מותרת לי

ferdinand

New member
מותרת לי

שוכבת על הצד בחושך, ישנה. כרית חבוקה בחיכך, בין ירכייך. בגבך אלי. ואני לא נרדם. מכנסוני טייטס שחורים קטנטנים חושפים יותר מטפח מישבנך, שבוהק אלי באור שבוקע מהפרוזדור. קווים עגולים מושלמים. גופיית הדפס כחולה, כתפייה אחת שמוטה על הזרוע. שער גולש, פרוש על כר שנייה. עורג אלייך. להיצמד אלייך. לדחוק את איברי כנגד הרווח השחור בין ישבנייך. ללפות את שדייך, ללקק את צוארך. לחדור אלייך, לזיין אותך. את מותרת לי. אבל לא בהישג ידי. שוכב בחושך במרחק מה. בוהה בקסמיי חמוקייך. ומאונן. וכשגומר, מוחה את הרטיבות מעייני, ומבין רגליי.

אויי אויי אויייייייייייייי

כואב לי כואב. היא שם. לידך. אייך זה שהיא לא בהישג ידך? ולמה היא לא בהישג ידך? (לא קשור,אבל משהו שכתבתי אתמול...) *** כמה דברים השארתי אצלך? שאריות של מילים,זוג תחתונים. חלומות הזויים. כמה דברים הנחתי שאצלך יישאר, את בתוליי כמעט והשארתי אצלך. כואב לי לדעת שיכולת להיות הראשון. כואב לי לדעת שאמות בלי בך לגעת. כאב הוא משהו גדול. געגוע. משהו שחסר. הקול, שעד עתה היחיד שהחזיר בי נשמתי, מלבד אלוהיי. מוזר לומר אהוביי. כי לא היו. אני בספק אם יהיו. אתה הפנטזיה הבאה שלי. אתה. החלום שלא ימומש. שלא מומש. אין דבר... עוד שנייה יבוא חדש. ***

למה פרדי, למה אסור?

קטע מקסים.

rhi

New member
רק נשוי ותיק יודע למה ../images/Emo8.gif

היא שם לידך ובכל זאת כל כך רחוקה... מדהים!

נוגע לא נוגע,

מותרת לך בשם החוק,ואתה עוצר בשם הרגש,פוחד לגעת בפרי המותר... מרחק של נגיעה ריפרוף לחישה והיא?היא שלך עורגת ומתאווה למגעך בתוכה

../images/Emo10.gif פרדיייי זה היה עצוב ../images/Emo7.gif

אין לי מושג מה הסיבה ואני לא בטוחה שהייתי רוצה לדעת אבל כהרגלך כתיבה מעולה הצלחת לגרום לי להיות עצובה לחשוב על הגבר שנמצא שם בחדר ממולה ומאונן עליה על זו שהיא שלו אבל כל כך רחוקה ממנו

Kטלנית

New member
ולי מותר????

יש לי משהוא שכתבתי אני לא יודעת מי אתה אז אל תיקח אותי אישי ככה זה אין לי מושג מתי זה התחיל כל שאני יודעת שאני איתך אבל לא שלמה משהוא מחלחל בי הלואי ואני טועה הלואי וזה באמת רק השיגרה אבל אני לא מסוגלת לשכוח את הריח הריח המתקתק שהיה בחולצה שלך אז בכביסה היא לא נכנסה למכונה היא כובסה בדמעות חמות כואבות -לילה- אותו החדר אותה המיטה שוכבת בגבי אליך בחושך עושה את עצמי ישנה מריחה מרגישה אותך אתה כל כך קרוב כל כך רחוק המבט שלך חורך לי את הגב ואני לא זזה אני "ישנה" אנחנו עדיין ישנים באותה המיטה ואני מחכה להרגיש את כובד משקלך לא עלי! אלא בצד שלך. (ממתי יש לנו הצד שלי הצד שלך?) שומעת אותך אותך מתרחק שומעת את הנשימות המואצות שלך שומעת אפילו את הדופק שלך שומעת את הפורקן שלך אתה יוצא מהחדר מעכשיו תישן בסלון? דמעות חמות זולגות רק כשאני בטוחה שאתה לא תשמע! ורק מתוך הבכי אני נרדמת ואז אני באמת ישנה.

למעלה