מותר גם לי
קצת??

מותר גם לי ../images/Emo7.gif קצת??

ראיתי יש הרבה שאלות/דיונים
אז החלטתי לשפוך גם קצת מה-
... עובר עלינו שבוע לא קל בכלל, ואני מקדימה ואומרת שאחרי האסונות שפוקדים את המדינה שלנו מי אני שאבכה או אתלונן.. ובכל זאת צרת רבים נחמת טיפשים לא? אז ככה...
בעניין ההנקה- איתמר יונק בעצבנות בזמן באחרון (רק בהנקות ביום) הוא יונק 2 דקות ומתחיל להתעצבן ולבכות. לא עוזר לו כלום לא שינוי צד/תנוחה או גרפס... הוא בקושי אוכל... וממש לא רגוע
לא ברור לי אם זה הבטן או השיניים או מה?
בעניין הלילות- במקום להשתפר זה מחמיר, הלילה איתמר קם כל שעה שעה וחצי
די.... אני מתה לישון.... והוא מסכן מה הוא אשם, בטח הוא יהיה רעב אם הוא אוכל כל כך מעט (קצר) כל ארוחה?
ובעניין הטוסיק שלו- למי שלא קראת לפני כמה ימים.. יש לאיתוש´ כבר שבוע פיטריה בטוסיק וכבר הייתה הטבה ושוב יש החמרה בטוסיק, לפחות המפשעות יותר טוב... אז אתמול אחרי ביקור נוסף אצל הרופא קבלנו תוספת לדרמקומבין גם משחה לכוויות!!! ופולידין (לעשות אמבטיה איתו)... אז הוא בוכה נורא מכאבים כשאני שמה לו משחה (היום קצת יותר טוב) אזל אתמול??? סיוט פשוט.... אז הוא סובל ואני איתו... ומה הוא אשם המסכן? טוב...
על ההשתפכות אבל הייתי צריכה את...
מאיתנו

היי אמא של איתמר ..הרבה ../images/Emo24.gifים

עצות עדיין אין לי "אנחנו חדשות בתחום" אבל רק יכולה לאחל לכם לילות שקטים ..טוסיק חלק ושהכל יהיה בסדר ומהר. תרגישו טוב.. מור ונעם..

dana29

New member
קבלי ../images/Emo24.gif..אמנם לא במצבכם, אבל

את יודעת שגם אנחנו בטיולשנתי בשמן האחרון...אולי הסופ"ש בת"א, ישפר את המצב?????

נירית1

New member
../images/Emo24.gif

כיוון שגם עלינו עוברים ימים לא קלים אני כלכך מבינה אותך , אבל רעיונת אין לי רק מקווה שזה יעבור מהר

הצעה מנסיוננו

לגבי הישבן שלו- בלינאום הרמל ועדינול לאחר כל החלפת חיתול אחרי שאת שוטפת אותו ומיבשת לו את האיזור תטפטפי מספר טיפות של בלינאום הרמל על האיזור ,תמרחי ותשאירי להספג בעור לפני שאת ממשיכה בהחתלה . ולגבי משחה- במצב הזה תשתמשי בעדינול במקום קרם אחר (במיוחד לפני השינה). וכמובן להמשיך בטיפול הרפואי שקיבלתם. שחר יצאה מהבית חולים עם פטריה (ואף אחד לא ידע אותנו על כך)ועד שהיא טופלה ויצאה מזה זה לקח לנו שבועיים ומאז היו פטריות כמה פעמים וגם כוויות משלשול מאוד חומצי- ככה שהניסיון אצלנו עשיר.

