מיכלי בת כמה את?? ?? אה ותזהרי מאהוד הוא נחשש חחח סתם
Y yarinigaaa New member 13/4/07 #29 אבל הוא צודק והוא לא היחיד שזה מציק לו, אז מה כולם יפסיקו לקרוא פה? יותר הגיוני שתשמרי תשיחות הפרטיות שלך לאייסיקיו ולא תכתבי את זה פה כמו ילדה שמחפשת תשומת לב
אבל הוא צודק והוא לא היחיד שזה מציק לו, אז מה כולם יפסיקו לקרוא פה? יותר הגיוני שתשמרי תשיחות הפרטיות שלך לאייסיקיו ולא תכתבי את זה פה כמו ילדה שמחפשת תשומת לב
H hazil sk8er New member 14/4/07 #33 הלו הלו תני כבוד לזקנים... את חדשה פה ואת לא מכירה את ההליכים...את רוצה להכיר סקייטרים חתיכים פתחי MYSPACE ודברי איתם שמה אני לא רוצה לצאת הרשע פה אבל ראבאק נמאס
הלו הלו תני כבוד לזקנים... את חדשה פה ואת לא מכירה את ההליכים...את רוצה להכיר סקייטרים חתיכים פתחי MYSPACE ודברי איתם שמה אני לא רוצה לצאת הרשע פה אבל ראבאק נמאס
מ מיכללי92 New member 14/4/07 #35 לא רוצה להכיר סקייטרים חתיכים! רוצה להכיר סקייטים שיעזרו לי עם הסקייט ... חסר לי אנשים חתיכים שאני מכירה ?!??! לא צריכה אותככם ....צריכה שיעזרו לי ..
לא רוצה להכיר סקייטרים חתיכים! רוצה להכיר סקייטים שיעזרו לי עם הסקייט ... חסר לי אנשים חתיכים שאני מכירה ?!??! לא צריכה אותככם ....צריכה שיעזרו לי ..
M msn1 New member 12/4/07 #8 רק בהתחלה? רק שתדע, כל ההשקעה הזו ממש לוקחת מאיתנו את שמחת החיים וזה אפילו לא הצחיק אותך לאורך כל הדרך?
רק בהתחלה? רק שתדע, כל ההשקעה הזו ממש לוקחת מאיתנו את שמחת החיים וזה אפילו לא הצחיק אותך לאורך כל הדרך?
P PipiVagina New member 13/4/07 #31 תגיד, כשאתה מצלם אותם נוסעים וגם המצלמה נוסעת אתה נוסע על סקייטבורד ביחד איתו? או איך?
Y yarinigaaa New member 14/4/07 #38 אממ זה הולך ככה הוא שם את המצלמה על משו שנקרא "חצובת מעקב", זה נראה כמו חצובה רגילה, רק עם גלגלים וחיישנים שרגישים לחום גוף של הסקייטר וככה בעצם החצובה עוקבת אחרי הסקייטר במהלך הראן שלו, משו מגניב לאללה, אפשרי רק למי שבכרמיאל, אבל ממש ממש בכרמיאל.
אממ זה הולך ככה הוא שם את המצלמה על משו שנקרא "חצובת מעקב", זה נראה כמו חצובה רגילה, רק עם גלגלים וחיישנים שרגישים לחום גוף של הסקייטר וככה בעצם החצובה עוקבת אחרי הסקייטר במהלך הראן שלו, משו מגניב לאללה, אפשרי רק למי שבכרמיאל, אבל ממש ממש בכרמיאל.