מותקפתמותק

מותקפתמותק

תגידי לנבוקוב שאני לא מדבר איתו. ואם הוא ישאל למה, תגידי לו שאם הוא לא יודע, זה הרבה יותר חמור. בשורוק. אה, וגם תגידו לו שיגיד לך שאני לא מדבר גם איתך. מאותה סיבה.

קפת

New member
מה? מה? מה?

מה עשיתי לך? מה עשה לך נאבוקוב? מה נאבוקוב עשה לי? למה אנחנו אפפם לא עושים את זה יחד? מה אתה רוצה בכלל, יא גולם. תפסיק לפזר פה מניפולציות בנסיון להגיע הביתה בשלום ובכלל, ממתי אתה נכנס לפורום באור יום? שוב פטרו אותך, או שסתם זרקו אותך מהאולימפוס בבוקר ואתה מחכה ללריסה שתתפנה להסיע אותך חזרה... השמועה אומרת שהיא גרה הכי קרוב למרגלותיך, כלומר בדרום-מזרח אלבניה, פינת מקדוניה. חתכת איזור נכשל בחרת לעצמך, טפי.

נחשל, עילגת

ובכלל, אולי עברתי אזור זמן ועכשיו חשוך פה? אולי זכיתי סוף סוף להכרה בינ"ל על התיאוריות המהפכניות שלי וקיבלתי מלגה שמנה מהרווארד? אולי סתם יש לי קנדידה ועלה לי החום? למה תמיד את מספקלצת ספקולציות?

קפת

New member
נכשל, מהמלה כישלון*

לפני שאתה שואל אותי שאלות על קנדידה והרווארד (אם עושים גוגל על שני המושגים מקבלים דברים מאוד מפתיעים), תענה לי על שלי. *אסוציאטיזית, זה מה שמתחבר אליך באופן מיידי. גם לאלבנים ולמקדונים**. לגבי לריסה אני משאירה לך לספקלנט בעצמך **ראיתי בשבת דיוידי של הסרט אלכסנדר. חבל"ז מאוד על הזמן*** ***ביזבוז**** ****מיותר***** *****פטר חמור גם

נחלצת, אבל לא בכבוד

אבל מה לך ולכבוד? אני לא רואה דיוידים בדויד כי אין לי זמן להבלים. אני בנאדם רציני. מאד. וגם עסוק. מאד. בגל זה גם אין לי זמן לגגל על מושגים כמו קנדידה והרווארד. אני מעדיף סיפיליס וקיימברידג'. מה ההעדפות שלך? חוץ מאנאלי, כמובן.

קפת

New member
אתה טוען שאתה בנדם...

כלומר, שכל הדיבורים על היותך אל, וממציא דתות ופילוסוף שהגותו שתשנה את פניח העולם - הם חרטברטה, בדיוק כפי שידענו כולנו זה מכבר? אני מבינה שאני יכולה להתייחס לפליטת הפה שלך (טוב לדעת שאתה יודע לפלוט משהו) כאל הודאה שלא תחת לחץ פיזי כלשהו (מכחישה, זו לא הייתי אני). קונדילומות וגבעת רם. שווה-שווה.

אם רק היית טיפה'לה משכילה

את יודעת, אחת שקצת קוראת פילוזופיה ויודעת לאיית "נחשל", היית יודעת לגמרי בקלות ולבד שאחד ממאפייני האל הוא שמתוקף היותו כל יכול, הוא גם סך כל הפרדיקטים*. ולכן אני גם בנדם. ובכלל, אפפם לא טענתי שאני אל. רק חצי. בנם של זיגפריד ואפרודיטה חמור. *אם לא תמצאי מה זה בגוגל, תבקשי מנבוקוב שיזביר לך. לימדתי אותו מה זה בעצמי פעם. או שזה היה סוליפסיזם? וואלה לא זוכר.

את צריכה לגור באלבניה

או בכל מקום אחר בלי חיבור לאינטרנט. זה יעשה לתדמית הוירטואלית שלך רק טוב.

Ricca

New member
דווקא באלבניה יש אינטרנט.

אבל דעות קדומות מחמיא לך.

