מותם של חברי הרומח..

מותם של חברי הרומח..

אילו הייתם יכולים לתת מוות הולך לכל אחד מחברי הרומח, אז מה היה קורה להם? ברייסטלין היו עושים לינץ' נחיל של שפנים קרמון היה נחנק מתפוח אדמה מתובל קיטיארה הייתה חוטפת עגבת לאורנה הייתה מתה מסכרת ועוד היד נטויה
 

Miss Pigmelion

New member
חחחחחחח...אמ *חושבת*../images/Emo76.gif

קיטיארה הייתה מתה מאיידס. חלמיש היה מת מהתקף לב (אוי, האירוניה חוגגת...לא.) גדיל היה נתלה על גניבה. מי נהר היה מת בצרחה. מי נהר היה מת מתוך שינה, על מצבה יהיה רשום: אפילו במותו לא הוציא הגה מהפה. תניס היה נהרג בקרב מכות בעודו שיכור בפאב אמריקני כנגד ביריון שיתגלה כקרמון. לאחר מכן קרמון ילך ברחובות שיכור וידרס. זה שידרוס אותו יהיה רייסטלין שיחזור שיכור מבילוי בפאב אחר, לאחר שמישהי זרקה אותו. טיקה תסכל במחבתות.
 
*חיוך זדוני*

רייסטלין היה מת ממנת יתר של סמים שהוא לקח באחד מהטראנסים הקסומים שלו. חלמיש היה עולה על מטוס בפעם הראשונה בחיים שלו, כשהוא רוטן על כמה זה לא טיבעי, ולמרבה האירוניה, דווקא בטיסה שלו מנוע היה נכבע והוא היה צולל אל מצולות הים... סער היה מנסה לצאת נגד מטוס קרב (המקביל לדרקון). הטייס אפילו לא היה שם לב אליו, אבל המטוס היה עובר קרוב מדי אליו והסילון היה הורג אותו. תניס: אחרי שהיה עובר קורס קצינים בהצטיינות, היה מקבל פיקוד על יחידת מסתערבים. למרבה הצער, זיהו אותם באחת ההתקפות. דקה ארוכה תניס ניסה להחליט האם להורות על נסיגה או להשיב אש, עד שכדור נחמד נתן את התשובה...
 

סרינה99

New member
רייסטלין קריסניה ודלאמר

רייסטלין היה מתוודה בפני קריסניה שהוא בעצם הומו והיא הייתה הורגת אותו במכה עם התליון שלה בדיוק אז דאלמר היה נכנס לחדר צועק "אהבתי אותו" וחונק את קריסניה עם התליון
 

Miss Pigmelion

New member
חחחח...../images/Emo76.gif

ואז הקוסמת הזאת עם הגלימות האדומות או שחורות, שכחתי, שאוהפת את דאלי הייתה שומעת את זה וצועקת: בגדת בי! ועם המג החלש וזהוב העור הזה! זונָע! והייתה לוקחת את התליון וחובטת בו מלא פעמים וחותכת אותו ודאלי היה מת. וגדיל היה נכנס ואומר: שלום! הי! למה כולם פצועים? מה קרה. רייסט? שו? נעים מאוד קוסמת עם גלימות שחורות/אדומות. אני גדילן קוץ רגל, אולי את מכירה את דוד שלי? הוא אמר שהוא ראה קוסמת עם גלימות שחורות/אדומות באביס. אולי זו את? הוא היה עם ציצית, והיו לו המון כיסים. רגע, חלמיש גם אמור להיות פה? תניס פה? וקרמון? אוו..חיחיחי..קרמון שיכור..הינק, גם אני... ואז הקוסמת תגיד, עוף מפה קנדר שיכור! והוא ייצא. ויגלה אחר כך שאכשהו התיליון הגיע אליו לכיס. ואז יתחילו הרציחות הגדולות..בתיליון הזה יש כנראה משהו.
 

Laguna MIF

New member
חחחחחחחחח../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

הורס! הכל! דאלאמר-היה מתוודה בפני רייסטלין שהוא שרף קלוריות (או איך שלא אומרים את זה)עם קיטיארה ואז רייסטלין היה הורג אותו עם כדור אש על בגידה...זה צולע..ואז...היה בא פיזבן והורג את רייסטלין על זה שהוא גנב לו את הכישוף של כדור האש....זה גם צולע..
 
המממ......./images/Emo48.gif

טיקה הייתה נכווית אנושות לאחר טיגון לא מוצלח עם המחבת. גדיל היה גונב חגורת נפץ רגע אחרי ההפעלה ורגע לפני הפיצוץ. קריסניה הייתה נמחצת על ידי פסל שנפל במקדש פלאדין. אמממממממ.....אה! תניס היה זוכה להתרעה מראש שעל עירו עומד לנחות אסטרואיד ענק, אך נמעך למוות לפני שהצליח להחליט לאן לברוח.... אממממ.... נגמרו לי הרעיונות כרגע, אבל אולי אחר כך....^_^ מקווה שתאהבו!
 
למעלה