מושלם
כמעט מושלם

45 אתה מלך!../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

חבל"ז על הידע הטכני שלך! הלוואי ולי היה אותו ידע כמו שלך! ואני חייב שאלה - אני רוכב על TW200 כרגע (זה המקסימום שאני מרגיש שאני יכול להתמודד איתו מבחינת רמת הרכיבה שלי!) איך אני הופך אותו לסופרמוטו?

45degrees

New member
לא כדאי. כמות השינויים שדרושה

כל כך גדולה, שתמצא את עצמך משקיע עלות של אופנוע אחר. עדיף בתנאים כאלה להתחיל מראש עם אופנוע אחר.

כ לוין

New member
לא מסכים איתך, 45

עדיף בינתיים להגיע איתו כמו שהוא ולרכב עד שיתאים לו לעבור אופנוע.

MexMex

New member
אז נפל האסימון ../images/Emo35.gif

כמו שאמרת, גם אצלי הוא נפל, אחרי אותה התנסות על הNOX ועל CRF עם מתלים משופרים... לקח עוד כמה שבועות להטמיע את רוע הגזרה הפיננסית, אבל אתמול חזרו המתלים מ NOVATION RACING, אחרי קיצור מהלך, שיסתום מיוחד, החלפת קפיצים לפי ה(אין) משקל שלי, והוספת איזה פטנט קטן על מיכל הגז של הבולם האחורי... הורכב, יבדק בשבת. ולא יעזור כלום, שיפורי מתלים שווים הרבה יותר ממנוע, במיוחד אם הלז משופר ולא מגובה במתלים ראויים... יאללה שבת, יאללה... M.

r929

New member
לפי ההעלמות, חשבתי

שהלכת לבדוק אותם
מוריד ?

MexMex

New member
העלמות?

הפסקת חשמל, וכשהמחשב הניע מחדש, X שכחה לפתוח ת'אקספלורר....
כן, מוריד.....
M.

45degrees

New member
וביחד עם עוד 2 שינויים קטנים

פתאום האופנוע עושה דברים שקודם היו לא אפשריים. נבדק גם במהירויות גבוהות וגם בנמוכות. עכשיו - צריך להתאמן כדי להכיר את האופנוע בתצורה הזו, למצוא את הכיוון האופטימלי. להתאמן. להתאמן עוד. ואז עוד קצת
ועוד. הכי כיף זה לראות סימני החלקה (פסים כאלה על הצמיג) בקצוות של הקידמי, ולהיזכר שלמרות הסימנים האופנוע לא היה אפילו קרוב ליפול. תענוג.

למעלה