מושפלת

מושפלת

טוב.. אז לא יודעת מה עובר עליי הערב (כן יודעת, עישנתי טיפה ופתאום יש לי אומץ), אבל הנה אני כאן... בת עשרים ואחת, קצינה משוחררת ממודיעין, שבע מאות חמישים ומשהו בפסיכומטרי. מרמת השרון, מבית טוב, עומדת ללמוד משפטים שנה הבאה. די גבוהה, רזה, נראית טוב. ואני אגמור לך על האצבעות כמו ילדה בת שש עשרה אם אני רק אשמע איך אני פרה כנועה ומטומטמת שמאכזבת את אמא ואבא. טוב, זה האפקט הדרמטי שלי.. אם הייתי יודעת לכתוב הייתי סופרת... מקווה לפגוש כאן אנשים. יש לי חבר, שקצת בקטע, ויושב לידי כשאני כותבת את זה. לא מחפשת לפגוש אף אחד ,אלא רק לחטט במוח של אנשים דומים, ולתת להם הצצה לשלי.

gidionline80

New member
אהבתי

את החתימה ומברוק על הצעד האמיץ. זו התחלה תקראי המון תתנסי המון עם הזמן יש סיכוי שתמצאי את שחיפשת

כן

תודה, גידי. בדרכי שלי אני מתנסה. באופן חובבני ואולי לא רציני עם החבר שלי. זה לא החבר הראשון שהיה לי שבקטע, וכמה דברים כבר ניסיתי. אני לא מקצועית או מ"הסצינה", אבל אני לומדת ומלמדת את עצמי מה אני אוהבת..... כל אחד והשריטה שלו, נכון?

A לוןA

New member
טוב, צריך להתחיל מאיפשהו

אני מניח שגם שהתחלת לחוות סקס, לא עשית מייד אורגיות המוניות
, וכאן זה אותו דבר. מתחילים, חושבים, מפנטזים, משתפים, ממששים, מנסים- לוקחים את מה שמוצא חן, ומשאירים מאחור את מה שלא. את עוד צעירה ויש לך המוון מה לגלות. בדסמ הוא מיטריה רחבה להמון סוגים ותתי סוגים של העדפות מיניות, שגם הן יכולות להשתנות עם הזמן וההעמקה, ואם את עושה את זה עם בנזוג שגם דואג ומתחשב- מה טוב. אז שיהיה בהצלפה, ותהני מהדרך!

מוניאמר

New member
להלן...

יש לי בן, קצין במודיעין, 760 בפסיכומטרי, סיים סדיר בפרוייקט ההוא של החכמים ועכשיו יש לו עוד כ-5 שנים לסיים שירות בקבע ואני בהחלט גומר עם מישהי שאני יכול לקרוא לה פרה מטומטמת ולאשר לה שאכן, היא איכזבה את אבא'לה...
ועכשיו להצצה למוחך: מה התחושה העמוקה שאת מרגישה מזה? מה מחרמן בזה?

שאלה טובה

טוב, זאת שאלה טובה. והתשובה היא, כמובן, שאני לא יודעת. ההרגשה היא כל כך... חזקה. עוטפת הכל. כאילו.. כאילו שכל הדם מגיע לי לראש, לפנים, כאילו שלא נשאר בי שום דבר חוץ מסקס ומהרגשה פיזית.. כאילו.. כאילו הוא מכיר אותי, כאילו הוא מרגיש אותי מבפנים.. כאילו.. אני לא יודעת. כאילו אני מתפוצצת. כאילו אני עומדת לבכות, רק שבמקום זה אני צורחת... אולי זה קצת דומה להקלה שמרגישים כשבוכים? כשהכל נשטף ממך בהקלה עצומה? ככה אני מרגישה אולי. הקלה. שבירה. גמירה. מין חמימות רטובה של בית, אם אפשר להגיד ככה... אני מתארת לעצמי שעם כל הקשקוש הזה, לא הסברתי כלום, אה?

גם אני

באנגלית יש מילה נהדרת, Docile. זה יותר מכנועה, יותר מצייתנית... היא מזרימה לי את הדם בגוף כל פעם שאני שומעת אותה.

למרות האנגלית המעולה שלי

הייתי צריך לחפש ב-מורפיקס את פירוש המילה
את רוצה להיות כנועה וצייתנית עד עפר ?

לא יודעת אם רוצה

לא יודעת אם הייתי רוצה, אבל המחשבה בהחלט מדליקה אותי. אבל לא, לא עד עפר. לא עד שאתה לא רואה על הבחורה אם היא נהנית או לא.. לא עד שאתה לא רואה את האופי שלה.... היא צריכה להסס מספיק כל פעם כדי שתראה מה עובר לה בראש...

כןןן.. קצת הגזמתי עם התיאורים שלי

ברור שלא עד עפר. אחרת , לא צריך בת זוג/יזיזה/סתם מישהי אלא בובה מתנפחת.

רובי 4321

New member
גם אני אוהב את ההרגשה הזאת

ההרגשה שמשפילים אותך שאתה אפס בשביל מישהו אחר!

GmailMan

New member
מעולה

קודם כל השיתוף של החבר - זה ממש לא טרוויאלי שנית...תמיד נשים עם נתונים כמו שלך עושים לי משהו מיוחד - להרגיש כמו משהו שאתה רוצה כל כך ובלתי מושג אבל בעצם אולי מצאתי אצלך חיסרון...חזר לך כמה שנים של ניסיון

למעלה