מותא גם לי להמליץ?

דנייאלה

New member
אכן בישול לילדים, והנה התוצאה של הב

התוצאה של הבן שלי: הוא הכין רק מחצי כמות, הניח בתבנית פיירקס 24 יצא טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

דנייאלה

New member
אכן בישול לילדים, והנה התוצאה של הב

התוצאה של הבן שלי: הוא הכין רק מחצי כמות, הניח בתבנית פיירקס 24 יצא טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

pirge

New member
יאמי. גם מחצי כמות יוצא המון../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

bigjack

New member
גם אני ממליץ עליה בפעם השנייה

הבוואריה הזאת פשוט פצצה טעימה. היא קלה להכנה ואפילו הילדים יכולים לעשות כמעט הכל (חוץ מהחימום על הגז) אתמול הכנתי אותה בפעם השנייה, והפעם עבור החבר'ה. הכמות הספיקה לי לתבנית ח'פ בינונית ועוד כלי קרמיקה אובלי(שישאר קצת בבית....מה אני פראייר?
) ועכשיו הכנתי את הציפוי שוקולד, וציפיתי את התבניות....במכלת שלי לא היה שוקולד מריר אז לקחתי שוקולד מריר עם אגוזים, המסתי אותו בשמנת וחסכתי את הצורך בפיזור אגוזים למעלה. באמת עוגה ששווה להכין.

bigjack

New member
והנה תמונות טריות מהבווארייה

אני מוסיף לתערובת גם גרידת לימון או תפוז, והפעם פיררתי ביסקוויטים 'פתי בר' טבולים בחלב, פזרתי אותם בתחתית התבנית ושפכתי מעל את הבלילה הלבנה. לא התאפקתי וטעמתי עכשיו....הבסקוויטים מוסיפים המון.

pirge

New member
ביגי ביגי, וכבר ענית פה באופן לגמרי

ספונטני,על חלק מהשאלות. אז הבסקוויטים מוסיפים המון. חשבתי אולי עוד רעיון:
לשטח שכבת "פתי-בר" חומים. לצקת חצי כמות. לשים שכבת בסקויטים חומים נוספת. אולי אפילו לצפות אותם בסירופ שוקולד. לצקת את יתר הבוואריה. קישוט כיד הדמיון. שוקולד, פירות יער חמים וכו, אז שוב תודה. ערב נפלא לכולם.
ואולי יהיו לי עוד רעיונות.

liri לירי

New member
YYYYYYYYYY צחי אלו תמונות

מסוכנות הבאת לנו הערב. רק בגלל שחסר לי ג'לטין אני לא נכנסת למטבח עכשיו להכין את הבוואריה אחרת........... בוואריה טעימה וקלה מאוד להכנה שסחטה הרבה מחמאות בליל הסדר אצלי. והרעיון עם הביסקויטים נפלא - אנסה ואדווח

DUKASIT

New member
התבנית ניראת כמו הגודל הענק של החד

פעמי ולא כמו הבינונית
אני צודקת

למעלה