מותר להידחף?

moonie1

New member
מותר להידחף?

היי כולם, אני בחורה מינית וסטרייטית. אני כבר לא זוכרת למה, אבל החלטתי לבדוק אם יש פורום לא-מיניים בתפוז, מכיוון שיש כאן פורום להכל. בפעם הראשונה חשבתי על הנושא ברצינות, וכמובן שהיו לי המון שאלות. הסקתי שנשאלתם אותן עשרות פעמים, ואכן מצאתי את כולן בשאלות הנפוצות. אני מניחה שגם ניתקלתם בשאלות יותר פילוסופיות, למשל: אם הייתה לכם את הבחירה, הייתם מעדיפים להיות מיניים? עכשיו אני יודעת שזו שאלה שאנשים בעלי נטייה מינית לא קונבנציונלית נשאלים, אבל אני חושבת שבמקרה "שלכם" (אין מנוס אלא מלהכליל :/) זה פחות שאלה של קבלה חברתית, כי מדובר כאן בהיעדר מעשה, שפחות אמור להכעיס אנשים עם דעות קדומות. השאלה, לפחות מבחינתי היא יותר בעניין של הנאה מינית. הרי אין ספק שזה מהנה, ולמה לא לחוות אורגזמה? לא יודעת כמה כאן חוו או לא, אבל אני בטוחה שכולם יודעים שזה כיף נורא. ואז אחרי ששאלתי את עצמי קצת הזדעזעתי, אני די בטוחה שהרוב יענו שלא, מכיוון שזה מה שהופך אתכם למי שאתם. אבל מצד שני, משיכה מינית, מטבעה האבולציוני מביאה להמון אינטרקציות, אפילו אם היא לא ממומשת. אין כאן פספוס? אבל אז הבנתי שבעצם, וואו! אינטרקציות של אדם א-מיני עם אנשים אחרים מבוססות על האישיות שלו, האינטיליגנציה שלו. במידה רבה הרבה יותר מאנשים מיניים. אני חושבת שבמידה מסוימת אני מקנאה בכם :) היעדר המיניות מכריחה להתפתח יותר כאדם. אני מקווה שאני לא עושה כאן הכללות גסות. בכל מקרה, אין במסר הזה המון פואנטה. סתם שיתוף של מישהי שמכירה בכלל ב(חוסר) נטייה מאוחר מדי! בהצלחה לכולם :)

avi1283

New member
בכיף

תתפלאי לגבי החוסר קבלה של אנשים, אין לזה גבולות. אהבתי שאת שואלת שאלות וישר גם עונה לעצמך תשובות טובות. לו רק עוד מיניים היו הולכים בדרכך...

גם אותי שעשע הדיאלוג שניהלת עם עצמך.
ונחמד היה לראות את המסקנות שלך. חבל שלא כולם מגיעים אליהם... אכן השאלה האם הייתם רוצים להיות מיניים עולה כאן המון. הרוב באמת לא רוצים, אבל יש כאלה שכן. בעיקר כדי להיות 'כמו כולם'. לגבי האורגזמה, זה דווקא פחות קשור. מאחר ואוננות וחשק אינם קשורים לא-מיניות, אז יש גם א-מיניים שמאוננים והם כן חווים אורגזמה. אני אישית לא הייתי רוצה לשנות את הנטייה הא-מינית שלי ובאמת אחת הסיבות היא חווית האינטרקציה עם א/נשים. אני מרגישה שהרבה יותר קל ועמוק ונוח ליצור קשרים בלי שמיניות תדחף לשם. למען האמת, אני חשה המון תסכולים מהעובדה שלא כולם סביבי ככה.
כי זה מקשה עלי ליצור את הקשרים שאני רוצה. טוב, לפחות יש לי את החבר'ה כאן בשביל זה.
ולסיום, כמו שכבר כתב לך אבי, תתפלאי כמה דעות קדומות יש וכמה כעס יכולה לעורר אפילו העדר נטייה... לרוע והטמטום של האנושות אין גבולות...

moonie1

New member
בקשה להבהרה

אם א-מיניות לא קשורה לחשק מיני, אז במה זה כן מתבטא עבורך? האם אוננות א-מינית לא כוללת בתוכה פנטזיות? קשה לי להבין את ההבדלים והגבולות, איי גס.

