מוששששש ווידיאו :]

Envenom

New member
לי זה הזכיר כאילו KKK...

רק ההפך. כאילו נגד גזענות ורצח וכאלה.. (KKK= Ku Kloaks Klan)

Envenom

New member
רק אני הגעתי למסקנה שגם זה מיחזור?

ז'תומרת.. בהתחלה הוא אומר "It feels so good to be back" כמו ב Square Dance בסוף הוא מזמזם כמו בסוף של White Amerika ויש Yo-eh כמו ב Till I Collapse אותי אישית זה מעצבן..

חחחח בדיוק אמרתי את זה לחברה שלי

שראיתי.. סבבה בג'סט לוס איט מיחזרת נוותר אבל שוב.. זה סתם נראה כאילו אין לו חומר חדש והוא חוזר על מה שהיה... כן זה דיי מעצבן..

Envenom

New member
כדאי שלא ../images/Emo46.gif

פאק אם הוא מתחיל למחזר.. שנשלם לו 25 אגורות על כל שיר?

bLAck hALo

New member
תראה...

לפי כל הדברים שעד עכשיו ידוע האלבום הזה פשוט הולך להיות "אמינם שואו-חלק ב" לצער כולנו ככל הנראה לעכשיו ככה זה פשוט נראה מה שהאלבום הזה הולך להיות אבלללללללללל.. אחד הדברים שצריך לזכור אצל אמינם שהבאנדם איכשהו מפתיע כל פעם מחדש. תמיד. אז ככה שעדין יש תקווה..

Envenom

New member
זה לא "אמינם שואו חלק ב"..

זה "אמינם שואו גירסה ב". אבל.. כן.. לא לאבד תקווה |סוגד לפוסטרים|

Altryne

New member
אפ זה היה גרסה ב'

אז זה היה אותם ביטים כמו בקודם רק ליריקס שונה פה שירים שונים! דיי כבר אז הוא משתמש באותם דרים שהןא השתמש בקודם ויהיה curtains up כמו קודם אבל רבעק למה להתלונן?! סוף סוך רואים אלבום באופק...

bLAck hALo

New member
אם האלבום יהיה ממחוזר עדיף כבר לא

לראות את האלבום הזה בשום אופק

דיסק חדש צריך חומר חדש..

זה כל הקטע במילה חדש..
אבל אל תדאגו יהיה בסדר... כמו שהילה אמרה הוא תמיד מצליח להפתיע כל פעם מחדש.. *הרבה "חדש" בהודעה אחת
*

CheN 007

New member
בינתיים ממה שמעתי מהאלבום

אין לי ציפיות גבוהות מידיי,שמעתי כבר 4 שירים מהאלבום וכולם די ממחוזרים ולא מושקעים במיוחד ואם כול האהבה שלי לאמינם האליל אני מרגישה שאני הולכת להתאכזב מהאלבום..

2pacgirl4life

New member
איך אתם יכולים לדבר ככה???

זה מעצבן אותי. איך יש לכם ספק שהדיסק שלו לא יהיה טוב? וזה שהוא חוזר על המשפטים החשובים בקליפים החדשים לפי דעתי זה פצצתי כי זה מזכיר לי את השירים הטובים שלו והתקופות הטובות שלו והחזקות. אז תפסיקו ללכלך עליו והולך לצאת לו דיסק בן זונה ואתם אמורים להיות בטוחים בזה. הוא אף פעם לא איכזב-אותי לפחות.

CheN 007

New member
כשהוא חוזר על זה זה

נשמע ממוחזר כאילו אמרת את זה כבר..עשית את זה היית שם רוצים משהו חדש ויפה בואו נודה בjust lose it הוא יכל לעשות כול כך הרבה יותר טוב זה השיר הראשון שלו שבו אני אומרת לעצמי "הוא יכל לשפר את זה לעשות פה ולעשות שם" ואני אוהבת את אמינם בכול הלב אבל ראבק,אתה יכול יותר טוב

למעלה