../images/Emo24.gif לך ולאיתוש ממני ומנורי

תדעי לך שכבר שני לילות אני חושבת עליכם. כי הלילות היו לנו איומים!!! נורי הוציא שן עליונה והתעורר לי כל חצי שעה-אני לא מגזימה. אז זה סיוט אמיתי כל פעם אני כבר צוללת לתוך שינה והוא מעיר אותי,ממש עינוי. לפני יומיים בכיתי בלילה וריחמתי על עצמי,פשוט ישבתי, הנקתי(אלק,הייתי מוצץ)ובכיתי. ונזכרתי שכשהוא היה בן חצי שנה בערך הוא התחיל לקום לי באמצע הלילה ולהיות ער לאיזה שעה. בדרך כלל הוא גם היה דופק שלשול בגלל השיניים. אשכרה הייתי קמה איתו מבלה איתו בסלון ואחרי שעה חוזרים לישון. לא בטוח שהוא יונק כל הזמן מתוך רעב אלא מתוך רצון להרגע. תנסי לקחת גזה ולכרוך על האצבע ולהרטיב קצת. ואז לעסות לו החניכיים איתה,הוא בטח ישתגע על זה וינשוך את זה בטירוף. זה הסימן המובהק לשיניים הבוקעות(לפעמים ןלוקח להן חודשיים ויותר) אבל העיסוי הזה מאד נעים להם בדרך כלל. אם זה מעודד...עוד 4 חודשים כבר תשכחי מזה ויהיו צוירס חדשות שיעסיקו אותך
זוכרת איזה צרות העסיקו אותך לפני 3 חודשים?

noa2

New member
קבלו../images/Emo24.gifגדול

אין לי הרבה עצות להוסיף, רק מקווה שהכל ישתפר
וכמו שאמרה אמא זולו- הכל ענין של זמן- בעוד חודשיים לא תזכרי מה היו הקשיים של היום, ובעוד שנתיים... בכלל תהיינה צרות אחרות (אבל אני מניחה שכבר לא יהיו כוויות בטוסיק ובטח גם הלילות יהיו יותר טובים, רק לגבי ההנקה אי אפשר לדעת איך היא תהיה בעוד שנתיים
)

יש לי רעיון בשבילך../images/Emo62.gif

היי תאיר, במקרה קפצתי לביקור קצר בפורום וראיתי את ההודעה שלך - נשמע לי מאוד מוכר ... יתכן שהבעיה שלכם עם ההנקה מקורה בעודף חלב, או בחוסר איזון בין חלב קדמי לאחורי. הסימפטומים שאת מתארת של בכי ועצבנות על השד (בעיקר ביום באמת, בלילה זה קורה פחות) ושל אכילות תכופות, בשילוב עם חשד לכאב בטן (כאילו גזים) יכולים להצביע גם על תופעה כזו. האם היציאות שלו נהיו קצת ירוקות? אצלנו זה קרה עם תומר כשהוא היה בן שלושה חודשים בערך ומה שפתר את הבעיה היה שבמשך מספר ימים הנקתי כל פעם רק מצד אחד. אם תומר ביקש לינוק עוד - ועדיין לא עברו שלוש שעות - הצעתי שוב את אותו הצד. זו שיטה טובה לוודא שהם מגיעים לחלב האחורי... עם מיה כבר ידעתי מראש שיש לי יותר מדי חלב (השאיבות האינטנסיביות בהתחלה הביאו אותי במהירות רבה לייצור של יותר מ-1600 CC ליום) ולכן מלכתחילה אסתר המליצה לי להניק כל פעם מצד אחד בלב, ולהחליף צד רק אחרי שלוש - ארבע שעות. אני מצרפת קישור למאמר מאוד טוב על הנושא. תראי אם התיאור מתאים למה שעובר עליכם.
וגם
מור

מור חמודה איך הולך לך????

