"מותו של מעריץ"

בילביס

New member
"מותו של מעריץ"

"מותו של מעריץ אחרי שהמלך שלו מת" / מאת בילביס השנה 1977 (ליתר דיוק 12/08/1977), "המלך במצב קשה" מודיעים בעיתונות וברדיו, "לא ידוע כמה זמן נשאר לו לחיות". אמי בחדר לידה איתי ואבי (ז"ל) מקבל את ההודעה לא יודע אם לבכות או לצחוק ברגע שמודיעים לו את זה. 16/08/1977 אלביס מת, אבי (ז"ל) נשבר לרסיסים. לאן מובילות הדרכים עכשיו אין יותר מלך אין יותר דבר אחר (אבל אני באתי לעולם משלימה את החסר). שנים עוברות ואבי (ז"ל) שומע את שיריו של אלביס ומוריד דמעות. מגיע הרגע שאני כבר שואלת שאלות. (אמיר הוריד לי את השיר "מכתבי אהבה" ונתן לי לי לשמוע ונזכרתי איפה שמעתי אותו בעברי הרחוק). אבי (ז"ל) בסלון שומע את השיר ומוריד דמעה, אני שואלת אותו "למה אתה בוכה" ואז הוא צועק עלי ואומר לי "תעופי מפה". לפעמים כעסתי על אלביס למה שהוא עשה לאבי (ז"ל) שגרם לו לבכות ולהכנס לתוך עצמו בלי אפשרות שאני בתו שהוא אהב מאוד (למרות שיש לי עוד שני אחים). אבל היום שאני בוגרת ונכנסתי לפורום שנפתח לכבודו של "המלך של אבי" גרם לי להבין מה אבי הרגיש ושאין לי מה לשנוא את אלביס אלא להבין את מה שהוא עשה ל-"מעריץ השרוף שלו". היום שכבר חמש שנים אחרי שאבי מת אני רושמת את מה שעולה לי לכתב לזכרו של אבי זכרונו לברכה. שלכם ביביס

למעלה