מושיק אחלה גברר

מושיק אחלה גברר

http://business.msn.co.il/msnBusinessChannel/Business.htm?pageURL&http://business.msn.co.il/msnBusiness/Hitech/200802/20080208131815.htm כנראה שהוא יפרוש הוא יודח השבוע אוףףףףףףףף
אני מסיפקה לראות עם הוא פורש

חיחחי לא ידעתי

לדעתי זה טוב שהוא קנה לו אוטו בסכום כזה הוא לא צריך להראות לילדים שלו שהכול בא בקלות בחיים...

תלמדי דבר אחד..

אם האבא היה רוצה ללמד את הבן שלו כיצד לחיות? הוא היה שולח את הבן שלו לעבוד ובכסף שהבן מרוויח שיקנה לבד רכב. אך האבא העדיף לקנות רכב שכנראה היה מאוד קרוב לסיון הקריירה שלו במפעלי המפלדה ואת הרכב הזה שיפץ ביחד עם הבן באותו סכום. והתוצאה?האבא רצה לחזק את הקשר של יחסי אב ובן אם לא היה קמצן היה קונה לו רכב חדש כמו שעשה אבא אחר לבן שלו.. וקוראים לו דודו טופז....

טעות שלי

בכתבה באתר גלובוס רשום שהבן עבד והרוויח לבד את הכסף וקנה רכב 3 K זה קצת עושה עלי רושם שמדובר במליונר קמצן? רשום בכתבה שמושיק נוסע בג'פ ישן אך לזכותו יאמר שהוא איש מיוחד,עושה מילואים קרבים עד היום ופעיל מאוד בהרבה מאוד מקומות. מהתחלה היה הפייבורט שלי..רק שצפיתי מאחד כזה שיהיה דורסני ויותר חזק מדן התחמן.

efratcn

New member
לבנאדם סדרי עדיפויות שונים משלך.

אני דווקא מאד מעריכה את זה. מליונר קמצן? הגדרה של צרי עין. יותר מתאים - אדם שבנה ב-2 ידיים את עצמו, מרוויח כסף טוב ובוחר בצורה חכמה איפה להשקיע אותו. גם מסתמן שהוא אדם ערכי מאד מה שמאד מתחבר לבחירה הלא מנקרת עיניים שלו בנוגע לרכב (אם זה נכון).

מנהל העסק שלי..

מחליף כל שנה את הרכב שלו ליותר יוקרתי (מדובר מעל 200 K) ועוד בוכה לנו שאין כסף ומקבלים משכורת באיחור של שבועיים אם אחד כמו מושיק היה מנהל מפעל הייתי שמח לעבוד אצלו. אצלי זה נראה מוזר שמנהל ברמה שלו מסתובב עם רכב של תפרנים

M E S H Y

New member
זה באמת טיפשי...

כי אם מתרחשת תאונה, הבן אדם באוטו ב3000 ש"ח נפגע באופן הרבה הרבה יותר קשה מבן אדם באוטו ב20,000 נניח... שיתקמצן כמה שבא לו, אבל זה מסוג הדברים שעדיף שלא :\

לא זה לא, ולידיעתך

שתדע\י לך שבמכוניות ישנות הפח יותר עבה ולכן גם חזק ופחות מתקמט כמו אקורדיון בתאונה. פעם לא שמו דגש על מהירות וקלילות ולכן מכוניות היו יותר כבדות, אחת הסיבות היא הפח העבה. מה הקשר כמה עולה האוטו לבטיחות שלו? את\ה נשמע\ת כמו אחד\ת שהפירסומות נכנסו אצלו\ה חזק למוח.. בדרך כלל "טרנטות" ישנות עולות 3000, וזה יותר בטיחותי, אם כי לא פוזאיסטי ולא זול לשפץ. ולשני שדיבר על הג'יפ.. מה אכפת לך? כל הכבוד למושיק שחיי בצניעות ובחוכמה ובלי פוזה בזבזנית. עדיף לו להשקיע בחיסכון לאוניברסיטה של הבת היפה שלו במקום לקנות אוטו בחצי מיליון. מה יצא לו מזה, להרשים אנשים כמוך? גם אם הייתי מיליונרית הייתי נוסעת ברכב סביר והולכת לעבוד כל יום. זה לא קמצנות, זה אורח חיים נורמלי וחכם מושיק ששומר על זה.

ולידיעתך....

המכוניות של שנות ה70 וה80 באמת עשויות מפח הרבה יותר עבה ולא מסגסוגת אלומניום כמו ברכבים החדשים אך המנועים שלהם מאוד מזהים את האוויר ותצרוכת הדלק שלהם גבוהה וכמו שאני יודע יש קנס על מכוניות מזהמות. החיפושית היא המכונית היחידה שעומדת בהרבה קרטריונים טובים גם מנוע טוב וגם פח מצוין יתכן שהם רכשו חיפושית ולא סוסתיא בעלת מנוע פורד(-: הבן עבד קשה הרוויח ביושר וקנה מכונית--על זה יש לומר כל הכבוד!!!! את מכירה את האלפיון העליון של ישראל??לב לבייב,יצחק תשובה,שרי אריסון,האחים עופר. מה היתה המילה הראשונה שעולה בפיך אם היית שומעת שהם נוסעים בג'פ לאדה שנת 90??! ובזה סיכמנו את הענין(_: ועל דבר אחד אין לי ויכוח הבת שלו באמת יפה

חחח מה הקשר?

אז מוצאים פטנט להתקנה או לא מתקינים. לי יש רנו קליאו 92 ואין כריות אוויר. אני לא מודאגת מזה ולא אתקין. ולהוא ששאל מה תהיה דעתי אם שרי אריסון תיסע בסקודה שנת 87.. חחח אנערף.. שזה כיף לה? שיש לה טעם גרוע? שאולי יש סיפור מאחורי זה..? או שאולי פוזות לא מעניינות אותה והיא די חסכנית.. תשמע חמוד.. אם תשאל אותי על מה לבזבז חצי מיליון - על מכונית או על השקעה בבורסה שתניב רווחים - כמובן שהבורסה לוקחת! לא? :)

M E S H Y

New member
זה לא רק כריות אוויר

יש גם מערכת V.S.C שמונעת החלקה בכביש חלק או בתנועה פתאומית של ההגה ועוזרת לשמור על שליטה במכונית ויציבותה. מערכת T.R.C אשר שולטת בגלגלים ומונעת סבסוב והחלקה. ועוד המון דברים שמוכיחים שהמכוניות החדשות הרבה יותר בטיחותיות.... אבל שוב פעם, תעשו מה שבא לכם

la DVD

New member
טעות קריטית בהבנת בטיחות

דווקא מכוניות עם פח מתקמט ואיזורי ספיגת אנרגיה הן הבטוחות, בניגוד למכוניות עם פח חזק שלא סופג אנרגיית התנגשות ומעביר את רובה אל הנוסעים שבתוך הרכב, אילה בתורם נחבטים בחוזקה על כל מה שאפשר למצוא בפנים, וזה קטלני במיוחד אם אין להם כריות אוויר. רכב ב-3000 שקל, ומשנתון נמוך, יהיה ברוב המוחלט של המקרים יותר מסוכן מרכב יקר יותר משנתון גבוה. היוצא דופן היחידי זה אם הוא קנה לו איזה וולוו קופסא של שנות ה-80, שזה באמת מהמכוניות הראשונות ששמו דגש על בטיחות, אבל אני בספק שזה מה שהבן רצה ליסוע בו.

למעלה