את קלעת בול.. באמת הקקי קצת שונה ויותר ירוק... אני בד"כ הנקתי מצד אחד, וחזרתי לשני צדדים בגלל שאסתר כתבה שכדאי כדי לגרות את שניהם בכל הנקה!!! אבל אולי באמת אני אחזור להניק צד אחד... תודה ונשיקות לידודס

שמחה לשמוע שקלעתי. קקי ירוק לפעמים

גם מופיע כתוצאה מהברזל (וגם כאבי בטן) ולכן אסור להסתמך על זה כסימן יחיד. אבל מכיוון שאת מספרת שבדרך כלל הנקת מצד אחד, זה נשמע מאוד מתאים.
בינתיים הולך נהדר. להקים חברה זו באמת הרפתקה ואני לומדת המון דברים חדשים כל יום. וברוח הפורום - אני נורא שמחה שמיה עדיין יונקת בגילה המופלג. יש משהו כל-כך נעים ומרגיע בלחזור מהעבודה ולפגוש זאטוטה קטנה שרצה אלייך בכל כוחה, קופצת לזרועותייך ואז אנחנו מתחברות לנו לרגעים שקטים של הנקה. אני משוכנעת שהרגעים האלו יחסרו לי כל-כך אחרי שמיה תיגמל ...

מור - אני מזדהה עם ההרגשה שלך:

ההנקה הופכת לאי של שקט, שפיות ואושר זוגי ופרטי. ממש תענוג

תודה על כל ה ../images/Emo91.gif וה ../images/Emo24.gif

אז ממש תודה על התמיכה והעידוד ועינת ונעה אני בהחלט אנסה את ההמלצות.. לעדכון... יש שיפור ניכר בטוסיק החמוד... טפו טפו שלא תהיה שוב החמרה... והלילה הוא קם רק פעמיים... טפו טפו גם על זה לא? וזהו... הכל נכון ואני מחבקת ומנשקת אותו ברגעים אלו.. ומחכה לצחוק על התקופה הזאת... ושוב שרק אלו יהיו הצרות שלי לא???? נשיקות...

ענתש

New member
תאירוש ואיתמר החמוד - רק עכשיו

ראיתי, אני שמחה שנתנו פה עיצות מעשיות ומקווה שהן יעזרו. מאחלת לך הרבה כח תאיר ושולחת
גם לך וגם לאיתמר המסכן שסובל.

zimes

New member
../images/Emo24.gif

האמת - נשמע כאילו הכל קשור לטוסיק. יש לך מושג ממה זה נובע? זה יכול להיות קשור לאוכל שהוא/את אוכלים? תחזיקי מעמד - גם זה בטח יעבור יום אחד, לא?

אז זהו שאיתמר אוכל רק "אותי" ../images/Emo8.gif

ואני לא שיניתי כלום בהרגלי האכילה שלי
כולם שואלים אותי ממה הפטריה? לא ברור לי, וגם לא חשבתי שיש לזה סיבה ברורה. חשבתי שזה משהו שקורה בגלל רגישות שבעור/בגוף או לא יודעת... אני מתחילה להרגיש שאולי אני עושה משהו לא בסדר????

inbale

New member
הלוווו מפלצת הריגשי הגיעה???

שימי בצד את רגשות האשם. יש המון סיבות לפטריה שכזאת.. 1. אוכל חומצי שאת אוכלת - אצל יערה כשהניקתי ושתתי מיץ תפוזים היה נגרם אודם באיזור הפיפי. 2. רגישות לחיתול - למרות שנהוג לחשוב על ניפלאות החיתולים של היום יש לא מעט ילדים שמפתחים רגישות לחיתול עצמו. כדאי להלחליף מספר סוגים של חיתול כל פעם לתקופה ולראות אם יש שינוי. 3. תתני לו אצידופולוס לתינוקות - בדרך כלל תוך 24 שעות תהיה הטבה בפטריה. 4. כשתהיה הטבה בפטריה תקפידי למרוח בכל החלפת חיתול משחת סיליקון - לפעמים גם סיליקון טהור כמו שקונים בקופת חולים עושה ניפלאות. 5. עוד נקודה למחשבה - רגישות למגבונים. למרות שזה די נדיר. 6. גרשי מהר את רגשות האשם - את אמא ניפלאה!!

למעלה