נץ666

New member
חששתי שתהיה לי תחרות על זמן איכות

עם אבי הגאון הידוע נאבוקוב. קבל ח"ח איש הפח

בחיי שלא ראיתי שזה אתה

שמלקט פירורי צומי מסנטרי. חשבתי שזו היתה לריסה, אבל כל הנעליים נראות לי אותו דבר מלמעלה. אל תדאג, יש מספיק פחחח לכולם.

נץ666

New member
אני חושב שאני זכאי להתיחסות

רצינית יותר, ולא לזלזול שטחי מהסוג שזרקת עכשיו. אני לא כמו כולם כמו שאתה לא כמו כולם. חוץ מזה לא זכור לי שקבענו שאתה למעלה ואני למטה, או איזו החלטה לגבי המיקום היחסי-ההדדי שלנו בגלקסיה הזו

נאבוקוב

New member
מאמיקפתמאמי

תפטירי בבוז מודגש בקצה לאיש ההוא, פ"חח, שיחפש הוא יודע איפה מי ינ.'ענ'.ע אותו ואז, אולי, ויזכה בחייו (מרובי הסיפוקים הזולים מילדות להן הוא קורא "בתי") בקצת תפארת מחודשת.

עקב חדשות טובות שלחש לי הרוח

אני סולח לך, ומקבל אותך באהבה חזרה להרמון שלי. משרת הסריס הראשי טרם נתפסה. ידעתי שתחזור כמו כלבלב מטאפיזי.

קפת

New member
אפשר להוציא את הפטר מהחמור

אבל איפשר להוציא את החמור מהפטר: מי אתה חושב שיכנ.ע את הנאבוטקוף של יפסיק להתנ.ענ.ע? אני, אני, אני. והוא לא חוזר כמו כלבלב מטאפיזי, כי אלפכל הוא אפפם לא הלך, וביתכל משום שהוא אריה שואג, ותותח, וכלי-כלי, וגבר-גבר-גבר, וגאון קטן של קפת. ואתה סתם מניאק. חצי אל, עלק. עכשעיו תתנצל בפני על כל ההשמצות הפרועות שהשמצתני ואולי, אולי אני אסכים לסלוח לך. וגם להאפשר לך תקופת ניסיון כסריס בהרמון *שלי*. כי בתור אחד מנערי ההרמון, הביצועים שלך היו כושלים ונחשלים. לא יזיק לך להתחיל לקרוא מדורי סקס בשבועוני נשים, מדי פעם. במצבך, זה יכול רק להועיל.

עיניםקפתעינים

ב"הרמון" שלך אין סריסים, רק קשישים מבולבלים ואימפוטנטים שאחרי שחזו במערומיך החליטו להפסיק לקחת את הויאגרה, ועקב סלרוזה במצב מתקדם לא מצליחים למצוא את הדרך החוצה. עכשיו, אחרי שהסברת לי מי שיכנע את הנעבך לחזור לאן שחזר, אני מבין למה העינים שלו מפוחדות וכבויות. מה עשית לו מפלצת? למה בכל פעם שהוא מטיל את מימיו הוא מייבב חלושות? דרך אגב, שמת לב כמה פעמים ובאילו חדווה ובטחון עצמי את משתמשת בהטיות המלה "נחשל" מאז שלימדתי אותך איך לכתוב אותה? תמיד ידעתי שעם קצת הדרכה והכוונה, את עשויה להחשב ליצור סמי אינטליגנטי.

קפת

New member
יום אחד אני אמציא

סמי אינטליגנציה, ואתה תהיה קוף הניסוי שלי. אם הניסוי יכשל, והאינטליגנציה שלך תמשיך להיות שלילית, אני אדע שצריך לצאת מיד להנפקה בבורסות העולם, כי אני בדרך להיות מיליונרית. אם אהיה מיליונרית, אני מבטיחה לבנות לך כלוב מזהב בחצר האחורית שלי. נאבוקוב: פטר ואני שוחחנו - כלומר, אני אמרתי דברים ופטר בעיקר הקשיב והינהן - ואפילו הסכמנו - כלומר, פטר הודה שאני צודקת בטירוף ובכל דבר שאני אומרת - שאתה מותק ואנחנו אוהבימותך מאוד.

למעלה