פסטיבל עכו, עכו של נמל עכו, עכו של הטיילת של עכו, עכו של החומות העתיקות של עכו. זוהי עכו, ילדה, זוהי עכו שחודרת כמו יין לדם. מה מתמוטטת? דרור: אז מסתבר שלא היא: זוהי עכו של קריית הפלדה, זוהי עכו של המובטלים, זוהי עכו של שביתות. זוהי עכו, ילדה, זוהי עכו שחודרת כמו רעל לדם. ניתן להוריד עוד קטעים מכאן.

למעלה