א-מיניות זה העדר משיכה מינית

זה לא "העדר חשק מיני". זה נכון שאנשים שאין להם חשק מיני, הם בהכרח חסרי משיכה מינית. ואז הם א-מיניים בגלל חוסר החשק המיני. לרוב הא-מיניים יש חשק מיני, אך אינם מעוניינים לממש זאת עם פרטנר. לדוגמא: אדם שיש לו חשק מיני, איך את יודעת למי (אם בכלל) הוא נמשך? האם הוא סטרייט? הומו? בי? א-מיני? לעולם לא תוכלי לדעת אלא אם תשאלי אותו. ז"א, ההעדפה המינית, אינה תלויה בחשק, כי אם ב"נטייה" של הבן אדם. לגבי פנטזיות. גם אם יש א-מיניים שמפנטזים, זה לא מחייב שהם רוצים לממש את הפנטזיה הזו במציאות. כי בסופו של דבר, מציאות וחלום הם שני דברים שונים לגמרי

orald

New member
אני דווקא כן הייתי רוצה להיות א-מינית...

וא-רומנטית, זה היה בהחלט נחמד יותר. בלי שום עניין בכל זה, כמה כאב היה נחסך?

אני לא חייבת לתת אמון באיש.

אני לא קוראת מחשבות. ומבחינתי, את יכולה להיות סתם מישהי או אפילו מישהו שממציא עכשיו סיפור נוגע ללב רק בשביל להוכיח לי שטעיתי בהטלת הספק וחוסר האמונה הבסיסית שלי באנשים. באינטרנט, כל אחד יכול "להיות" מה שהוא רוצה. אנשים משקרים וממציאים כל הזמ. אז, למה מי את שאני צריכה לתת בך אמון? אני מכירה אותך? וכן. אני מטילה בך ספק. יש לך בעיה עם זה?

נמחק כאן שרשור שלם לא ראוי שכלל שקרים וירידות

אישיות (כל צד והחלק שלו) אני מצטטת חזרה את ההודעות בפותחות ללא החלק שגלש לפסים לא ראויים: נעה של ה ים כתבה: ‫בחורה לעניין את. אני בעצמי די חדשה כאן,ועל כאלה שאלה שכתבת דימיינתי את הכעס של הוותיקים פה,אבל ענית לעצמך תשובות כאלה חכמות,וחושבות,ומקבלות,שאפשר רק לרצות לתת לך כיף! האמת שאני מאוד הייתי רוצה להיות מינית,גם בגלל הרצון הזה להשתלב ולהיות כמו כולם,וגם כי באמת אומרים שזה נורא כיף,ואני אישית לא חווה שום דבר מיני כי אני לא מינית-עצמית(וואו,איזה גרוע זה נשמע בעברית). moonie1 כתבה: כיף! זה מעניין מה שאת אומרת על הרצון שלך להיות מינית. הייתי חושבת שכמו שאני לא יכולה לדמיין את חיי בלי הפן המיני שיש לי עם אנשים, אדם א-מיני ירגיש כך בכיוון ההפוך. הרי אי אפשר להכניס או להוציא רובד שלם בחיים בלי שהכל ישתנה לחלוטין. אבל כל הנושא הזה היפותטי מדי בכל מקרה. אני יכולה להבין את התסכול, בסופו של דבר. זה בכל מקום, כל הזמן. קשה לי לדמיין שיחה שניהלתי בלי שזה יהיה אחד מהנושאים או לפחות שתורץ בדיחה על סקס. אני חושבת שמטבע הדברים יש סוגים שונים של אנשים מיניים. למשל- אני בחורה הרבה יותר מינית מחבר שלי. עבורי מין הוא דבר הרבה יותר מרכזי, ואילו עבורו זה נחמד מדי פעם, אבל זה לא נורא לעבור פרק זמן ארוך בלי זה והוא לא מהמיניים הסטריאוטיפים שמתחילים עם בחורות. אין לו שום דבר נגד זה, והוא כמובן נהנה אבל הוא לא מבין את הבאזז התמידי שיש מסביב למין. אולי לא צריך לחלק אנשים לקטגוריות כל כך נוקשות. סטרייט, הומו, לסבית, א מיני, בי סקסואלי. הרי אני בטוחה שיש המון מצבי ביניים. ובכלל, לתחום אנשים לתוך מסגרת של הגדרה זה אף פעם לא מדויק.

תגובה ל-moonie1 לגבי הקטגוריות:

האמת שאת מדהימה ביכולת ההבנה שלך את הנושא. במיוחד שאת מבינה הכל לבד מעצמך. בי זה מעורר התפעלות. אכן, בסופו של דבר, הדברים לא נוקשים ויש המון מצבי ביניים. או נכון יותר: הכל סקאלות! כלומר: גם כשמישהו אומר שהוא הומו-מיני, עדיין יכול להיות שיש לו משיכה גם לבני המין השני, רק נמוכה יחסית. כשמישהו אומר שהוא א-מיני , עדיין יכולה להיות לו משיכה מינית כלשהי, רק נמוכה יחסית... ואין באמת קו ברור שמבדיל בין א-מיני למיני. הנה, החבר שלך למשל, עם חשק נמוך מעט מהנורמה. אני מניחה שהוא לא מגדיר את עצמו כא-מיני, פשוט כי גם אם זה לעיתים רחוקות יותר, הוא עדיין רוצה ומעונן במיניות בחייו. רק פחות ממך. לרוב, מי שמגדיר עצמו כא-מיני, לא יחפש מיניות בחייו עם בן-זוג. או לעיתים באמת מאוד רחוקות. למעשה, לאלו שכן מחפשים את זה לפעמים לפעמים, אנחנו קוראים א-פור. כי אם א-מיניים מיוצגים ע"י הצבע השחור והמיניים ע"י הלבן, אז באמצע יש את האפורים.. (צבעי הגדל של הקהילה) והכל נזיל ורציף. ההגדרות המדוייקות נועדו כדי להסביר את הצבע 'המושלם' את נקודת היחוס ממנה את משליכה הלאה. ותמיד תוכלי למצוא גם כאלה שההגדרה המדוייקת מתאימה להם. למשל, א-מיניים מוחלטים. או הטרו-מיניים מוחלטים. מקווה שזה היה מובן... כשאנחנו מעברים הרצאות על א-מיניות אנחנו משתמשים כאן בגרף שמראה את זה בצורה מצויינת.

moonie1

New member
פיספסתי את כל האקשן...

אני נוטה להסכים איתך ועם המבורגר76. לו רק אנשים היו בכלל פותחים את עצמם לרעיון שיש המון מצבי ביניים, אני חושבת שהרבה מהם היו יותר שלמים עם עצמם. בכל מקרה, השרשור הזה היה מאיר עיניים עבורי. תודה למגיבים על התשובות הכנות והמבינות. שמחתי להכיר :)

עונה ל-moonie1

זה נכון שלאט לאט בסוף יבינו שמיניות זו סקלה וגם הנטייה. כמו שד"ר דרבי אמר במאמר שלו (למי שיש לינק, שיוסיף) שבעתיד אנשים לא יגידו "אני סטרייט" אלא יגידו "אני 90% סטרייט ו- 10% הומוסקסואל". יש אפילו אנשים שהנטייה שלהם משתנה במהלך במהלך חייהם. למשל, בחור שהגדיר עצמו כהומוסקסואל, טען שהיו לו כמה שנים שפתאום נמשך מינית לנשים ורצה בקשר איתן ואח"כ חזר להמשך רק לגברים. כך שזה מתאים למה שד"ר דרבי אומר, הבחור הוא 90% הומוסקסואל, ו- 10% סטרייט

אלב85

New member
או שאולי בעתיד

אם מישהי תעיד על עצמה שהיא סטרייטית/לסבית זה יהיה מוזר. אנשים יחשבו: למה היא מתעניינת רק במין אחד? איך איבר שונה אחד בגוף של האחר משפיע על היכולת שלה להתאהב או להמשך אליו? איזה מוזרה... ואז כל המונוסקסואלים (=הנמשכים רק למין מסויים) יתאגדו ויצעדו ברחובות כדי לדרוש הכרה..

orald

New member
כשהיום הזה יגיע...

נקצור בהם עם מכונות ירייה!
לדיקטטורה להט"בית הצבע Orald לשילטון עוד עתה!

ותשובה שלי

ובכן, כמי שהתבגרה בתחילת שנות השבעים, אז אני אגיד לך שכן הייתי מעדיפה להיות מינית. לא הבנתי מדוע אני חריגה: לכולם יש חבר ראשון, נשיקה ראשונה, הפעם הראשונה ואצלי זה לא הגיע... המבנה המשפחתי היה סטנדארטי והבנתי שעל מנת להקים משפחה אני חייבת למצוא בן זוג.(דרך אגב בעיר הקטנה שבא גדלתי גם הומואים ולסביות היו מילות גנאי בתקופה הזאת...) תמיד רציתי ילדים ולהקים משפחה משלי. למזלי התבגרתי (עדיין בסימני שאלה עצומים מדוע אני חריגה), כל החברות מסביב התחתנו וילדו.... בסופו של דבר למזלנו בתקופתינו אפשר להקים משפחה וללדת ילדים גם בלי להתחתן. והיום יש לי ילדים, יש לי משפחה (הורים ואחים) נפלאים, יש לי חברים נהדרים. בקיצור יש לי הכל ולא הייתי משנה כלום. ובעולמנו הסביבתי גם המבנה המשפחתי החריג שלנו הוא כבר לא חריג ומקבלים אותנו כמו שאנחנו. כך שנכון להיום לא הייתי רוצה לשנות כלום. (לא קראתי את השרשור שנמחק, זמן המחשב שלי הוא די מצומצם)

orald

New member
עדיין הומואים ולסביות הן מילות גנאי.

אבל נעמוד על שלנו ולא ניתן לנבערים ולשונאים לרמוס אותנו!

למעלה