מוששששש ווידיאו :]

bLAck hALo

New member
מוששששש ווידיאו :]

http://www.rapbasement.com/ יוווווווווו!! ווידיאו ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!! סגנון וואיט אמריקה..

k k1

New member
../images/Emo47.gif

הילה תודה תודה תודהההההההההההההההההההההההההההההה! וכן זה בווווווול כמו וויט אמריקה רק אני לא יכולה לשמור את זה?

bLAck hALo

New member
=]

זה יותר טוב מוויט אמריקהההההההההה!!! תעשי מקש ימני ושמור בשם..

k k1

New member
השיר או הקליפ?

ושמרתי

bLAck hALo

New member
הקליפ...

השיר וואיט אמריקה לדעתי יותר טוב אני לפחות אהבתי אותו הרבה יותר

גם לדעתי וויט אמריקה יותר טוב

אבל הקליפ של מוש ממש טוב ותגידי הילוש הוא מוציא את זה לאמטיוי? ואת "און לאסט טיימ" זה לא יוצא כסינגל נכון?

bLAck hALo

New member
זה הקטע המוזר! שזה יצא ל-MTV

קראתי שדווקא כןןן משדרים את הקליפפפפפפ.. מוזר אממ יצא כסינגל משמיעים אותו ברדיו...או לפחות השמיעו כמה פעמים ב-HOT97 אז זאת הייתה התחנה הראשונה שניגנו בא את השיר ומשם זה הגיע לנט אז אני מניחה שזה יצא כסינגל

מה באמת?

באיזה אמטיוי? איך זה יכול ליהיות..? לא עבר מספיק זמן בשביל שיגיע לפה קליפ שני.

אמינוני

New member
אמ טי וי בארצות הברית...

כי אני גרה פה.. אז בטח זה גם יגיע לישראל לאמ טי וי

הביטט נורא לדעתי...

איטי מידייייי.... עוד שנייה נרדמתי.. אבל הליריקס טובבבבב לא ממש התעמקתי אבל ממה שקלטתי שם<חחח התמקדתי בקליפ> והקליפפפפפ טובבבבבב אהבתי שהוא שם לבוש מדים

Magi¢ Girl

New member
פאקקק... תודה!! דעתי על הקליפ.

מצוין, חזק... ייקח לי זמן להתרגל אליו אבל. יש לי שאלה- הכל שם תמיד אנימציה או באמת רואים אותו??

חחחח ושעה אני מנסה להבין אם רואים

אותו או לא.. אל תשאלו אותי למה אבל כל הקטע של השחור מזכיר לי את השואה<כן אני יודעת שלא קשור אבל זה מזכיר לי> טוב הכול מזכיר לי את השואה עכשיו כי חברות שלייייי חזרו מפוליןןןן אתמולללללל כמה התגעגעגעי וכל היום אני שומעת רק סיפורים על זה
כזה עצוב..

למעלה