מושתקים ושותקים

מושתקים ושותקים

ההחלטה להוריד את תוכניתם של גזית וסגל היא האחרונה בשרשרת סתימת פיות תקשורתית. מאמר של יעל פז-מלמד בעיתון "מעריב".

chossy

New member
זה נראה כמו הרגשתה האישית של

הכותבת זה נשמע כמו טרנד הפוך על הפוך כאשר איש שמאל עכשיו יורד משידור של תוכנית זו או אחרת ,זה כבר סתימת פיות , חזון אחרית הימים שהרי תוכניות עולות ויורדות בקצב מסחרר ואולי הם שם שלא בצדק כבר מימים ימימה ?? למרות שאני אישית אין לי דבר וחצי דבר על השניים , לא לכאן ולא לכאן על גדי סוקניק וחברו אם אני לא טועה קוראים לו רוזן משהו ,שהיגישו פעם את חדשות יום השישי בהחלט יש בהחלט ויש

masorti

New member
ממש קוזקים נגזלים..

כשהשמאלנות בתקשורת הקצינה עד טירוף וסוף סוף מישהו התחיל לעשות סדר ולהחזיר את המצב לשפיות, אז הנציגים של בני-האלים זועקים על קיפוח.. אולי טוב שיחושו קצת (למרות שעובדתית כמובן הם טועים, אבל זו תחושתם הסובייקטיבית) איך חשים הציבורים הימניים בארץ במשך עשרות שנים. נ.ב. לא לשכוח שישראל סגל הוא חוזר-בשאלה ואנטי-דתי קיצוני (בין השאר בגלל הניגוד לאחיו הרב הסגפן), וגבי גזית גם הוא אנטי-דתי לא קטן. ולמי שלא ידע, גם אורית לביא-נשיאל היא חוזרת בשאלה (מדתייה למסורתית). אחלה של צוות הטרוגני היה לנו במערכות החדשות בישראל. כמה חובשי כיפה ראיתם בטלויזיה?... (ערוץ 1 + ערוץ 2) ניסים משעל... ניסים משעל.. ו..נכון - ניסים משעל. (+ הבלחות רגעיות של אורי אורבך בתכנית מלל) אה כן.. היה פעם קריין חדשות "סרוג" שהופיע ונעלם לאחר זמן קצר.

למעלה